Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallahbi kac gun daha bekleyip test yapacagim duzensiz adet oldugum icin korkuyorum yine negatif cikar die
Cok tesekur ederim inşallah Hic umudunuzu kaybetmeyin ama dr kontrolerini ihmal etmeyin insallah en yakin zamanda hamile kalirsiniz test yapinca haber verin ❤

Bende öyleyim şuan reglime 8 gün var ve 10 gün önce birliktelik oldu kasıklarda batma, bağırsaklarda hareketlilik, gaz sancılarını ve göğüs ucun değil ama yanları çok ağırıyor ilk denemeniz pek ümitli değilim ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hamilesindir

Merhaba evet bunu çok duydum, bu arada gittim doktora. Rahim filmi için bu ay gerek yok çok büyük bir yumurtan var o çatlamış onun kanaması bu dedi. Bu ay gebelik şansın yüksek dedi bebeğin rahme tutunması için de ilaç verdi. Bekliyorum inşallah bu ay ben de nasibim varsa hamiş olurum. Allah bağışlasın :) isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Tesekur ederim Inşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin

Mrb arkadaşlar yumurtlama günlerimi değerlendirdik ardından 1 hafta boyunca kasık ağrısı baş dönmesi özellikle gece uyurken bel ağrısı ve aktıntılar oldu hastalığıma 4 gün Kala şeffaf akıntı oldu 1 gün kala beyaz berrak akıntı oldu ve bugün hasta olmam gerek olmadım sizce hamile olabilirmiyim

Bende 8 senedir evliyim çocuk hiç düşünmedik taki bu aya kadar. Bu ay ilk defa 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. Ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinin olduğu dönemlerde yaşadık. İlişkiden sonraki günler rahim ağrısı yaşadım. Adetlerim hep düzenlidir çok nadir seker. Bat 14 martta. Ama yaklaşık 10 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılar başladı. Hatta kendi kendime evet adet olucam erken olucam dedim. Olmadım. O süreçte göğüslerim aşırı ama aşırı ağrılandı. Dokununca acıyor. Normaldede adet zamanımdan 1 hafta öncesi başlardı. Daha adet günüme 3 gün var ben meraktan bugünde dahil son 6 gündür test yaptım hepsi negatif çıktı. Hamile düşüncem yok tabi ama hevesim var. İnş olur diye umut ediyorum. Beklemek çok sabır işiymiş.

İnş adet olmazsın ve inş hamilesindir cnm

Mrb kızlar nasılsınız inşallah güzel hamileyim haberleriniz vardır bugün adet gecikmemin 2. İlk defa karşılaştığım kahverengi leke geldi test yapmaktan çekiniyorum

Test yap bence korkma sonuçta varsa belli edecek yoksada belli edecek 2. Gün geçmiş çıkması gerekir

Selam kızlar bir sorum olucak size dün bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu.bugün ne ağrım var ne de adet oldum bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Merhaba hanımlar bu ay endometriozis için laparoskopik cerrahiyle ameliyat oldum regl bitiminde ve ameliyat sonra sı kontrole gittiğimde sağda tesadüfen 2 yumurta gördü doktorum ama sola bakmadı bizde yumurtlama dönemini değerlendirdik 18 mart regl tarihim ve 1 haftadır ağzımın tadı çok tuhaf ve dünden beri sol kasığımda sanki içeride şişlik varmış gibi bir his her oturup kalktığımda kas gerilmesi gibi bir duygu oluşturuyor ve kendini hissettiriyor dün belimde ciddi ağrı oluştu gece zor uyudum göğüs hassasiyeti de var ama bunlar reglden mi operasyonun sonucu mu nedir bilemiyorum sizletin görüşüne ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar adetim 8 gün gecikti göğüs uçlarım da acıma yok ama yan tarafları acıyor ve ağrıyor kasıklarımda adet zamanı gibi değil bazen ağrıyor bazen ağrımıyor bunu yaşayanlar var mı daha önce

merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler

merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler
Yani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorum

17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…