Cok tesekur ederim inşallahRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallahbi kac gun daha bekleyip test yapacagim duzensiz adet oldugum icin korkuyorum yine negatif cikar die
İnsallah güzel haber veririm bilgileriniz icin gercekten cok tesekkur ederimCok tesekur ederim inşallahHic umudunuzu kaybetmeyin ama dr kontrolerini ihmal etmeyin insallah en yakin zamanda hamile kalirsiniz test yapinca haber verin ❤
Bende öyleyim şuan reglime 8 gün var ve 10 gün önce birliktelik oldu kasıklarda batma, bağırsaklarda hareketlilik, gaz sancılarını ve göğüs ucun değil ama yanları çok ağırıyor ilk denemeniz pek ümitli değilim ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hamilesindirMerhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 29 güne bir zaten 26 şubatta yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 2 4 6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?
Merhaba evet bunu çok duydum, bu arada gittim doktora. Rahim filmi için bu ay gerek yok çok büyük bir yumurtan var o çatlamış onun kanaması bu dedi. Bu ay gebelik şansın yüksek dedi bebeğin rahme tutunması için de ilaç verdi. Bekliyorum inşallah bu ay ben de nasibim varsa hamiş olurum. Allah bağışlasın :) isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahMerhaba ..yerleşme kanamasi bu kadar erken olmaz diye biliyorum..adete yakin olur bu yerlesme kanamalari benim adete 3 4 gun yerlesme olmustu..ben ovulasyon gunlerimde kanama yasiyordum ayni sizin gibi leke leke geliyordu ..dr kontrolumde de hersey normaldi 3 4 ay surdu ovulasyon gunlerimde lekelenmeler ama o aralar hamile kalamamistim..sonra rahim filmi cektirdim tuplerime bakildi hersey iyidi cok sukur ve o ay hemen hamile kaldim 2 sene sonra cok şukurrahim filminden sonra hamile kalma şansi yüksek oluyor
Tesekur ederim Inşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba evet bunu çok duydum, bu arada gittim doktora. Rahim filmi için bu ay gerek yok çok büyük bir yumurtan var o çatlamış onun kanaması bu dedi. Bu ay gebelik şansın yüksek dedi bebeğin rahme tutunması için de ilaç verdi. Bekliyorum inşallah bu ay ben de nasibim varsa hamiş olurum. Allah bağışlasın :) isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
İnş adet olmazsın ve inş hamilesindir cnmMrb arkadaşlar yumurtlama günlerimi değerlendirdik ardından 1 hafta boyunca kasık ağrısı baş dönmesi özellikle gece uyurken bel ağrısı ve aktıntılar oldu hastalığıma 4 gün Kala şeffaf akıntı oldu 1 gün kala beyaz berrak akıntı oldu ve bugün hasta olmam gerek olmadım sizce hamile olabilirmiyim
İnş adet olmazsın ve inş hamilesindiri
İnşallah canım tek isteğim oİnş adet olmazsın ve inş hamilesindir cnm
Test yaptınız mı acabaMerhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürlerKızlar hani kollarımızı arkayanatıp geriliriz ya ilk günlerde geceleri onu yapan oldu mu bu aralar kasıklarım çok ağrıyor, bacaklarımı uzatıp yatamıyorum onunla mı alakalı bilmiyorum geceleri uyanıp hafif hafif geriliyorum özellikle karın bölgemde hissediyorum bunu. Gcg en son geçen hafta 4,5 çıktı
Yani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorummerhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler
17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlıkYani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?