evet burda 8 gün kala yazmışım 9 gündü 2 gün arayla verdim. hatta benim 2 şubat yumurtlama günü diye biliyordum ama aslında hesapladığımda 4 üymüş. yani yumurtlamadan 5 ve 7 gün sonra vermişim. bugün yine vereceğim adetime 4 gün kaldı bakalım ne çıkacak :)Erken yapmışsın canım artma ihtimali yüksek bence 1 gün değil 2 gün arayla 2ye katlanır 48 saat
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Saruboceq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2019
- 221
- 105
- 103
- 34
Bence var ama :) hayırlısı olsun canım haber et bize de :)evet burda 8 gün kala yazmışım 9 gündü 2 gün arayla verdim. hatta benim 2 şubat yumurtlama günü diye biliyordum ama aslında hesapladığımda 4 üymüş. yani yumurtlamadan 5 ve 7 gün sonra vermişim. bugün yine vereceğim adetime 4 gün kaldı bakalım ne çıkacak :)
10 gün geçikmem var hala yapmadım reglden 1 hafta önce kasık agrım çok vardı acile gittim 68 çıktı dr varda diyemem yokta dedi tekrar gel bi kaç gün sonra dedi 15 gün oldu reglmde 5 şubaatta olmam gerekirdi hala olmadım kanda vermedim negatif çıkmasından korktuğumdan hala bekliyorum4 gün nasıl sabr edip yapmadın:)
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Ya nasıl sabırlı şeysin sen:) brn şu ana kadar bir milyonuncu testimi yapmıştım:)10 gün geçikmem var hala yapmadım reglden 1 hafta önce kasık agrım çok vardı acile gittim 68 çıktı dr varda diyemem yokta dedi tekrar gel bi kaç gün sonra dedi 15 gün oldu reglmde 5 şubaatta olmam gerekirdi hala olmadım kanda vermedim negatif çıkmasından korktuğumdan hala bekliyorum
Adetine 1 hafta varken kasık ağrın kaç gün sürdü?
Benimde çatlama günleri o ağrım olup geçti sonra.
Evet bugün test verdim 76 çıktı :)Bence var ama :) hayırlısı olsun canım haber et bize de :)
Şuan yok bi kaç gün sürdü şuan sadece ara ara adet agrısı gibi oluyo gidiyo. Leke geldiği için heran adet olabilirim diye düşünüyorum bakalım hayırlısıYa nasıl sabırlı şeysin sen:) brn şu ana kadar bir milyonuncu testimi yapmıştım:)
Ya nasıl sabırlı şeysin sen:) brn şu ana kadar bir milyonuncu testimi yapmıştım:)
Eklentiler
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
İnş kalbine göre olur.Şuan yok bi kaç gün sürdü şuan sadece ara ara adet agrısı gibi oluyo gidiyo. Leke geldiği için heran adet olabilirim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Çok uyuz durum o negatifler bilmez miyim...
Hayırlısı Rabbim isteyen herkese versin inşallah. 1 senedir negatif görmekten malesef artık alışıyorsunİnş kalbine göre olur.
Çok uyuz durum o negatifler bilmez miyim...
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Yok hiç alışılmıyor, inş bi son bulur bu maratonlarımızHayırlısı Rabbim isteyen herkese versin inşallah. 1 senedir negatif görmekten malesef artık alışıyorsun
- 2 Ekim 2019
- 221
- 105
- 103
- 34
Ya bak dedim ben sana hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada gönlümden kız geçti bebişin içinEvet bugün test verdim 76 çıktı :)
İnşallahYok hiç alışılmıyor, inş bi son bulur bu maratonlarımız
aminn inşallah canım :) sağlıklı olsun tabi ama benim de gönlümden kız geçiyor :)Ya bak dedim ben sana hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada gönlümden kız geçti bebişin için
Merhaba kızlar,
Benim reglim normalde her zaman düzenli günü gününe olur. İki aydır 3 4 gün gecikerek geliyor sizce bu vücudu hamileliği hazırlamakla ilgili olabilir mi öyle birsey okumuştum.
Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik reglime 3 gün kaldı bat 21 şubat 3 gündür vücut ağrılarım, kasıkta anı giren kramplar, ara ara bulantım ama en belirgin özellik çok susuyorum ama suyu içince de agzimda değişik bir tat oluyor. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Benim reglim normalde her zaman düzenli günü gününe olur. İki aydır 3 4 gün gecikerek geliyor sizce bu vücudu hamileliği hazırlamakla ilgili olabilir mi öyle birsey okumuştum.
Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik reglime 3 gün kaldı bat 21 şubat 3 gündür vücut ağrılarım, kasıkta anı giren kramplar, ara ara bulantım ama en belirgin özellik çok susuyorum ama suyu içince de agzimda değişik bir tat oluyor. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
- 17 Şubat 2022
- 12
- 5
- 1
- 31
Merhaba,Merhaba kızlar,
Yumurtlama takibini takvimden mi yaptınız? Yoksa ovulasyon testiyle mi?
Takvimimden yaptım ama ben yumurtladigimi anlıyorum o takvimdeki denk gelen günlerde hep sancim oluyor yumurtaligimda.Merhaba,
Yumurtlama takibini takvimden mi yaptınız? Yoksa ovulasyon testiyle mi?
- 17 Şubat 2022
- 12
- 5
- 1
- 31
Öncelikle kasıklarda kramp vs. belirti olsada bazen insanlar psikolojik olarak aynı belirtileri yaşayabiliyorlar.Takvimimden yaptım ama ben yumurtladigimi anlıyorum o takvimdeki denk gelen günlerde hep sancim oluyor yumurtaligimda.
Benim tavsiyem kendinizi elinizden geldiğince serbest bırakmanız. Forumda gezdiğinizde çok örneğine rastlayacaksınız, artık kısmet diyerek oluruna bıraktığınızda eğer ekstra bir sağlık problemi yoksa genelde olumlu haberi alıyorlar.
Hedef gününüz adet tarihi olsun, o gün geldiğinde sabahtan ilk idrarınızla kaset test yapın 5 dk sonra silik çizgi görürseniz 2 gün sonra kan testi için gitmeniz sizin açınızdan daha sağlıklı olur.
Umarım güzel haberlerinizi alırız. :)
Umarım, her ay hamilelik belirtileri yaşıyorum artık tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum:) bat bekliyorum artık hayırlısı nasip ne zaman ise o zaman gelecekÖncelikle kasıklarda kramp vs. belirti olsada bazen insanlar psikolojik olarak aynı belirtileri yaşayabiliyorlar.
Benim tavsiyem kendinizi elinizden geldiğince serbest bırakmanız. Forumda gezdiğinizde çok örneğine rastlayacaksınız, artık kısmet diyerek oluruna bıraktığınızda eğer ekstra bir sağlık problemi yoksa genelde olumlu haberi alıyorlar.
Hedef gününüz adet tarihi olsun, o gün geldiğinde sabahtan ilk idrarınızla kaset test yapın 5 dk sonra silik çizgi görürseniz 2 gün sonra kan testi için gitmeniz sizin açınızdan daha sağlıklı olur.
Umarım güzel haberlerinizi alırız. :)