Test yaptınız mı acabaMerhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Saruboceq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba hanımlar bu ay endometriozis için laparoskopik cerrahiyle ameliyat oldum regl bitiminde ve ameliyat sonra sı kontrole gittiğimde sağda tesadüfen 2 yumurta gördü doktorum ama sola bakmadı bizde yumurtlama dönemini değerlendirdik 18 mart regl tarihim ve 1 haftadır ağzımın tadı çok tuhaf ve dünden beri sol kasığımda sanki içeride şişlik varmış gibi bir his her oturup kalktığımda kas gerilmesi gibi bir duygu oluşturuyor ve kendini hissettiriyor dün belimde ciddi ağrı oluştu gece zor uyudum göğüs hassasiyeti de var ama bunlar reglden mi operasyonun sonucu mu nedir bilemiyorum sizletin görüşüne ihtiyacım var.
- 8 Mayıs 2018
- 15
- 6
- 36
- 30
- 20 Şubat 2022
- 497
- 282
- 33
merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürlerKızlar hani kollarımızı arkayanatıp geriliriz ya ilk günlerde geceleri onu yapan oldu mu bu aralar kasıklarım çok ağrıyor, bacaklarımı uzatıp yatamıyorum onunla mı alakalı bilmiyorum geceleri uyanıp hafif hafif geriliyorum özellikle karın bölgemde hissediyorum bunu. Gcg en son geçen hafta 4,5 çıktı
- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
- 63
Yani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorummerhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler
- 20 Şubat 2022
- 497
- 282
- 33
17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.Yani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorum
- 3 Mart 2022
- 9
- 2
- 1
- 23
Merhaba ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon pik oldu günden 8 gün geçti ben testleri hiç bırakmadım hep devam etim fakat bugün silik çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir bi baş dönmesi ve aşırı uyku halim var inşallah hamileliktir bana yardımcı olurmusunuz?Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
- 3 Mart 2022
- 9
- 2
- 1
- 23
Arkadaşlar benimde adet dönemine yakın (4 gün varken) yakınlaşma oldu şuan uzerınden adetimin 4 gün gecti hala olmadım. gögüslerim o kadar ağrıyor ki anlatamam dokununca bile canım yanıyor ara ara kasıklarımda batma oluyo ama akıntım yoğun değil su gibi hatta ara ara bacağım ağrıyo dun belime çok kotu bir ağrı girmişti acaba ne zaman idrar testi yapmalıyım? bide adet döngüm 30 gün
- 18 Ekim 2019
- 83
- 74
- 38
- 44
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
Ben 5. Haftaya adim attim ama memelerimde en ufak degisiklkk yok.Bazen kasik agrisi, gun icerisinde 1 defa cok cok hafif bulanti ve uyku hali .Sizlerde durum ne ?Ben gebeligimi bilmeden onceki gunlerde akintim azaldi, ama adet olacak gibi agrilar vardi.Gunumun gectigi 1 gunde ise adet agrisi bitti.
- 18 Eylül 2021
- 1.901
- 2.000
- 63
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım, kabız olan arkadaşlar olmuştu bende oldum ama kısa sürdü benim ama tuvalete daha az gitmeye başlamıştım17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.
- 14 Aralık 2021
- 76
- 33
- 8
- 22
- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
Benim her ay belli dönemde meme ucumun yanında kabarcıklar çıkar, sadece hamilelikte olmuyor maalesefMerhaba meme çevresindeki gözenekler sadece hamilelere mi şişiyor? Başka birşey in belirtisi olabilir mi?
Merhabalar benimde reglime 8 gün var ve şişkinlik hissi var ayrıca ayaklarım.hep üşür sıcaklar bir kaç gündür göğüs hassasiyeti var ama regl öncesi de olur bunlar bilemiyorum Allah nasip eder inşallah beklemek umut.etmek zor gerçekten Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
- 8 Mart 2019
- 269
- 220
- 103
- 44
Slm kızlar bende 4 yıllık evli olarak çocuk özlemiyle tutuşuyorum yaşımda 40 reglime 2 gün var ben gördüğüm bir rüya sonucunda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama o an hem şaşkınlık hemde inanmak istemm arasında kaldım gözyaşlarına boğuldum bu sabah tekrar yaptım yine çift çizgiyi gördüm belirti derseniz hiç bir belirti yok hafif kasıklarda kadılma dışında bakalım reglm günüm geçsin doktora gidicem Allahım çok şükür oldu sevinci yaşat isteyen herkese
Rabbim sağlıkla Güzel haberlerini aalmak nasip etsin benimde 3 gün var reglime ve ayaklarım hep üşür bu ara alev alev gazim var göğüs hassasiyeti ve bel ağrım oluyor ara ara ama bunlar regl olacağım diye olabilir mi benimde yaşım 33 daha 1.5 aylık evliyiz Allah nasip ederse istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin .Slm kızlar bende 4 yıllık evli olarak çocuk özlemiyle tutuşuyorum yaşımda 40 reglime 2 gün var ben gördüğüm bir rüya sonucunda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama o an hem şaşkınlık hemde inanmak istemm arasında kaldım gözyaşlarına boğuldum bu sabah tekrar yaptım yine çift çizgiyi gördüm belirti derseniz hiç bir belirti yok hafif kasıklarda kadılma dışında bakalım reglm günüm geçsin doktora gidicem Allahım çok şükür oldu sevinci yaşat isteyen herkese
Sizin başka belirti yok mu ?
- 8 Mart 2019
- 269
- 220
- 103
- 44
Güzel dileklerin için çok teşeklürler cnm inşlah hamilesindir cnm bende belirti olarak ara ara gögüs ağrısı ve dolgunluk var zaten asıl belirtiler baby 5. Ve 6 cı haftasından sonra daha yoğun hissedilrmiş tabi kişiden kişiyede değişen bi durumRabbim sağlıkla Güzel haberlerini aalmak nasip etsin benimde 3 gün var reglime ve ayaklarım hep üşür bu ara alev alev gazim var göğüs hassasiyeti ve bel ağrım oluyor ara ara ama bunlar regl olacağım diye olabilir mi benimde yaşım 33 daha 1.5 aylık evliyiz Allah nasip ederse istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin .
Sizin başka belirti yok mu ?