Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim normalde adetten 10 gün önce memelerim hassaslaşırdı bu sefer adete 2 gün kala hassaslaştı adet öncesi baska bi belirti yasamadım

Merhaba kizlar benim regla 2 gün kaldi 3 4 gun once erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti sonra yine yapgim cikmadi cikmayan gun aksam denedim silik cikti 1 gun sonra yine dedim cikmadi sizce niye böyle oldu

Merhaba konunun üzernden gecmiş baya ama yazmak istedim . 6 aydır deniyoruz genelik için hep kan veriririm yada test yaprım reglime ykın hi silik cizgi ve 0,2 üzerinee değer görmedim. Bıgün reglimin 1. Günü öğlen test yaptım aşağıdaji gibi 3 dakikada belirdi. Buna güvenip gidip aksam kan testi verdim 1,48 cıktı . Olabilir mi acaba birdaha ne zaman kan vereyim

Eklentiler

• 143670CD-0D86-470F-8BD2-9ABB115F7181.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 122
  • 7F927711-4FCA-4D69-9B3E-E48AF93CD531.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 109
Canım kan testini 4,5 gün sonra tekrarla :) hamilesin belli

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu varmı gebelik

Kızlar benm adetim kasım ayında 2 gün kahverengi geldi hemen kesildi anlamadım sonra rüyamda hamile olduğumu gördüm beyaz akıntım gögüs ağrım adet sancım hep vardı sonraki ay adetim 8 gün gecikti test yaptım çok şükür pozitif çıktı sonuçlar hep hüsran olduğu için son dakikaya kadar bekledim test için ama çok şükür yani adet sancılarıyla aynı sancılar oluyor hamilelikte

Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.

Kızlar valla benim de 1 haftam var adetim e ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama aşılama olmadı doğal yolları tercih ettik bugün 15 gün geçti ve mide bulantısı göğüslere hassasiyet idrar çok çıkma bel ağrısı gibi belirtilerim var normal test yapsam çıkmaz demi sonuç ancak erken gebelik testinde çıkar sonuç inşaAllah vardır

Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin

Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin
Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)

Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)
Gerçekten cok heyecan verici öldüğü için beklemek çok zor bilirim :) ben acilde kan vermiştim artık dayanamayıp. Kasığım ağırıyor enfeksiyon mu hamile miyim diye

Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.

Eklentiler

• F3AFDE8D-F2DD-431E-A203-A14CCAA629DE.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.
Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!

Merhaba hanimlar,
Bir kac ay once hamile kaldim ama sonra malesef düşük yasadim.
O ilk hamileligimde, ovulasyondan tam 5 gun sonra ilk belirtiler baslamisti. Goguslerimin ici cekiliyor gibi agridi, bi kac gun sonra da gobek cukurum agrimisti.

Malesef dusuk yasadim ve tekrar denemeye basladik. Bi kac aydir olmuyor gebelik. Adetime Bir hafta kaldi. Ama yine hic Bir tek belirti yok. Acaba Hic Bir belirti yasamadan hamile kalan var mi?

Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.
Canım kusura bakma daha yeni gördüm ya herkeste leke gelmiyor zaten ama adet sancım adet günüme 10 gün kala filan gelmişti baya erken

Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!
Çok teşekkür ederim doktor da belirtilerin bundan sonra başlayacağını söyledi. Darısı isteyen herkese olsun inşallah

Benimde 4 günüm var tüm belirtiler var bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara Allah nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…