• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim normalde adetten 10 gün önce memelerim hassaslaşırdı bu sefer adete 2 gün kala hassaslaştı adet öncesi baska bi belirti yasamadım
37043D49-54CB-4E0F-AE75-B95EE14FEAB7.jpeg

Merhaba kizlar benim regla 2 gün kaldi 3 4 gun once erken gebelik testi yaptim hafif silik cikti sonra yine yapgim cikmadi cikmayan gun aksam denedim silik cikti 1 gun sonra yine dedim cikmadi sizce niye böyle oldu

Canım 4 gün kala 3 gün kala idrar testleri yaptım hep ikinci çizgi aşırı silik çıktı ama vardı sonra reglden bir gün önce idrar testi yaptım tekrar onda hiçbir şey çıkmadı regl günü gelen giden yoktu kan testi verdim beta hcg 1 üzeri çıktı hemşire hamile değilsiniz zaten hahha falan yaptı dalga geçer gibi moralim bozuldu sonra nette baktım beta hcg regl günü 1 olup yükselen örnekler varmış birinin doktoru 1.20 iken 1 hafta sonra testi tekrarlayalım olabilirsin ama kesin değil demiş 1 hafta sonra tekrarlanmış test değerleri feci yükselmiş. Sonra reglin 2.günü 3.günü derken gelen bir şey yok dün 3.günü tekrar bir kaset test aldım yaptım bu sefer ikinci çizgi bariz bir şekilde ortadaydı bu sabah tekrar tekrarladım dünkünden daha koyu.Testlerin hepsinde de silik çıkamaz ya
Merhaba konunun üzernden gecmiş baya ama yazmak istedim . 6 aydır deniyoruz genelik için hep kan veriririm yada test yaprım reglime ykın hi silik cizgi ve 0,2 üzerinee değer görmedim. Bıgün reglimin 1. Günü öğlen test yaptım aşağıdaji gibi 3 dakikada belirdi. Buna güvenip gidip aksam kan testi verdim 1,48 cıktı . Olabilir mi acaba birdaha ne zaman kan vereyim

Eklentiler

• 143670CD-0D86-470F-8BD2-9ABB115F7181.jpeg
    143670CD-0D86-470F-8BD2-9ABB115F7181.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 122
  • 7F927711-4FCA-4D69-9B3E-E48AF93CD531.jpeg
    7F927711-4FCA-4D69-9B3E-E48AF93CD531.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba konunun üzernden gecmiş baya ama yazmak istedim . 6 aydır deniyoruz genelik için hep kan veriririm yada test yaprım reglime ykın hi silik cizgi ve 0,2 üzerinee değer görmedim. Bıgün reglimin 1. Günü öğlen test yaptım aşağıdaji gibi 3 dakikada belirdi. Buna güvenip gidip aksam kan testi verdim 1,48 cıktı . Olabilir mi acaba birdaha ne zaman kan vereyim
Canım kan testini 4,5 gün sonra tekrarla :) hamilesin belli

Günaydın bende senin gibi düşündüğüm için akşam işten çıktım kanda beta hcg testi yaptırdım.Ttest sonucu <2 çıktı doktor geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi
Sonra eve geldim,wc ye girdim çok az koyu kahverengi pıhtımsı akıntı geldi saat 20,30 gibi.Sonra ped taktım tabi ben moral bozukluğuyla ama gece de hiç bişey olmadı sabah wc ye girdim çok az kahverengi yine geldi ama pedde bişey yok .
Benim normalde böyle sökülememe problemim falan olmazdı gecikme falan ondan çok işgildeniyorum,zaten yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim kendi kendime .Beta hcg yerleşmeden sonra yükseliyormuş o nedenle kanda çıkmamış olabilir mi
Yada bende kist falan mı var acaba 0,01 çıkanlara göre <2,0 acaba dedirtiyor ben zaten sürekli umutlanmaya yer arıyorum,üstüne doktorda geç döllenme olabilir diyince iyice ümitlendim.
Sanırım beklemekten başka çarem yok.Kanamaya kırmızılara dönerse başka nedenden gecikme olmuş dönmezse hamilelik için tekrar teste gidicem ,yine çıkmazsa kadın doğumcuya :'(

Bunları yaşayan biri varsa bana yazsın lütfen yaa :(((
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu varmı gebelik

Kızlar benm adetim kasım ayında 2 gün kahverengi geldi hemen kesildi anlamadım sonra rüyamda hamile olduğumu gördüm beyaz akıntım gögüs ağrım adet sancım hep vardı sonraki ay adetim 8 gün gecikti test yaptım çok şükür pozitif çıktı sonuçlar hep hüsran olduğu için son dakikaya kadar bekledim test için ama çok şükür 🙏 yani adet sancılarıyla aynı sancılar oluyor hamilelikte

Kızlar benm adetim kasım ayında 2 gün kahverengi geldi hemen kesildi anlamadım sonra rüyamda hamile olduğumu gördüm beyaz akıntım gögüs ağrım adet sancım hep vardı sonraki ay adetim 8 gün gecikti test yaptım çok şükür pozitif çıktı sonuçlar hep hüsran olduğu için son dakikaya kadar bekledim test için ama çok şükür 🙏 yani adet sancılarıyla aynı sancılar oluyor hamilelikte
Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.

Kızlar valla benim de 1 haftam var adetim e ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama aşılama olmadı doğal yolları tercih ettik bugün 15 gün geçti ve mide bulantısı göğüslere hassasiyet idrar çok çıkma bel ağrısı gibi belirtilerim var normal test yapsam çıkmaz demi sonuç ancak erken gebelik testinde çıkar sonuç inşaAllah vardır 🥰

Kızlar valla benim de 1 haftam var adetim e ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama aşılama olmadı doğal yolları tercih ettik bugün 15 gün geçti ve mide bulantısı göğüslere hassasiyet idrar çok çıkma bel ağrısı gibi belirtilerim var normal test yapsam çıkmaz demi sonuç ancak erken gebelik testinde çıkar sonuç inşaAllah vardır 🥰
Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin 🌸

Kimi kişilerde normal testte çıkıyor ama benim 6 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmamıştı 4 gün kala kan testiyle öğrenmiştim. Inşallah bebeğiniz vardır Allah herkese nasip etsin 🌸
Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)

Yaaaaaaa teşekkür ederim canım benim hiç aklıma gelmezdi öyle olacağı :)
Gerçekten cok heyecan verici öldüğü için beklemek çok zor bilirim :) ben acilde kan vermiştim artık dayanamayıp. Kasığım ağırıyor enfeksiyon mu hamile miyim diye 🤪

Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.

Eklentiler

• F3AFDE8D-F2DD-431E-A203-A14CCAA629DE.jpeg
    F3AFDE8D-F2DD-431E-A203-A14CCAA629DE.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar, benim adetim 6 gün gecikti. İdrar testi pozitif. Öğleden sonra randevu aldım. Doktora gidecem, ama hiç bir belirti hissetmiyorum kızlar. Bu normal bir durum mu? Testi ekledim.
Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim ♥️ Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!

Merhaba hanimlar,
Bir kac ay once hamile kaldim ama sonra malesef düşük yasadim.
O ilk hamileligimde, ovulasyondan tam 5 gun sonra ilk belirtiler baslamisti. Goguslerimin ici cekiliyor gibi agridi, bi kac gun sonra da gobek cukurum agrimisti.

Malesef dusuk yasadim ve tekrar denemeye basladik. Bi kac aydir olmuyor gebelik. Adetime Bir hafta kaldi. Ama yine hic Bir tek belirti yok. Acaba Hic Bir belirti yasamadan hamile kalan var mi?

Peki sancı adet zamanıyla aynı dönem mi başlıyor? Şuan aynı belirtileri yaşıyorum kesin oldum derken bakıyorum sadece beyaz akıntı. Her an olucakmış gibi hissediyorum ama kahverengi lekem bile gelmedi.
Canım kusura bakma daha yeni gördüm ya herkeste leke gelmiyor zaten ama adet sancım adet günüme 10 gün kala filan gelmişti baya erken

Gayet normal neden olmasin? Cokta guzel mis gibi pozitif bi test, harika! Tebrik ederim ♥️ Saglik sihhatle kavus saglikli bebegine insallah! Eh darisi isteyenlere olsun!
Çok teşekkür ederim💕 doktor da belirtilerin bundan sonra başlayacağını söyledi. Darısı isteyen herkese olsun inşallah 🙏

Benimde 4 günüm var tüm belirtiler var bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara Allah nasip etsin

Back