- 6 Ocak 2022
- 33
- 11
- 3
- 31
Adet gecikmiş tabı kı de test yapın ya da kanda gebelik tahlılı yaptırın ...Merhaba öncelikle şimdiden hepinize iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı mide kazinmasi ve adet olucak gibi hissediyorum sizce test yaptırmam lazım mı
Merhaba idrar yoluyla ilgili anlattıklarınız bende de var ama doktora çıkmadım kızılcık kullanmaya başladım şuan da o sıkıntıdan uyuyamıyorum idrara sıkışmışım gibş gidiyorum gelmiyor şuanda da sıkışmış hissi olduğundan uyuyamıyorum ,bir daha gittiniz mi doktora noldu ?Merhaba,
Bugün adet başlangıcımdan itibaren 20. Gün. Dün ve önceki gün idrar yolumda bir yanma oldu. Başım dönüp midem bulanıyordu ve acayip halsizdim. Bunların hepsi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Bugün sabah idrar da enfeksiyon için test yaptırdım az sayıda lökosit çıktı. Doktor dedi ki bu tam enfeksiyonu göstermez ama başlangıcı olabilir. Hamilelik belirtisi de olabilir. Daha önce böyle bir şey yaşayıp hamile olduğunu ya da olmadığını öğrenen var mı? Bir de ben ilk hamileliğimi adetime iki gün kala ovülasyon testinde LH koyu iki çizgi çıktığında öğrenmiştim. Şimdi de yaptım hafif silik bir çizgi vardı. Ondan da bir çıkarım yapamadım.
Merhaba kızları aramızda öyle biri varmı testi i adet günüme iki gün kala yaparım bazen çoğu zaman test slik çizgiyle pozitiv olur sonra adet olurdum kaç defa başıma gəldi öyle olan varmı hiç 10aylık eliyim və aşırı çocuk isdiyoruz olmuyor test böylə gösderince seviniyorum sonu hep hüsranİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Hamilemsnz belirliler neydiBenimde 4 günüm var tüm belirtiler var bakalım hayırlısı tüm arkadaşlara Allah nasip etsin
Sizin belirtilerin nelerdi acaba sol kasık ağrısı belirtimiBence artış gayet düzgün 2 günde bir değer 2 katı artar zaten genelde.İnşallah gebelik vardır diyelim :)
Ben de göğüs hassasiyeti vardı ağrı. Parfüm kokuları iğrenç geliyordu bozuk gibi. Sol kasık batması yaşadım. Sık idrara çıkma vardı. Baş dönmesi yaşadım bir yerlere uzanırken özellikle. Ya da bir yerden kalkınca... geç oldu canın kusura bakma yeni gördümSizin belirtilerin nelerdi acaba sol kasık ağrısı belirtimi
Teşekkürler canımBen de göğüs hassasiyeti vardı ağrı. Parfüm kokuları iğrenç geliyordu bozuk gibi. Sol kasık batması yaşadım. Sık idrara çıkma vardı. Baş dönmesi yaşadım bir yerlere uzanırken özellikle. Ya da bir yerden kalkınca... geç oldu canın kusura bakma yeni gördüm
Ben dün sanki adet olmuşum hissiyle uyandım adet sancısı gibi sancım vardı ama hiçbişey yok bugün de olmadı 1 gün geciktim hamile olabilir miyim acaba göğüsümde hassasiyet var adet olmadan önce olduğu gibiya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Şuan bunların hepsi bndede de var nasipMerhaba ,
Bende şişkinlik, boğazda ve yemek borusunda yanma acı tat, uyku hali, yorgunluk , sırt agrısı var . Öğle hiç yatıp uyumam , akşam 4 de dayanamadım yattım resmen.
Bir de atıştırma ihtiyacı duyuyorum sık sık
Adete kaç gün varken test oldun ya da geçti mi günü? Normalde zaten hcg 4 e kadar oluyormus ..Bugün kan testi oldum değerim 2IU/L ÇIKTI değer artma şansı var mı hamile olabilir miyim değerlerden hiçbirşey anlamıyorum yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?