Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Daha 6 aylık evliyim ve 3 aydır çocuk istiyoruz. Bu konularda çok bilgisizim o yüzden sormak istedim. Regl bitiminden beri kasık ağrım var sağ tarafımda. Reglime 10 gün var ve hala ağrım devam ediyo. Bu erken yumurtlama ve erken döllenme işareti olabilir mi

İyi akşamlar bende birşey sormak istiyorum yeni evliyim o yüzden bilmediğimden ve gurbetteyim çocuk düşünüyoruz ve bu ay regl 4 gün gecikti o sıralar korunmasız ilişki oldu sonra gayet normal bir şekilde regl oldum 31 aralıkta korunmasız ilişki oldu sonra öyle devam ettik 2 günde bir devam ediyoruz ama dün ve bugün yumurtlama günüm sanırım kasık ağrım var ama benim sormak istediğim ilişkiden sonra kanama oldu bi koyu bi açık çok fazla değil ama çamaşırıma gelmiş ve ben anlayamadımda yerleşme kanaması dedikleri şey midir yoksa yumurtlamadan kaynaklı mı ama normalde olmazdı o yüzden başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Merhabalar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin 11 aylık evliyiz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım adetime üç gün var , umursamamaya çalışıyordum fakat bugün mutfakta sağ bacağıma bir kramp girdi baldır kısmına bir dk kadar , sonra sol kasıkta bir kayma gibi hareketlilik oldu bu kafamı karıştırdı ve öğlen şeffaf renksiz az akıntı vardı akşam kremsi süt kıvamlı oldu yine az . Deneyimli kardeşlerimden fikirlerini rica ediyorum

Merhaba öncelikle şimdiden hepinize iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı mide kazinmasi ve adet olucak gibi hissediyorum sizce test yaptırmam lazım mı

Merhaba öncelikle şimdiden hepinize iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti mide bulantısı baş ağrısı mide kazinmasi ve adet olucak gibi hissediyorum sizce test yaptırmam lazım mı
Adet gecikmiş tabı kı de test yapın ya da kanda gebelik tahlılı yaptırın ...

Merhaba idrar yoluyla ilgili anlattıklarınız bende de var ama doktora çıkmadım kızılcık kullanmaya başladım şuan da o sıkıntıdan uyuyamıyorum idrara sıkışmışım gibş gidiyorum gelmiyor şuanda da sıkışmış hissi olduğundan uyuyamıyorum ,bir daha gittiniz mi doktora noldu ?
Benim bat 18 Ocak dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Merhaba kızları aramızda öyle biri varmı testi i adet günüme iki gün kala yaparım bazen çoğu zaman test slik çizgiyle pozitiv olur sonra adet olurdum kaç defa başıma gəldi öyle olan varmı hiç 10aylık eliyim və aşırı çocuk isdiyoruz olmuyor test böylə gösderince seviniyorum sonu hep hüsran

Merhaba ,
Bende şişkinlik, boğazda ve yemek borusunda yanma acı tat, uyku hali, yorgunluk , sırt agrısı var . Öğle hiç yatıp uyumam , akşam 4 de dayanamadım yattım resmen.
Bir de atıştırma ihtiyacı duyuyorum sık sık

Sizin belirtilerin nelerdi acaba sol kasık ağrısı belirtimi
Ben de göğüs hassasiyeti vardı ağrı. Parfüm kokuları iğrenç geliyordu bozuk gibi. Sol kasık batması yaşadım. Sık idrara çıkma vardı. Baş dönmesi yaşadım bir yerlere uzanırken özellikle. Ya da bir yerden kalkınca... geç oldu canın kusura bakma yeni gördüm

Teşekkürler canım sağlıklı doğumlar

Ben dün sanki adet olmuşum hissiyle uyandım adet sancısı gibi sancım vardı ama hiçbişey yok bugün de olmadı 1 gün geciktim hamile olabilir miyim acaba göğüsümde hassasiyet var adet olmadan önce olduğu gibi

Dün sanki adet olmuşum gibi bi sancıyla uyandım ama hiçbir şey yoktu ara ara sancı geliyor dünden beri 1 gün gecikti günüm adet dönemi gibi göğüsümde hassasiyet var test yapmalı mıyım Negatif çıkmasından korkuyorum acaba hamile olabilir miyim böyle hisseden varmıydı

Merhaba kızlar. Bende 3 bucuk yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz. Regl me 4 gün var dün aksam çok hafif lekelenme oldu sonra ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra yine hafif kanama oldu hatta regl oldum zannettim üzüldüm ama devamı gelmedi. 10 gündür en ufak bir şeyde belim ağrıyor ve kasıklarımda hafif şiddetli ağrı var. Sizce hamile olabilirmiyim. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama insallah öyledir

Şuan bunların hepsi bndede de var nasip

Bende yumurtlama gününden 2 gün sonra kasık ağrıları ve hafif bacağa vuran ağrılar, aşırı ayak üşümeleri, çok sıkı giyinmeme rağmen deli gibi gaz sancıları ve idrar sıklığı, hafif ağız tadı değişikliği, ve inanılmaz yorgun hissediyordum hiç yorucu bi şey yapmasam bile ve bir de sürekli uyku hali vardı. 13. Gün Lekelendim ve kan verdim, kan testinde pozitif çıktı. Şimdi 16. Gün bu belirtiler tam gaz devam ediyor üzerine göğslerimde biraz dolgunlaşma gördüm bu akşam. Acı hassasiyet yok ama.
Bu arada kasık ve bacak ağrıları çok şiddetli değil sadece sızlama ve hafif batmalar şeklinde kesinlikle regl dönemine benzemiyor. Pazar günü erken gebelik testi negatifti. 27 Ocak sabahı reglime 3 gün kala standart gebelik idrar testimde 2. Silik çizgiyi de görmüş bulundum hiç gecikme olmadan.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Bugün kan testi oldum değerim 2IU/L ÇIKTI değer artma şansı var mı hamile olabilir miyim değerlerden hiçbirşey anlamıyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…