Günaydın bende senin gibi düşündüğüm için akşam işten çıktım kanda beta hcg testi yaptırdım.Ttest sonucu <2 çıktı doktor geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi
Sonra eve geldim,wc ye girdim çok az koyu kahverengi pıhtımsı akıntı geldi saat 20,30 gibi.Sonra ped taktım tabi ben moral bozukluğuyla ama gece de hiç bişey olmadı sabah wc ye girdim çok az kahverengi yine geldi ama pedde bişey yok .
Benim normalde böyle sökülememe problemim falan olmazdı gecikme falan ondan çok işgildeniyorum,zaten yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim kendi kendime .Beta hcg yerleşmeden sonra yükseliyormuş o nedenle kanda çıkmamış olabilir mi
Yada bende kist falan mı var acaba 0,01 çıkanlara göre <2,0 acaba dedirtiyor ben zaten sürekli umutlanmaya yer arıyorum,üstüne doktorda geç döllenme olabilir diyince iyice ümitlendim.
Sanırım beklemekten başka çarem yok.Kanamaya kırmızılara dönerse başka nedenden gecikme olmuş dönmezse hamilelik için tekrar teste gidicem ,yine çıkmazsa kadın doğumcuya :'(
Bunları yaşayan biri varsa bana yazsın lütfen yaa
((