Bugün gecikmenin 2. Günü ve değer bu çıktı 2 gün sonra bidaha kan testi yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberle gelirimAdete kaç gün varken test oldun ya da geçti mi günü? Normalde zaten hcg 4 e kadar oluyormus ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gecikmenin 2. Günü ve değer bu çıktı 2 gün sonra bidaha kan testi yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberle gelirimAdete kaç gün varken test oldun ya da geçti mi günü? Normalde zaten hcg 4 e kadar oluyormus ..
Canım aynı belirtiler bende de var. Ek olarak bende göğüs ucu hassasiyeti son adetimden beri devam eden kasık ve bel ağrısı birde son 3 gündür bulantı baş dönmesi var. Adetime 3 gün var bu sabah normal test yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım testi ??Bende yumurtlama gününden 2 gün sonra kasık ağrıları ve hafif bacağa vuran ağrılar, aşırı ayak üşümeleri, çok sıkı giyinmeme rağmen deli gibi gaz sancıları ve idrar sıklığı, hafif ağız tadı değişikliği, ve inanılmaz yorgun hissediyordum hiç yorucu bi şey yapmasam bile ve bir de sürekli uyku hali vardı. 13. Gün Lekelendim ve kan verdim, kan testinde pozitif çıktı. Şimdi 16. Gün bu belirtiler tam gaz devam ediyor üzerine göğslerimde biraz dolgunlaşma gördüm bu akşam. Acı hassasiyet yok ama.
Bu arada kasık ve bacak ağrıları çok şiddetli değil sadece sızlama ve hafif batmalar şeklinde kesinlikle regl dönemine benzemiyor. Pazar günü erken gebelik testi negatifti. 27 Ocak sabahı reglime 3 gün kala standart gebelik idrar testimde 2. Silik çizgiyi de görmüş bulundum hiç gecikme olmadan.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Bu belirtiler psikolojik kaynaklı da olabiliyor daha önce ben de çok yaşadım. Bir de herkes farklı şekilde belirti de yaşayabiliyor kimi hiç anlamıyor bilirsiniz. İdrar testleri bu aşamada güvenilir olmaz adetin de yaklaşmışken bence yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip test yaptır. Stres insanı çok bunaltıyor. İnşallah gebelik öğrenir mutlu haberi verirsin canım.Canım aynı belirtiler bende de var. Ek olarak bende göğüs ucu hassasiyeti son adetimden beri devam eden kasık ve bel ağrısı birde son 3 gündür bulantı baş dönmesi var. Adetime 3 gün var bu sabah normal test yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım testi ??
Ay inşallah teşekkür ederim canım sabretmek gerekiyor tabi, vücudumu dinlemekten herşeyi gebeliğe bağlıyorum şuanBu belirtiler psikolojik kaynaklı da olabiliyor daha önce ben de çok yaşadım. Bir de herkes farklı şekilde belirti de yaşayabiliyor kimi hiç anlamıyor bilirsiniz. İdrar testleri bu aşamada güvenilir olmaz adetin de yaklaşmışken bence yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip test yaptır. Stres insanı çok bunaltıyor. İnşallah gebelik öğrenir mutlu haberi verirsin canım.
Benimde 12 gün kala başladı canım göğüs ağrım şişlik ve meme ucu hassasiyeti var bakalım adeti beklicembenimde 10 gün var ama gögüs uçlarım cok acıyor.adetliyken bile acımaz bu kadar erken olur mu acaba?
Kızlar çok şükür pozitif bir test var elimde Allahıma çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah 4 gündür gecikmem vardı bu aradaMerhaba kızlar. Bende 3 bucuk yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz. Regl me 4 gün var dün aksam çok hafif lekelenme oldu sonra ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra yine hafif kanama oldu hatta regl oldum zannettim üzüldüm ama devamı gelmedi. 10 gündür en ufak bir şeyde belim ağrıyor ve kasıklarımda hafif şiddetli ağrı var. Sizce hamile olabilirmiyim. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama insallah öyledir
Neymiş sebebi canım?Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum
Benim süt beyaz şeklinde akıntım var mememde sızlama var bel ağrım var bunlar ne anlama geliyor
4 gün nasıl sabr edip yapmadın:)Kızlar çok şükür pozitif bir test var elimde Allahıma çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah 4 gündür gecikmem vardı bu arada
Aslında 2 gün daha bekleyecektim hüsrana uğramak istemediğim için. Kardeşime gittim onun ısrarı üzerine yaptım. Ve iyikide yapmışım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah mübarek gecenin hürmetine4 gün nasıl sabr edip yapmadın:)
Olabilirsin canım aynıları bendede oldu ve pozitif çıktım. Özellikle iştahlandım baya. Canım durup durup bişeyler çekiyor mesela limonu tuzlayarak yedim en net o olduMerhaba ben 1.5 senelik evliyim 3 4 ay denedik ama eşimle hamile kalmadım doktora gittik ikimizdede sorun çıkmadı benim kan degerlerim cok düşük ve demir depom boş çıktı demir yüklediler ve doktor bana klomen verdi 5 gün tek kullanmamı istedi bu ay sanki iştahım açıldı sık sık tuvalete çıkma kabızlık meme uçlarında bi acı hassasiyet reglmede 4 gün var sizce bunlar gebelik belirtisi midir
Olabilirsin canım aynıları bendede oldu ve pozitif çıktım. Özellikle iştahlandım baya. Canım durup durup bişeyler çekiyor mesela limonu tuzlayarak yedim en net o oldu
Evet bende birkaç kez acil de test yaptırmıştım banada aynısını söylemişti ama her seferindede regl oldum sonrasında. Kanımda çıkıyodu muhtemel gebelik ama değer düşük olduğu için birkaç gün bekleyin tekrar yaptırın diyordu. O güne kadar da regl oluyodum. Bikac gün bekle derim canım sağlıklı gebelikse regl olmazsın zaten. Tekrar gidersin doktora kan tahlili verirsin.Kızlar reglme 1 gün kala test yaptim silik çıktı hemen kan testide yaptırdım hcg 17.45 çıktı acil doktoru pozitif fakat sağlıklı gebelik mi dış gebelikmi bilemem dedi korkmam gerekmiyor degil mi bu deger yukselicek gittikçe.??