- 13 Şubat 2020
- 77
- 43
- 18
- 35
C kontrol çizgisi testin başarılı bir şekilde yapıldığını ifade eder burada silik çıkmış bence testi tekrar edin bana kalırsa idrar da az gelmiş olabilir. Yani idrar damlası tam ne kadar yazıyorsa o kadar konulmalı yoksa test bozuk sonuç verebiliyor. Yine de bence gebelik olabilir t çizgisi de belirgin sonuçta:) hayırlısı olsun inşallah:)Kizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
Cok merak ettim kahverengi lekelerim bitti hemen test yaptım evde ama negatif çıktı acaba hemen yaptım diye mi öyle çünkü kendimi hamile hissediyorum ve kahverengi leke ilk defa oldu o yüzden de öyle düşündüm testin yanlış olma ihtimali olabilir mi acabaAçıkçası Bn adet günümün gelip geçmesini bekliycem sanırım iki adet gebelik testi aldım fakat yapmaya cesaret edemedim içim içimide yiyor fakat garantiye almak için sabredicem biraz daha çokta sabırsızlanıyorum umut etmek çok güzel ama negatif sonuç görmekten de korkuyorum
Olabilir tam adet gününden beş gün geçmesini bekle bnm iki gün geçti hiç bişey yok Cumartesi gününü bekliycem bendeCok merak ettim kahverengi lekelerim bitti hemen test yaptım evde ama negatif çıktı acaba hemen yaptım diye mi öyle çünkü kendimi hamile hissediyorum ve kahverengi leke ilk defa oldu o yüzden de öyle düşündüm testin yanlış olma ihtimali olabilir mi acaba
bende de karnımın alt bolgesınde hıc gemeyen bır sızım var sol tarfa bu arada adetım yarın ve adet belırtılerı gosterıyorum ama ınsan acaba mı dıyorya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Hemen adet bitince yaptım ben haftaya cuma gününe randevu aldım doktora hamile degilsemde lekeyi sorarım belki bı sorun vardır doktora gitmeden bidaha test yapıcam o zamana kadar üzerinden bı kaç gün geçmiş olucakOlabilir tam adet gününden beş gün geçmesini bekle bnm iki gün geçti hiç bişey yok Cumartesi gününü bekliycem bende
herkese merhaba ben yenı katıldım aranıza 4 aydır hamıle kalmaya calısıyorum yarın yanı 2 aralık adet gunumama yaklasık bır haftadır sol alt karın bolgemde kasık degıl ama bosluk dedıgımız yer hıc gecmeyen bır sızı var bırde dun aksam sureklı ıdarar yapma durumum vardıfakat adet belırtılerım var ve goguslerımde hıc bır degısıklık yok allahım ne zormus wc ye gırmeye korkuyorum ya adet gormussem dıye
Kızlar bugün 6. Gün o semptomlardan sonra. Maalesef negatif testimadetim bır gun geçtı ama sanki olacak gıbıyım dunde yazmıstım acaba test yapsammı sol karın alt boslugumdakı agrı hıc gecmedı adet olucakmıs gıbı sancılarım devam edıyor bugun gogus hassasıyetım debasladı bu ade donemının rutınıdır bende tek bır gun gecıktı dıye umutlanmakta ıstemıyorum ma sureklı bakıyorum n eyapacagımı sasırdım
Sonuç nedir sizinGünaydın bende senin gibi düşündüğüm için akşam işten çıktım kanda beta hcg testi yaptırdım.Ttest sonucu <2 çıktı doktor geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi
Sonra eve geldim,wc ye girdim çok az koyu kahverengi pıhtımsı akıntı geldi saat 20,30 gibi.Sonra ped taktım tabi ben moral bozukluğuyla ama gece de hiç bişey olmadı sabah wc ye girdim çok az kahverengi yine geldi ama pedde bişey yok .
Benim normalde böyle sökülememe problemim falan olmazdı gecikme falan ondan çok işgildeniyorum,zaten yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim kendi kendime .Beta hcg yerleşmeden sonra yükseliyormuş o nedenle kanda çıkmamış olabilir mi
Yada bende kist falan mı var acaba 0,01 çıkanlara göre <2,0 acaba dedirtiyor ben zaten sürekli umutlanmaya yer arıyorum,üstüne doktorda geç döllenme olabilir diyince iyice ümitlendim.
Sanırım beklemekten başka çarem yok.Kanamaya kırmızılara dönerse başka nedenden gecikme olmuş dönmezse hamilelik için tekrar teste gidicem ,yine çıkmazsa kadın doğumcuya :'(
Bunları yaşayan biri varsa bana yazsın lütfen yaa((
Testi yaptırdığında reglin gecikmiş miydi ? Yoksa reglin gelmeden mi yaptınKızlar merhaba , betahcg değerlerim şöyle çıktı, ilk testim 25 çıktı, ikinci testi 4 gün sonra yaptırdım 99 çıktı, üç gün sonra yani bugün tekrarladigimda 129 çıktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim,bu ayda mi öyle sizce, destek olabilir misiniz? Bu durumlar başına gelen var mı?
reglime 1 gün vardı 25 çıktığındaTesti yaptırdığında reglin gecikmiş miydi ? Yoksa reglin gelmeden mi yaptın
1 gün kalaya göre gayet iyi bir değerreglime 1 gün vardı 25 çıktığında
sonrasında düzgün artmıyor. 25 çıktıktan 4 gün sonra yine yaptırdım 99 çıktı, burda da artış normal gibiydi, 3 gün sonra tekrar yaptırdığımda 129 olmuştu değer. doktor tekrar yaptır salı günü dedi, 129 u dün yani pazar günü gördüm. inan gidip test yaptırasım bile kalmadı, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim zaten anlaşılan bu ay da öyle oluyor1 gün kalaya göre gayet iyi bir değer
ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor, gebelik testinde de bu kadar erken çıkmaz zaten, erken öğrenmek te ayrı kriz yükseldi mi yükselmedi mi sıkıntısına girmek, sakince beklemek en temizi, 2 aydır kimyasal gebelik illetiyle uğraşıyorum. bence sabret reglin 3-4 gün geçene kadar. hayırlısı olsun senin içinMerhaba,
Bugün adet başlangıcımdan itibaren 20. Gün. Dün ve önceki gün idrar yolumda bir yanma oldu. Başım dönüp midem bulanıyordu ve acayip halsizdim. Bunların hepsi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Bugün sabah idrar da enfeksiyon için test yaptırdım az sayıda lökosit çıktı. Doktor dedi ki bu tam enfeksiyonu göstermez ama başlangıcı olabilir. Hamilelik belirtisi de olabilir. Daha önce böyle bir şey yaşayıp hamile olduğunu ya da olmadığını öğrenen var mı? Bir de ben ilk hamileliğimi adetime iki gün kala ovülasyon testinde LH koyu iki çizgi çıktığında öğrenmiştim. Şimdi de yaptım hafif silik bir çizgi vardı. Ondan da bir çıkarım yapamadım.
Bence artış gayet düzgün 2 günde bir değer 2 katı artar zaten genelde.İnşallah gebelik vardır diyelim :)sonrasında düzgün artmıyor. 25 çıktıktan 4 gün sonra yine yaptırdım 99 çıktı, burda da artış normal gibiydi, 3 gün sonra tekrar yaptırdığımda 129 olmuştu değer. doktor tekrar yaptır salı günü dedi, 129 u dün yani pazar günü gördüm. inan gidip test yaptırasım bile kalmadı, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim zaten anlaşılan bu ay da öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?