Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben reglıme 6 gun varken balık yerken bırden ıcın bulandı , ki balık 3 ogun versenız yerım o derce severım ve balıgı yıyemedım bu olayın ertesı gunu yıne balık yedım bu seferde yedıkten sonra bulandı, google da aradım bu kadar erken bulantı asla olmazmıs bende sallamadım yattım uyudum ertesı gun seytan durttu gıdıp early test aldım bı baktım cıft cızgı hemen kan testı beta hcg 57 reglıme 5 gun falan vardı yada 4 gun…

Bu sekılde tesadufen ogrendım henuz kalp atısını duyadım cok yenı

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Canım test yaptın mı sonuç nedir acaba

Canım sonuç ne acaba regl oldun mu

Arkadaşlar benim adetim düzensiz olduğu için çokta umutlanamiyorum ama geçen ay adet surecim hafif lekelenme olarak geçmişti şimdi onun üzerinden 1 ay geçti. Her ay umutla test alip hüsrana uğruyorum şimdilik çok test alasım yok ama sadece kasigimin sol tarafında sancı oluyo. Herseyi hamileliğe bağlıyorum ama başka hiçbir belirtim yok. Ne bi göğüs hassasiyeti ne bir bulantı bisey. Burda okuyorum kasikta sancı olup hamile olanları. Sizce tek bu belirtiyle olabilir mi

Olabilir yani her bünye aynı değil sonuçta herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir kural da yok.

Canım test yaptın mı sonuç nedir acaba
Canım 4 gün kala 3 gün kala idrar testleri yaptım hep ikinci çizgi aşırı silik çıktı ama vardı sonra reglden bir gün önce idrar testi yaptım tekrar onda hiçbir şey çıkmadı regl günü gelen giden yoktu kan testi verdim beta hcg 1 üzeri çıktı hemşire hamile değilsiniz zaten hahha falan yaptı dalga geçer gibi moralim bozuldu sonra nette baktım beta hcg regl günü 1 olup yükselen örnekler varmış birinin doktoru 1.20 iken 1 hafta sonra testi tekrarlayalım olabilirsin ama kesin değil demiş 1 hafta sonra tekrarlanmış test değerleri feci yükselmiş. Sonra reglin 2.günü 3.günü derken gelen bir şey yok dün 3.günü tekrar bir kaset test aldım yaptım bu sefer ikinci çizgi bariz bir şekilde ortadaydı bu sabah tekrar tekrarladım dünkünden daha koyu.Testlerin hepsinde de silik çıkamaz ya

Eklentiler

• 20211125_121419.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar reglim 1 gün gecikti. Kasık ağrım çok ama regl ağrısıyla aynı.
Predictor erken test yaptım böyle çıktı. Kasık ağrısı gebelik belirtisi mi acaba ?

Eklentiler

• FD8360CA-A125-4C4F-B0CA-FD5F3FF4700E.jpeg
    252,4 KB · Görüntüleme: 119
Valla burada bildiğin var kuzu artık sildiktenn ileri geçmiş. Bence sen bugün yarın tekrar test ver kan testi. Bakalım ne çıkacak. Ben bir kaç ay önce kan testi 2.50 çıkmıştı gebelik yok dediler ki zaten adette olmuştum ama o zaman tekrarlamamıştım testi belki de kimyasaldı o ay benim

Olabilir arkadaşım hamile 6 haftalık gebeliğini öğrenmeden de şuan da hiç bir belirti yok diyor bulantı ağrı falan yokmuş hiç olmayadabilir

Bence var gebelik kan testi verin kaç gün vardı bata?
İnşallah canımmm, Benim döngülerim uzun 31-32. Yumurtlama günüm ayın 14ü. Batım geçti dün olmam gerekiyordu. Kan testi vermem münkün değil maalesef testlere kaldım.
Kaset testi yaptım 3 tane. En üstteki dünün testi. Alttaki ikisi bugünün testi.

Eklentiler

• 8E710954-908F-47ED-8455-70F32C2C16F8.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 103
Valla kuzu ben silikte olsa görüyorum resimden zor seçilir sen daha net görüyorsundur en erken zamanda kan verirsen daha iyi olur

Merhaba, benim de şuan renglik 5 gün gecikti. 1 günlük gecikmeden itibaren test yapmaya başladım ilk 3 gün silik çizgiler çıktı, 4.gün yani dün akşam net çizgiyi gördüm. Bugün de kan testi verdim kanda da pozitif çıktı. Kasik ağrılarım vardı adet sancısı gibi hâlâ da devam ediyor. Siz de hamile olabilirsiniz bence.

Sorma ya bence de var kasık ağrılarım felaket yine başladı. Ama gelen giden hiçbir şey yok şeffaf akıntı çok geliyor. İdrar çok geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…