Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gögüs ağrınız var mıydı gebelik belirtisi olarak

Gebelik belli olduktan sonra mı ağrımaya başladı yani
Sanırım hcg nin artmasıyla alakalı, silik çizgi gördüm ilk 3 gün o zamanlarda çok agrimiyordu hassasiyet vardı sadece. Net çizgiyi gördüğüm gün ağrıyordu bugün daha da arttı.

Çok sevindim sizin adınıza. Benimde kasık ağrım var hala regl olmadım. Bacaklarımda ağrıyor ve üşüyorum.

Selam kızlar Bat2 Ara ara gelen karın ağrısı boyun bel sırt ağrısı gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim sonuç bu doktor tam ortadasın şuan bisey diyemem ama pazartesi mutlaka kan ver kontrol edelim dedi bazıları geç döllenme diyor ama bilemedim ...

Eklentiler

• Screenshot_20211126-144655_e-Nabz.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 130
Evet canım geç döllenme olabilir değerin yükselir inşallah bebiş seninledir :) belirtilerin nelerdi regl ağrısıgla benzer mi

Evet canım geç döllenme olabilir değerin yükselir inşallah bebiş seninledir :) belirtilerin nelerdi regl ağrısıgla benzer mi
Şuan sadece biraz karın ağrım var gaz var boyun bel sırt bölgesi ağrı var bilemiyorum bende heycanla bekliyorum pazar günü inşallah gelmez regl

Benimde 3 gündür bitmeyen gögüs ağrım var çok hassas ve şiş o yüzden sordum canım :) bu arada inşallah değerin yükselir
Göğüs ağrısı ve şişliği bende de var hem de aşırı kendim bile dokunamıyorum siz verdiniz mi peki sizin durumunuz nedir inşallah yükselir.

Göğüs ağrısı ve şişliği bende de var hem de aşırı kendim bile dokunamıyorum siz verdiniz mi peki sizin durumunuz nedir inşallah yükselir.
Benim bata 10 gün kala başladı göğüs ağrısı aynı dediğin gibi aşırı bir ağrı bir de adetten bu kadar erken hiç olmadı bu zamana kadar gögüs ağrım 1 gün önce falan başlardı. erken adet olucam sandım o yüzden test yapmadım ama 3 gün oldu hala adet olmadım. Ama şuan kasık ve bel ağrım var sanırım bu gece sökülecek :/

Yani benimde adet olur gibi ağrılarım var ama gazını çıkardıktan sonra bişeyim kalmıyor beta da bu şekilde çıkınca bilemedim işte bekliyorum pazar günü adet günü gebelik testleri de pozitif çıkıyor hep geçen ay da böyle olmuştu gene adet geldi ama bu ay ki ağrılar geçen ay ki gibi değil geçen ay çok şiddetli ağrılarım vardı şimdi öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…