- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
Test yapın benceMerhabaa kızlarr , dün adet olmam gereken gündü 1 gün gecikti bugünde henüz bir şey yok ve 3 gündür belim çok ağrıyo sırtıma vuruyor. Kasıklarımda sızlamalar var özellikle sol tarafta doluluk var sanki. Ne zaman test yapsam negatif görürüm diye de çok korkuyorum. Eşim yumurtlamadan bir gün önce eğitime gitti o yüzden çok takmadım bu ay nasılsa olmaz diye.. Ay Allahım inşallah ..
O kadar korkuyorum ki negatiftenTest yapın bence
Bence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azındanO kadar korkuyorum ki negatiften3. Ay denediğimiz sence 2 gün daha bekleyeyim mi
Erken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana daBence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azındanBizde daha birinci ayımız deniyoruz ama ben adet gecikmeden bile yapmayı düşünüyorum erken gebelikle korkma cnm negatif çıkarsa çıksın daha yeni deniyorsun sonuçta diğer ay yine denersin nasip dersin
Yap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçektenErken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana daMeğer ilk zamanlar biz yumurtlama da ağrım olduğundan es geçiyorduk bende yumurtlama ağrısını yeni öğrendim Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkesin kucağı boş kalmasın umarım ilk ay da olur seninde
Evet aynen öyle. Kahverengi leke geldi bugünYap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçekten
Hadi yaa olsun cnm biraz daha bekle bakalımEvet aynen öyle. Kahverengi leke geldi bugündevamı yok henüz baya koyu kahve. Adet olucam sanırım
Çok tuhaf ara ara bulantım oldu bugün hatta leke geldikten sonra daHadi yaa olsun cnm biraz daha bekle bakalım
Psikolojik de olabilirÇok tuhaf ara ara bulantım oldu bugün hatta leke geldikten sonra da
Ah yaa nasıl iyi anlıyorum..birazdan test yapicam galiba ben. Korkuyorum ama bu stresle belirsizlklede yasanmaz. Esime de söylemek durumunda kaldim. Kekik çayı yaptim dun adet olamiyorsam olmama yardmi olsun diye ama yok.. zaten gebe degilsem de bi dert vücuda bi çeşit stres baskı fiziki manevi .. onun caresine bakarim hic olmazsa diyorum. Neyse yazarim sonucu bi iki saateMerhaba.yillardir uğramıyorum buraya.
Benim de 2 çocuğum var küçük olan 18 aylık emziriyorum.
10 gün kadar geciktim normalde böyle olmazdı.su gibi akıntı geliyor belim sırtım mahvolmuş halde.gogslerim belki emzirme ile alakalı ama dolu dolu.arada üşüyorum arada gripmisim gibi içten ateş hissediyorum halsizlik uyku hali var ama belki 2 xoxukla yorgunluk vs.diyorum kendimce.. test yapmadım çünkü korkuyorum.hic hiç düşünmüyorduk çünkü. Haftasonuna kadar olmazsam test yapcam sanırım. İç sesim gebesin diyo hayırlısı bakali
Gözün aydın diyeyim o halde. Bende ya adet olursam diye bekliyorum test için direniyorumYok benim. Oh rahatladim 3. Çocuk çok zor olurdu benim için
Benim de bat a 6 gün var. Öleceğim meraktan. Erken gebelik testini de yapmak istemiyorum hemen. Biraz daha beklemek istiyorum. Tekrar test yaptınız mı?Arkadaşlar sonuç alan var mı.. Ben hala adet olmadım. Ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Gerçi şu dönem stresli geçiyor belki ondan.
Yapmadım bende beklemek istiyorum. Yok gibi de ama ya varsa..Benim de bat a 6 gün var. Öleceğim meraktan. Erken gebelik testini de yapmak istemiyorum hemen. Biraz daha beklemek istiyorum. Tekrar test yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?