• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben reglıme 6 gun varken balık yerken bırden ıcın bulandı , ki balık 3 ogun versenız yerım o derce severım ve balıgı yıyemedım bu olayın ertesı gunu yıne balık yedım bu seferde yedıkten sonra bulandı, google da aradım bu kadar erken bulantı asla olmazmıs bende sallamadım yattım uyudum ertesı gun seytan durttu gıdıp early test aldım bı baktım cıft cızgı hemen kan testı beta hcg 57 reglıme 5 gun falan vardı yada 4 gun…

Bu sekılde tesadufen ogrendım henuz kalp atısını duyadım cok yenı 💙💙💙

Kızlar ben reglıme 6 gun varken balık yerken bırden ıcın bulandı , ki balık 3 ogun versenız yerım o derce severım ve balıgı yıyemedım bu olayın ertesı gunu yıne balık yedım bu seferde yedıkten sonra bulandı, google da aradım bu kadar erken bulantı asla olmazmıs bende sallamadım yattım uyudum ertesı gun seytan durttu gıdıp early test aldım bı baktım cıft cızgı hemen kan testı beta hcg 57 reglıme 5 gun falan vardı yada 4 gun…

Bu sekılde tesadufen ogrendım henuz kalp atısını duyadım cok yenı 💙💙💙
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. 🌼🙏🏻

Arkadaşlar benim reglimin gelmesine 4 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım 6 gün kala negatif çıktı. Ama enteresan bir şekilde eskiden kucağa oturmayan kedim sürekli kucağımda karnımda yatıyor sabahları yalıyor suratımı normalde bunu köpekler yapar kedilerin yapması çok nadirdir. Kediler hormonların kokusunu alıyor hastalıkların da öyle acaba mı demeye başladım. Birkaç gün önce felaket kasık ağrım vardı şimdi yok. Göğüslerime dokunamıyorum bile aşırı şişti ve acıyor. Göğüs çevremde süt bezleri belirginleşti. Onun haricinde reglde bile benim canım öyle aman aman tatlı çekmez iştahlı biri de değilim ama 5 6 gündür ağzım durmuyor tatlı hele ki... dün canım kruvasan çekti eşim de almış 7 tane büyük gelirken hepsini yedim 🤣
Canım test yaptın mı sonuç nedir acaba

Kızlar merhaba. Bisey danisicam size . Şimdi benim bir kızım var 5 yaşında . Kardeş istiyoruz 3 yıldır olmuyor. Hiç bir sorun yok bu arada .
Benim bu ay adetime tam 7 gun var . 4 gündür goguslerim elleyince merdiven çıkınca falan aciyor . Normalde adet öncesi olur ama adete 4 gun kala falan olur . Bu çok erken başladı. Bir de baş dönmem var hayatimda hic yaşamadım bas donmesi ilk hamileligimde de yaşamadım. Arada çok hafif bulantı hissi oluyor kısa süre. Aşırı gaz var ayıptır soylemesi . Bir de bugün aşırı ama aşırı halsizim yerimden kalkamıyorum o derece hep yatıyorum. Bunlar belirtimidir ya . Ayrıca kan versem cikarmi acaba .
Canım sonuç ne acaba regl oldun mu

Arkadaşlar benim adetim düzensiz olduğu için çokta umutlanamiyorum ama geçen ay adet surecim hafif lekelenme olarak geçmişti şimdi onun üzerinden 1 ay geçti. Her ay umutla test alip hüsrana uğruyorum şimdilik çok test alasım yok ama sadece kasigimin sol tarafında sancı oluyo. Herseyi hamileliğe bağlıyorum ama başka hiçbir belirtim yok. Ne bi göğüs hassasiyeti ne bir bulantı bisey. Burda okuyorum kasikta sancı olup hamile olanları. Sizce tek bu belirtiyle olabilir mi 😐

Arkadaşlar benim adetim düzensiz olduğu için çokta umutlanamiyorum ama geçen ay adet surecim hafif lekelenme olarak geçmişti şimdi onun üzerinden 1 ay geçti. Her ay umutla test alip hüsrana uğruyorum şimdilik çok test alasım yok ama sadece kasigimin sol tarafında sancı oluyo. Herseyi hamileliğe bağlıyorum ama başka hiçbir belirtim yok. Ne bi göğüs hassasiyeti ne bir bulantı bisey. Burda okuyorum kasikta sancı olup hamile olanları. Sizce tek bu belirtiyle olabilir mi 😐
Olabilir yani her bünye aynı değil sonuçta herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir kural da yok.

Canım test yaptın mı sonuç nedir acaba
Canım 4 gün kala 3 gün kala idrar testleri yaptım hep ikinci çizgi aşırı silik çıktı ama vardı sonra reglden bir gün önce idrar testi yaptım tekrar onda hiçbir şey çıkmadı regl günü gelen giden yoktu kan testi verdim beta hcg 1 üzeri çıktı hemşire hamile değilsiniz zaten hahha falan yaptı dalga geçer gibi moralim bozuldu sonra nette baktım beta hcg regl günü 1 olup yükselen örnekler varmış birinin doktoru 1.20 iken 1 hafta sonra testi tekrarlayalım olabilirsin ama kesin değil demiş 1 hafta sonra tekrarlanmış test değerleri feci yükselmiş. Sonra reglin 2.günü 3.günü derken gelen bir şey yok dün 3.günü tekrar bir kaset test aldım yaptım bu sefer ikinci çizgi bariz bir şekilde ortadaydı bu sabah tekrar tekrarladım dünkünden daha koyu.Testlerin hepsinde de silik çıkamaz ya

Eklentiler

• 20211125_121419.jpg
    20211125_121419.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar reglim 1 gün gecikti. Kasık ağrım çok ama regl ağrısıyla aynı.
Predictor erken test yaptım böyle çıktı. Kasık ağrısı gebelik belirtisi mi acaba ?

Eklentiler

• FD8360CA-A125-4C4F-B0CA-FD5F3FF4700E.jpeg
    FD8360CA-A125-4C4F-B0CA-FD5F3FF4700E.jpeg
    252,4 KB · Görüntüleme: 119
Canım 4 gün kala 3 gün kala idrar testleri yaptım hep ikinci çizgi aşırı silik çıktı ama vardı sonra reglden bir gün önce idrar testi yaptım tekrar onda hiçbir şey çıkmadı regl günü gelen giden yoktu kan testi verdim beta hcg 1 üzeri çıktı hemşire hamile değilsiniz zaten hahha falan yaptı dalga geçer gibi moralim bozuldu sonra nette baktım beta hcg regl günü 1 olup yükselen örnekler varmış birinin doktoru 1.20 iken 1 hafta sonra testi tekrarlayalım olabilirsin ama kesin değil demiş 1 hafta sonra tekrarlanmış test değerleri feci yükselmiş. Sonra reglin 2.günü 3.günü derken gelen bir şey yok dün 3.günü tekrar bir kaset test aldım yaptım bu sefer ikinci çizgi bariz bir şekilde ortadaydı bu sabah tekrar tekrarladım dünkünden daha koyu.Testlerin hepsinde de silik çıkamaz ya
Valla burada bildiğin var kuzu artık sildiktenn ileri geçmiş. Bence sen bugün yarın tekrar test ver kan testi. Bakalım ne çıkacak. Ben bir kaç ay önce kan testi 2.50 çıkmıştı gebelik yok dediler ki zaten adette olmuştum ama o zaman tekrarlamamıştım testi belki de kimyasaldı o ay benim

Olabilir arkadaşım hamile 6 haftalık gebeliğini öğrenmeden de şuan da hiç bir belirti yok diyor bulantı ağrı falan yokmuş hiç olmayadabilir

Bence var gebelik 😍 kan testi verin kaç gün vardı bata?
İnşallah canımmm, Benim döngülerim uzun 31-32. Yumurtlama günüm ayın 14ü. Batım geçti dün olmam gerekiyordu. Kan testi vermem münkün değil maalesef testlere kaldım.
Kaset testi yaptım 3 tane. En üstteki dünün testi. Alttaki ikisi bugünün testi.

Eklentiler

• 8E710954-908F-47ED-8455-70F32C2C16F8.jpeg
    8E710954-908F-47ED-8455-70F32C2C16F8.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 102
İnşallah canımmm, Benim döngülerim uzun 31-32. Yumurtlama günüm ayın 14ü. Batım geçti dün olmam gerekiyordu. Kan testi vermem münkün değil maalesef testlere kaldım.
Valla kuzu ben silikte olsa görüyorum resimden zor seçilir sen daha net görüyorsundur en erken zamanda kan verirsen daha iyi olur😊

Merhaba, benim de şuan renglik 5 gün gecikti. 1 günlük gecikmeden itibaren test yapmaya başladım ilk 3 gün silik çizgiler çıktı, 4.gün yani dün akşam net çizgiyi gördüm. Bugün de kan testi verdim kanda da pozitif çıktı. Kasik ağrılarım vardı adet sancısı gibi hâlâ da devam ediyor. Siz de hamile olabilirsiniz bence.

Valla burada bildiğin var kuzu artık sildiktenn ileri geçmiş. Bence sen bugün yarın tekrar test ver kan testi. Bakalım ne çıkacak. Ben bir kaç ay önce kan testi 2.50 çıkmıştı gebelik yok dediler ki zaten adette olmuştum ama o zaman tekrarlamamıştım testi belki de kimyasaldı o ay benim
Sorma ya bence de var kasık ağrılarım felaket yine başladı. Ama gelen giden hiçbir şey yok şeffaf akıntı çok geliyor. İdrar çok geliyor

Back