• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya merhaba bu ay ilk kez çalışmalara başladık😊 yumurtlama öncesindeki 2 gün yumurtlama nın 4. Günü ve en pepapp da en yüksek görünen 6. Günü denedik son 4-5 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer sancı, dün sulu ishal durumu çok sürmedi allahtan bugün göğüs uçlarımda yanma gibi ve acıma var .adetime de 7 gün var hiç böyle olmamıştı
İshal hariç diğerleri bende regl yakın da oluyor ,benimde yatın olmam gerek kasıkta batma,gögüs uçlarında acı var ,ovs. Testi de yapmayı bıraktım .Sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun inşallah.O kadar kayıptan sonra tek duam bu oluyor.

İshal hariç diğerleri bende regl yakın da oluyor ,benimde yatın olmam gerek kasıkta batma,gögüs uçlarında acı var ,ovs. Testi de yapmayı bıraktım .Sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun inşallah.O kadar kayıptan sonra tek duam bu oluyor.
Yaa😔😔 haklısınız kafaya takınca olmuyor.olacağı varsa olur allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizim ilk deneme olunca insan merakına yenik düşüyor aslında belki bu ay olmazsa öbür ay bu kadar merak etmem sonuçta daha yeniyiz

Yaa😔😔 haklısınız kafaya takınca olmuyor.olacağı varsa olur allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizim ilk deneme olunca insan merakına yenik düşüyor aslında belki bu ay olmazsa öbür ay bu kadar merak etmem sonuçta daha yeniyiz
2 kayıptan sonra test yapıldı hiçbirşey yok ,2 kimyasal yani nedensiz hamile kalamıyorum çünkü kafaya takıyoruz takmıyoruz desekte olmuyor.İnşallah kısa sürede dualarımız gerçek olur ama her zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa ,Allahım dualarımızı kabul et inşallah 🤲

benim normalde regl olmadan önce asla göğüslerim ağrımaz, hiç bilmem bu zamana kadar ağrıyıp acıdığını. 3 aydır da regl olmuyordum prolaktinim yüksekti, geçen ay ilaçla prolaktini düşürdük ve başka bir ilaçla da regl oldum. o regl olma tarihime göre bata 3 gün var şu an. iki gün önceden itibaren göğüs uclarım acıyor özellikle dokununca, fakat her zamankinden daha az akıntım var. hiç susamayan günde bir yudum bile içmeyen ben iki gecedir ağzım dilim kuruyor - bu bir belirti mi bilmiyorum- yaklaşık bir saat önce de regl olacakmışım gibi bir ağrı başladı. 2 buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum, iğneler ilaçlar her şeyi kullandım neredeyse 6 aydır oluruna bıraktım. umutlanmakta istemiyorum ama bekliyorum bakalım..

Kızlar merhaba. Bisey danisicam size . Şimdi benim bir kızım var 5 yaşında . Kardeş istiyoruz 3 yıldır olmuyor. Hiç bir sorun yok bu arada .
Benim bu ay adetime tam 7 gun var . 4 gündür goguslerim elleyince merdiven çıkınca falan aciyor . Normalde adet öncesi olur ama adete 4 gun kala falan olur . Bu çok erken başladı. Bir de baş dönmem var hayatimda hic yaşamadım bas donmesi ilk hamileligimde de yaşamadım. Arada çok hafif bulantı hissi oluyor kısa süre. Aşırı gaz var ayıptır soylemesi . Bir de bugün aşırı ama aşırı halsizim yerimden kalkamıyorum o derece hep yatıyorum. Bunlar belirtimidir ya . Ayrıca kan versem cikarmi acaba .

Merhaba hanimlar,

7-8 gun önce ovulasyon oldu. Bi kaç gun önce goguslerimde sanki uçlari içten çekiliyormus gibi agri vardi. Kararma veya buyume yok.

Su anda da göbek çukurumda agri var.

Acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Veya döllenme, ya da yerlesme gibi?

Hanımlar merhaba yardımcı olur musunuz ?
Hep aynı hastanede beta test yaptırıyorum sonuç 0.0 çikar 1kez 1.3 çiktı bata 3 gün kala o ay dış gebelik geçirdim şuan bata 7 gün kala test sonucum 2.6 2 gün sonra bata 5 gün kala yani bugunku sonuç 2.7 sizçe ümit var mıdır 5 günde yükselme olur mu ?

Hanımlar merhaba yardımcı olur musunuz ?
Hep aynı hastanede beta test yaptırıyorum sonuç 0.0 çikar 1kez 1.3 çiktı bata 3 gün kala o ay dış gebelik geçirdim şuan bata 7 gün kala test sonucum 2.6 2 gün sonra bata 5 gün kala yani bugunku sonuç 2.7 sizçe ümit var mıdır 5 günde yükselme olur mu ?
Beta 5 ve üzeri hamilelik oluyor diye biliyorum canm niye bu kadar stres yapıyorsun rahat ol hele yumurtlamadan sonraki günlerde. Böyle diorum da ben de meraktan çatlıyorum tek farkım kan testi yaptırmamak🤦‍♀️

Adetime 2 gun var kasik agrilarim ve kasigimda seyirme gibi atmar var. Sol bacak agrisi ve halsizlik,bazende tansiyonum düşüyor. Reglime 4 gun kala falan kan vermisken beta hcg bakilsin dedim 0.575 cikti. Laboratuvar daki kadin 1 yada 1.5 haftalik gebesin dedi. Doktor bu deger gebe oldugu gostermez adetin gecikirse test ver dedi bakalim kismet... Allah herkesin gönlüne göre versin

Adetime 2 gun var kasik agrilarim ve kasigimda seyirme gibi atmar var. Sol bacak agrisi ve halsizlik,bazende tansiyonum düşüyor. Reglime 4 gun kala falan kan vermisken beta hcg bakilsin dedim 0.575 cikti. Laboratuvar daki kadin 1 yada 1.5 haftalik gebesin dedi. Doktor bu deger gebe oldugu gostermez adetin gecikirse test ver dedi bakalim kismet... Allah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah hamilesinizdir 🥰 sağlıkla olsun inşallah 🙏🏻

Merhaba hanimlar umarim bana cevap veren olur. Bu ay bebek denedim 3 dusugum olmustu onceden yumurtlama sonrasi lekelenme oldu 3 gün halsizlik baş dönmesi bel ve bacak agrisi oluyor ara ara kan sulandirici igne vuruluyorum kan pihtilaşmam var regle daha 10 gün var nasil geçicek bu 10 gün kan versem çıkar mi acaba

Merhaba hanimlar umarim bana cevap veren olur. Bu ay bebek denedim 3 dusugum olmustu onceden yumurtlama sonrasi lekelenme oldu 3 gün halsizlik baş dönmesi bel ve bacak agrisi oluyor ara ara kan sulandirici igne vuruluyorum kan pihtilaşmam var regle daha 10 gün var nasil geçicek bu 10 gün kan versem çıkar mi acaba
Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibi

Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibi
Erken der o da surekli aklimda bu var surekli dua ediyorum insallah bu sefer olur ve rabbim bu sefer saglikla kucagima almayi nasip eder insallah dua edin arkadaşlar nolur ❤

Böyle kızlar

Eklentiler

• IMG_20211110_222302.png
    IMG_20211110_222302.png
    184,1 KB · Görüntüleme: 75
Back