Merhaba ,test yaptınız mı?Benimde adetim 4 gün geçti yarın sabah test yapıcam dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,test yaptınız mı?Benimde adetim 4 gün geçti yarın sabah test yapıcam dua edin lütfen
Evet kimyasal da ben de merak edip yaptım t çizgisi çok koyu çıkmıştı .benim gebelik silik cikinca ovulosyonda denedim daha koyu cikmisti
İshal hariç diğerleri bende regl yakın da oluyor ,benimde yatın olmam gerek kasıkta batma,gögüs uçlarında acı var ,ovs. Testi de yapmayı bıraktım .Sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun inşallah.O kadar kayıptan sonra tek duam bu oluyor.Ya merhaba bu ay ilk kez çalışmalara başladık yumurtlama öncesindeki 2 gün yumurtlama nın 4. Günü ve en pepapp da en yüksek görünen 6. Günü denedik son 4-5 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer sancı, dün sulu ishal durumu çok sürmedi allahtan bugün göğüs uçlarımda yanma gibi ve acıma var .adetime de 7 gün var hiç böyle olmamıştı
Yaa haklısınız kafaya takınca olmuyor.olacağı varsa olur allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizim ilk deneme olunca insan merakına yenik düşüyor aslında belki bu ay olmazsa öbür ay bu kadar merak etmem sonuçta daha yeniyizİshal hariç diğerleri bende regl yakın da oluyor ,benimde yatın olmam gerek kasıkta batma,gögüs uçlarında acı var ,ovs. Testi de yapmayı bıraktım .Sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun inşallah.O kadar kayıptan sonra tek duam bu oluyor.
2 kayıptan sonra test yapıldı hiçbirşey yok ,2 kimyasal yani nedensiz hamile kalamıyorum çünkü kafaya takıyoruz takmıyoruz desekte olmuyor.İnşallah kısa sürede dualarımız gerçek olur ama her zaman hayırlı ve sağlıklı olacaksa ,Allahım dualarımızı kabul et inşallahYaa haklısınız kafaya takınca olmuyor.olacağı varsa olur allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizim ilk deneme olunca insan merakına yenik düşüyor aslında belki bu ay olmazsa öbür ay bu kadar merak etmem sonuçta daha yeniyiz
Beta 5 ve üzeri hamilelik oluyor diye biliyorum canm niye bu kadar stres yapıyorsun rahat ol hele yumurtlamadan sonraki günlerde. Böyle diorum da ben de meraktan çatlıyorum tek farkım kan testi yaptırmamakHanımlar merhaba yardımcı olur musunuz ?
Hep aynı hastanede beta test yaptırıyorum sonuç 0.0 çikar 1kez 1.3 çiktı bata 3 gün kala o ay dış gebelik geçirdim şuan bata 7 gün kala test sonucum 2.6 2 gün sonra bata 5 gün kala yani bugunku sonuç 2.7 sizçe ümit var mıdır 5 günde yükselme olur mu ?
İnşallah hamilesinizdir sağlıkla olsun inşallahAdetime 2 gun var kasik agrilarim ve kasigimda seyirme gibi atmar var. Sol bacak agrisi ve halsizlik,bazende tansiyonum düşüyor. Reglime 4 gun kala falan kan vermisken beta hcg bakilsin dedim 0.575 cikti. Laboratuvar daki kadin 1 yada 1.5 haftalik gebesin dedi. Doktor bu deger gebe oldugu gostermez adetin gecikirse test ver dedi bakalim kismet... Allah herkesin gönlüne göre versin
Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibiMerhaba hanimlar umarim bana cevap veren olur. Bu ay bebek denedim 3 dusugum olmustu onceden yumurtlama sonrasi lekelenme oldu 3 gün halsizlik baş dönmesi bel ve bacak agrisi oluyor ara ara kan sulandirici igne vuruluyorum kan pihtilaşmam var regle daha 10 gün var nasil geçicek bu 10 gün kan versem çıkar mi acaba
Erken der o da surekli aklimda bu var surekli dua ediyorum insallah bu sefer olur ve rabbim bu sefer saglikla kucagima almayi nasip eder insallah dua edin arkadaşlar nolur ❤Bence en iyisi kadin dogum doktoruna danis canim ama 10 gun varsa cikmaz gibi
Insallah canimmmmmErken der o da surekli aklimda bu var surekli dua ediyorum insallah bu sefer olur ve rabbim bu sefer saglikla kucagima almayi nasip eder insallah dua edin arkadaşlar nolur ❤