• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabaa kızlarr , dün adet olmam gereken gündü 1 gün gecikti bugünde henüz bir şey yok ve 3 gündür belim çok ağrıyo sırtıma vuruyor. Kasıklarımda sızlamalar var özellikle sol tarafta doluluk var sanki. Ne zaman test yapsam negatif görürüm diye de çok korkuyorum. Eşim yumurtlamadan bir gün önce eğitime gitti o yüzden çok takmadım bu ay nasılsa olmaz diye.. Ay Allahım inşallah ..

Merhabaa kızlarr , dün adet olmam gereken gündü 1 gün gecikti bugünde henüz bir şey yok ve 3 gündür belim çok ağrıyo sırtıma vuruyor. Kasıklarımda sızlamalar var özellikle sol tarafta doluluk var sanki. Ne zaman test yapsam negatif görürüm diye de çok korkuyorum. Eşim yumurtlamadan bir gün önce eğitime gitti o yüzden çok takmadım bu ay nasılsa olmaz diye.. Ay Allahım inşallah ..
Test yapın bence ☺️

O kadar korkuyorum ki negatiften 😔 3. Ay denediğimiz sence 2 gün daha bekleyeyim mi
Bence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azından ☺️ Bizde daha birinci ayımız deniyoruz ama ben adet gecikmeden bile yapmayı düşünüyorum erken gebelikle 🤣 korkma cnm negatif çıkarsa çıksın daha yeni deniyorsun sonuçta diğer ay yine denersin nasip dersin 😉

Bence test yap cnm geçmiş sonuçta adetin varsa çıkar yoksa çıkmaz için rahat olur en azından ☺️ Bizde daha birinci ayımız deniyoruz ama ben adet gecikmeden bile yapmayı düşünüyorum erken gebelikle 🤣 korkma cnm negatif çıkarsa çıksın daha yeni deniyorsun sonuçta diğer ay yine denersin nasip dersin 😉
Erken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana da 😁 Meğer ilk zamanlar biz yumurtlama da ağrım olduğundan es geçiyorduk bende yumurtlama ağrısını yeni öğrendim 😬 Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkesin kucağı boş kalmasın umarım ilk ay da olur seninde 🙏🏻🙏🏻

Erken gebelik yaparım yarın bir gün daha bekliyim. Ya yeni deniyoruz ama bir kaç kişiye istediğimizi söyledim sürekli bebek videoları atanlar var sanki yıllardır olmuyor regl oldun mu diye de sorup duruyolar. Canım sıkılıyor o yüzden psikolojik olarak baskı hissediyorum nedense . İlk ay eşim sürekli test yap diyordu bana da 😁 Meğer ilk zamanlar biz yumurtlama da ağrım olduğundan es geçiyorduk bende yumurtlama ağrısını yeni öğrendim 😬 Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkesin kucağı boş kalmasın umarım ilk ay da olur seninde 🙏🏻🙏🏻
Yap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçekten

Yap yap cnm buraya da yaz sonucu merak ettim Allah isteyen herkese nasip etsin ben 3 sene vajinismusla mücadele ettim 3 sene sonunda bende yeni yeni öğreniyorum herşeyi çok zor gerçekten
Evet aynen öyle. Kahverengi leke geldi bugün 😔 devamı yok henüz baya koyu kahve. Adet olucam sanırım

Arkadaşlar benim reglimin gelmesine 4 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım 6 gün kala negatif çıktı. Ama enteresan bir şekilde eskiden kucağa oturmayan kedim sürekli kucağımda karnımda yatıyor sabahları yalıyor suratımı normalde bunu köpekler yapar kedilerin yapması çok nadirdir. Kediler hormonların kokusunu alıyor hastalıkların da öyle acaba mı demeye başladım. Birkaç gün önce felaket kasık ağrım vardı şimdi yok. Göğüslerime dokunamıyorum bile aşırı şişti ve acıyor. Göğüs çevremde süt bezleri belirginleşti. Onun haricinde reglde bile benim canım öyle aman aman tatlı çekmez iştahlı biri de değilim ama 5 6 gündür ağzım durmuyor tatlı hele ki... dün canım kruvasan çekti eşim de almış 7 tane büyük gelirken hepsini yedim 🤣

3 gün gecikti adetim. İlk kez gecikiyor böyle. Gebelik olması dışında yani. Baş ağrısi, bitkinlik halsizlk yorgunluk hissi var uzerimde cok gerginim. Eşime söylemek istemiyorum emin olmadan. Çünkü varsa 3. Olacak ve dusunmuyorduk normalde bebek. Gidip test te alamiyorum evimiz merkeze yurume mesafesinde degil .. şaştım kaldım. Uykuda tutmuyor

Merhaba.yillardir uğramıyorum buraya.
Benim de 2 çocuğum var küçük olan 18 aylık emziriyorum.
10 gün kadar geciktim normalde böyle olmazdı.su gibi akıntı geliyor belim sırtım mahvolmuş halde.gogslerim belki emzirme ile alakalı ama dolu dolu.arada üşüyorum arada gripmisim gibi içten ateş hissediyorum halsizlik uyku hali var ama belki 2 xoxukla yorgunluk vs.diyorum kendimce.. test yapmadım çünkü korkuyorum.hic hiç düşünmüyorduk çünkü. Haftasonuna kadar olmazsam test yapcam sanırım. İç sesim gebesin diyo hayırlısı bakalim

Merhaba.yillardir uğramıyorum buraya.
Benim de 2 çocuğum var küçük olan 18 aylık emziriyorum.
10 gün kadar geciktim normalde böyle olmazdı.su gibi akıntı geliyor belim sırtım mahvolmuş halde.gogslerim belki emzirme ile alakalı ama dolu dolu.arada üşüyorum arada gripmisim gibi içten ateş hissediyorum halsizlik uyku hali var ama belki 2 xoxukla yorgunluk vs.diyorum kendimce.. test yapmadım çünkü korkuyorum.hic hiç düşünmüyorduk çünkü. Haftasonuna kadar olmazsam test yapcam sanırım. İç sesim gebesin diyo hayırlısı bakali
Ah yaa nasıl iyi anlıyorum..birazdan test yapicam galiba ben. Korkuyorum ama bu stresle belirsizlklede yasanmaz. Esime de söylemek durumunda kaldim. Kekik çayı yaptim dun adet olamiyorsam olmama yardmi olsun diye ama yok.. zaten gebe degilsem de bi dert vücuda bi çeşit stres baskı fiziki manevi .. onun caresine bakarim hic olmazsa diyorum. Neyse yazarim sonucu bi iki saate

Merhaba arkadaşlar , normalde 14 ünde adet olmam gerekiyordu. 16 sında kahverengi leke geldi ve dün de aynıydı. Ama kasıklarım aşırı ağrıyor . 17 sinde de çok az leke geldi yine durdu. Bu sabah adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım yine bir şey yok. Eşim yumurtlama gününde eğitime gittiğinden bir önceki günü değerlendirdik. Dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sabahı bekleyemedim negatif. Stresli bir dönemde değilim normalde eşim stres yaptırır test yap diye , o da yok zaten diye bu ay beklemiyordum gebelik. Böyle olan var mı enfeksiyon kaynaklı olabilir sık sık tekrarlıyor çünkü. Enfeksiyon adeti geciktirir mi ?

Arkadaşlar sonuç alan var mı.. Ben hala adet olmadım. Ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Gerçi şu dönem stresli geçiyor belki ondan.

Arkadaşlar sonuç alan var mı.. Ben hala adet olmadım. Ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Gerçi şu dönem stresli geçiyor belki ondan.
Benim de bat a 6 gün var. Öleceğim meraktan. Erken gebelik testini de yapmak istemiyorum hemen. Biraz daha beklemek istiyorum. Tekrar test yaptınız mı?

Back