- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Bende korkuyorum artık 0.9 görmekten düşükten sonra ilaç gibi gelir inşallahYok yaptırmadim daha bende öle bekliyorumalsitim 0.2 gormeye
Olsa çıkardı sanirim ama geç döllenme olabilir . Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz döllenmeyi. Göğüsler ağrıyorsa geç adet olucak olabilirsiniz. Ama inşallah vardır gebelikMerhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün gecikmem oldu göğüslerim açıyor mide bulantısı var dünde hastanede idrar testi verdim ama sonuç negatif sizce hamilelik var mı çok istiyoruz da böyle olup hamile olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Var gibi duruyor tekrarlayın testi yarinyarinKızlar biliyorum geçersiz ama bir ümit atayım dedim laboquic kırk dakikada çıktı adetim bugün dört gün gecikti akıntım var göğüslerim dolgun sizce ümit ediyim yok mu ya
Inşallah olmazsın hamilesindirSanırım adet olacağım sulu akıntının içinde kıl gibi turuncu leke vardi
Kan 0.100 çıktı adet oldum bugunOlsa çıkardı sanirim ama geç döllenme olabilir . Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz döllenmeyi. Göğüsler ağrıyorsa geç adet olucak olabilirsiniz. Ama inşallah vardır gebelik
merhaba n11 den lEvet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi için
Merhaba bende laboquick marka aldım n11.com dan 24 lü 45 TL 3 adette gebelik testi var içindeEvet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi için
Evetmerhaba n11 den l
Merhaba bende laboquick marka aldım n11.com dan 24 lü 45 TL 3 adette gebelik testi var içinde
Ben normalde adet olacağım gün şiddetli karın ağrısı yaşarım ve bir iki saat içinde de adetim gelir. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün kala adet sancılarım başladı (adet sancısına benzer demiyorum bildiğin adet sancısı) her gün bir kaç defa girip çıkıyordu göğüslerimde hafif ağrı vardı öyle abartılacak bir ağrı yoktu. Adetime 3 gün kala her gün ikindi vakti uykum geliyordu 2-3 saat kestiriyordum. İki hamileliğimde de belirtiler birebir aynıydı benim.Bata 6 gün var ama göğüs hassasiyeti yaşıyorum yani adet olacak gibi ağrı var sanki böyle kolum degse hafif sızlıyor gibi acaba gebelik belirtileri olabilir mi ama başka bir belirti yok vücudumda sizde neler var kizlar
Belirtilerimiz benziyor ama ben bugün test yaptım ve koca bir NEGATİFBen normalde adet olacağım gün şiddetli karın ağrısı yaşarım ve bir iki saat içinde de adetim gelir. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün kala adet sancılarım başladı (adet sancısına benzer demiyorum bildiğin adet sancısı) her gün bir kaç defa girip çıkıyordu göğüslerimde hafif ağrı vardı öyle abartılacak bir ağrı yoktu. Adetime 3 gün kala her gün ikindi vakti uykum geliyordu 2-3 saat kestiriyordum. İki hamileliğimde de belirtiler birebir aynıydı benim.
Yanlışın var canım adetine beş gün kala idrar testinde çıkması için hcg nin o kadar yüksek olması lazım ki ikizlere falan gebe olman lazım. İdrar testi ben adetim 3 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. Tabii ki kesin hamilesin veya değilsin diyemem ama çok erken davranmışsın test içinBelirtilerimiz benziyor ama ben bugün test yaptım ve koca bir NEGATİFadete ortalama 5 gün var ama benim umudum yok çünkü catlamanin üzerinden 11 gün geçti en azından silik bir çizgi çıkmalıydi ama yok ne yazık ki
ben oğluma hamileyken regle 4 gün kala kaset testte ikinci cizgi silik çıkmıştıYanlışın var canım adetine beş gün kala idrar testinde çıkması için hcg nin o kadar yüksek olması lazım ki ikizlere falan gebe olman lazım. İdrar testi ben adetim 3 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. Tabii ki kesin hamilesin veya değilsin diyemem ama çok erken davranmışsın test için
İlk kızımda 5 gün kala silik çıkmıştı bende ona güvendim çıkar diye düşündümYanlışın var canım adetine beş gün kala idrar testinde çıkması için hcg nin o kadar yüksek olması lazım ki ikizlere falan gebe olman lazım. İdrar testi ben adetim 3 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. Tabii ki kesin hamilesin veya değilsin diyemem ama çok erken davranmışsın test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?