Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar biliyorum geçersiz ama bir ümit atayım dedim laboquic kırk dakikada çıktı adetim bugün dört gün gecikti akıntım var göğüslerim dolgun sizce ümit ediyim yok mu ya

Eklentiler

• IMG_20210204_163637.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 128
Olsa çıkardı sanirim ama geç döllenme olabilir . Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz döllenmeyi. Göğüsler ağrıyorsa geç adet olucak olabilirsiniz. Ama inşallah vardır gebelik

hamile oldugunda adet tarihi civari hem üsüme hem terleme yasayan var mi kizlar? atesim de var gibi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar bat 17 Şubat ben sabah 6 da test yaptım normal test ve 5 dk içinde şöyle bir çizgi gördüm. Hayalet çizgi gibi yoksa bu T çizgisinin kendisi mi bilemedim ? Bir yardımcı olur musunuz? Bata 6 gün var bu arada

Eklentiler

• IMG_20210211_071952.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 166
Bata 6 gün var ama göğüs hassasiyeti yaşıyorum yani adet olacak gibi ağrı var sanki böyle kolum degse hafif sızlıyor gibi acaba gebelik belirtileri olabilir mi ama başka bir belirti yok vücudumda sizde neler var kizlar

Ben normalde adet olacağım gün şiddetli karın ağrısı yaşarım ve bir iki saat içinde de adetim gelir. Hamile kaldığım ay adetime 5 gün kala adet sancılarım başladı (adet sancısına benzer demiyorum bildiğin adet sancısı) her gün bir kaç defa girip çıkıyordu göğüslerimde hafif ağrı vardı öyle abartılacak bir ağrı yoktu. Adetime 3 gün kala her gün ikindi vakti uykum geliyordu 2-3 saat kestiriyordum. İki hamileliğimde de belirtiler birebir aynıydı benim.

Belirtilerimiz benziyor ama ben bugün test yaptım ve koca bir NEGATİF adete ortalama 5 gün var ama benim umudum yok çünkü catlamanin üzerinden 11 gün geçti en azından silik bir çizgi çıkmalıydi ama yok ne yazık ki

Kızlar ya gecen 4 gün önce Silik test görmüştüm. Şuan adetime tam 4 gün var predictor ve normal kaset test yaptım negatif. Ama göğüslerim hiç olmadıgı kadar şişti ve çatlamaya başladı. Tamam adet öncesinde de göğüslerm şişerdi ama çatlamazdı. İlk defa böle bişi dikkatimi çekiyor. Ve beyaz akıntılarım dur durak bilmiyor. Birde adete böle 1 hafta 3-4 gün kala kan lekelerimde olurdu. Hatta adte 1 hafta kala ilşkiye girdiğimizde her seferinde kan gelırdı az az hatta derdik eşimle yine tutmamıs hasta olcam diye. Ama bu hafta olmadı ole bişi. Ay ne bilim ya o kadar muallakta kaldım çıldırmamak elde değil.

Yanlışın var canım adetine beş gün kala idrar testinde çıkması için hcg nin o kadar yüksek olması lazım ki ikizlere falan gebe olman lazım. İdrar testi ben adetim 3 gün geçtiğinde silik çıkmıştı. Tabii ki kesin hamilesin veya değilsin diyemem ama çok erken davranmışsın test için

ben oğluma hamileyken regle 4 gün kala kaset testte ikinci cizgi silik çıkmıştı

İlk kızımda 5 gün kala silik çıkmıştı bende ona güvendim çıkar diye düşündüm keske dediginiz gibi olsa Çarşamba adet günüm bakalım bekliyorum eğer hamiş olursam gerçekten sürpriz olacak

Merhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfennn ?
Kızlar 29-30 günde bir regl oluyorum reglimden sonra 6. Gün 14 şubattı erken yumurtladım diye düşündüm hala öyle düşünüyorum. Yine de test yapmaya devam ettim düne göre bugün 20 Şubat testim hafif belirgin yarın da yapacağım ama dayanamadım sormak istedim sizlere. Bugün diğer tehlike 12 gün var. Yarın daha koyulaşırsa sizce ikinci bir yumurtlama mı olur ne dersiniz ?

Eklentiler

• EB65B2DA-46B3-43CA-8C59-E6C58C99AC57.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…