• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben bu ay ilk asilamimi oldum. Bende ve eşimde bir sağlık problemi yok ama olmadı 1 senedir. Adet günüm normalde 29u ama çatlatma iğnesi vurulali tam 14gun oldu normalde salı gunu kan vermem gerekiyordu ama pazartesi erken gebelik yaptım negatif çıktı. Sorum şu aslında aşılamadan beri ağrılarım vardı ilaçtan dolayı geçti şimdi ise regli ağrısı gibi ama değil gibide bir ağrım var. Kasıkta yaygın değilde soldan yumurtam gelişti sol tarafta bir yumru gibi baskı ve hafif hafif ağrı oluyor. Kan testi verip hüsrana uğramaktan bıktım biraz adetim geçsin diyorum ama böyle belirtisi olan var mı? Goguslerinde hassasiyet olmayan falan

Aynı kişinin iki gebeliğinde bile belirtiler farklı oluyor. İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım, ki öncesinde her ay trilyon tane belirti bulurdum kendimde. Adet günümde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Ertesi gün ise beta 340 küsürlerde çıkmıştı.
İkinci gebeliğim ise tamamen sürpriz oldu, beklemememe rağmen inanılmaz derecede hasta ve halsiz hissettim kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyordu ve aşırı duygusaldım. Adetime 2 gün kala bende bi haller var diyerek erken gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. O gün verdiğim kan tahlilinde beta 22 idi.

Büyük olan Haziran'da 5 yaşını dolduracak, küçük olansa Nisan'da 3 yaşını bitirecek.

İnşallah sizler de çok aramadan, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza :)
Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.

22 olanda ise çok.yeniymiş iyi tespit etmişsiniz.

Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.

22 olanda ise çok.yeniymiş iyi tespit etmişsiniz.
Bazen gebeliklerde proteinler idrara geç geçiyor. O yüzden negatif sonuçlarda hata olabiliyor. Oğlumda başıma gelen buydu sanırım. Yoksa 300 olan değerin bir gün öncesinde en az 150 filan olması lazım, onu da her testin algılıyor olması lazım. Kızımda çabuk geçmiş proteinler, 22 iken öğrendim işte. Onu da tecrübeyle anladım, üstümdeki halsizlik ve yorgunluk çok tanıdık gelmişti bana.

Testi yaptım sonuç negatif 😔 reglimi bekliyorum artık. elbet üzüldüm içime bişey oturdu... Rabbim hayırlısını versin herkese de bize de.
Sizlere bir sorum olacak önerdiğiniz ovülasyon testi var mı kaç tane almak gerekir? sipariş etsem geç gelir hiç değilse yarın alayım hemen eczaneden.
Teşekkürler 😇

Testi yaptım sonuç negatif 😔 reglimi bekliyorum artık. elbet üzüldüm içime bişey oturdu... Rabbim hayırlısını versin herkese de bize de.
Sizlere bir sorum olacak önerdiğiniz ovülasyon testi var mı kaç tane almak gerekir? sipariş etsem geç gelir hiç değilse yarın alayım hemen eczaneden.
Teşekkürler 😇
Canım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursun

Canım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursun
Evet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi için 😇

Ya kızlar geçen hafta ben ovulasyon testi pik olduğu gun birlikte olamadım eşimle.ama bir gün önce birlikte olduk. Yinede hamile kalma ihtimali varmıdır acaba?

Bir de bilen veya yasayan varsa eğer yumurtlamadan 1 hafta geçti tam benim.Dün inanılmaz bir sanci oldu kasik tarafımda ama sağ veya sol olarak değil komple alt karin olarak bir ağrı oldu.Bu biseye işaret olabilir mı?

Merhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün gecikmem oldu göğüslerim açıyor mide bulantısı var dünde hastanede idrar testi verdim ama sonuç negatif sizce hamilelik var mı çok istiyoruz da böyle olup hamile olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün gecikmem oldu göğüslerim açıyor mide bulantısı var dünde hastanede idrar testi verdim ama sonuç negatif sizce hamilelik var mı çok istiyoruz da böyle olup hamile olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün dün hastaneye gittim idrarda baktılar negatif çıktı sizce hamilelik var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün dün hastaneye gittim idrarda baktılar negatif çıktı sizce hamilelik var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Benimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sana

Merhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum biraz önce lavaboya girdim af edersiniz idrarimi yaparken sağ tarafıma vajinaminüstüne bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi cıktı saniyelik birşey di ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi 3 yıldır çocuk istiyrium da rabbim olmayan herkese nasıp etsin insallah

Back