• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Merhablar yazınızı okudum acaba leklenmeniz nasıl oldu benim şu an ki adet tarihim 16 olcakti ama ben bu gün aDet olucak gibi kasıklarim ağrıyor ve belimde ağrıyor peçeteye kahverengi bi lekelmme oluyor sizin nasl olmuştu crvap verirseniz çok sevinirim 😇

Merhaba kızlar; bebek düşünüyoruz ama eşimin mesleğinden dolayı fırsatımız çok mümkün olmuyor iki senedir bebek istiyoruz doktora gittik ikimizdede bir sorun yok.bu ay çok bel ağrım var adetimede 7gün var daha ve ağzımda metalik bir tat var üç gündür beni mahvetti akıntımda yoğun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı? Test yapmak istemiyorum negatif çizgiyi görmekten bıktım artık psikolojimi bozmak istemiyorum
Test yaptın mı sonuç nedir? Aynı belirtiler bendede var

Merhaba arkadaşlar SAT 27.12.2020
11.01.21 tek korunmasız ilişkimiz oldu ertesi gün sol tarafımdan yumurtladım net hissederim ama yumurtlama sonrası akşam sağ yumurtalığım ağrımaya başladı 3 gün ara ara sürdü 3. Gün göğüslerim hassalaştı şişmeye başladı sanki hafif hafif baş dönmesi ve burun sızlamam oluyor. Bugün ise sol kasım sanki tekrar yumurtluyormuş gibi oldum oysa yumurtlama sonrası hiç böyle ağrılarım olmaz.
Anlamadığım soldan yumurtlayıp neden 3 gün sağ yumurtalık ağrım oldu tahmininiz ya da bir bilginiz var mı

İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
İnşallah

merhaba arkadaşlar bende prolaktin yüksekliği cıktı ılac kullanıyorum kullanırkende korunmuyorum ılac prolaktinimi dusuruyo 23 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım adet sancısı gıbı sancılarım var ama ara ara batmalar oluyor acaba hamılelık belırtısımı yoksa adet mi anlamadım ama olucak gibide değilim test yapsam mı yarın sızce erken olur mu

merhaba arkadaşlar bende prolaktin yüksekliği cıktı ılac kullanıyorum kullanırkende korunmuyorum ılac prolaktinimi dusuruyo 23 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım adet sancısı gıbı sancılarım var ama ara ara batmalar oluyor acaba hamılelık belırtısımı yoksa adet mi anlamadım ama olucak gibide değilim test yapsam mı yarın sızce erken olur mu
Eğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.

Adetime 3 gün var. Az miktarda iki gündür devam eden kahverengi lekenme görüyorum . 7 yıl sonra ilk defa tutmuş olabilir mi😔

Ben bu gebeliğimde tam adete 10 12 gün kala şiddetli kasık ağrısı yaşadım. Hatta şaşırdım baya hissettim bacağıma vuruyordu ağrısı. Aşırı gaz olmuştu hala var hiç gitmiyor. Ve adet günü ve adeti 3 4 gün geçerken şiddetli adet ağrım oldu. Birde adete 5 gün kala falan değişik yoğun krem gibi yüksek bi akıntı geldi
Herkes de farklı belirtiler.

Herkes de farklı belirtiler.
Aynı kişinin iki gebeliğinde bile belirtiler farklı oluyor. İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım, ki öncesinde her ay trilyon tane belirti bulurdum kendimde. Adet günümde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Ertesi gün ise beta 340 küsürlerde çıkmıştı.
İkinci gebeliğim ise tamamen sürpriz oldu, beklemememe rağmen inanılmaz derecede hasta ve halsiz hissettim kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyordu ve aşırı duygusaldım. Adetime 2 gün kala bende bi haller var diyerek erken gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. O gün verdiğim kan tahlilinde beta 22 idi.

Büyük olan Haziran'da 5 yaşını dolduracak, küçük olansa Nisan'da 3 yaşını bitirecek.

İnşallah sizler de çok aramadan, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza :)

Herkese merhaba 👋
Grupta yeniyim :) herkesin umut dolu güzel paylaşımlarını okumak ne güzel. Rabbim isteyen herkese istediği zaman da nasip etsin inşallah 🙏🏼.
Biz de yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz. Bu ay yumurtlama (ovülasyon) testine göre denedik. Reglime 2 gün kaldı. Kasık ağrım oldu göğüs ağrısından önce.Eczaneden bugün erken gebelik testi aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Bu merak ne fena bişi :) güzel haberleri de paylaşmak nasip olur inşallah 🙏🏼

Back