- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 18
- 46
Aynı durumu yaşıyorum ama benim de negatif çıktı. Sancilandigim gün adet olurum normalde. Test aldım,negatif. Benim üç gün geçti adetimdenMerhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.
Ben Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 6-7 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok. 2 3 gündür kasık ağrım oluyor bıçak saplanır gibi, arada belime de oluyor, yüzümde sivilceler çıktıÇok merak ettim artti mi yoksa sonlandi mı ?
Ben Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 5-6 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok, 2 3 gündür kasık ağrım var bıçak saplanır gibi ve yüzümde sivilceler çıktıEğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.
Hamile misiniz bende de bazı belirtiler var ama bata 8 gün var dün ve bugünun sonucu, 2-3 dakikada olduhamile oldugunda adet tarihi civari hem üsüme hem terleme yasayan var mi kizlar? atesim de var gibi hissediyorum
Bende de bir kaç sivilce çıkmıştı ve bıçak gibi kasık ağrıları olmuştu, bence test yaptırmalısın hayırlısıyla inşallah gönlüne göre olur.Kızlar?? Bugün kasık ağrıları oluyor yine bıçak saplanır gibi, arada belime de oluyor, yüzümde bikaç tane sivilce çıktı
Size psikolojik olarak tek onerim adet gununuz gecmeden sakın hicbi belirtiye aldanmamanız benım 3 denememde de aynı belirtiler oldu. Ama 3. Ay gebe kaldım. Adet gunum gecince asıl belırtılerı gozlemledmBen Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 5-6 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok, 2 3 gündür kasık ağrım var bıçak saplanır gibi ve yüzümde sivilceler çıktı
İşte son 2 aydır regl öncesi kasık ağrım erken geliyor o beni yanıltıyor, normalde regl olacağım gün ağrım olurdu yada 1 gün öncesinde, geçen ay reglden 3 4 gün önce ağrı oldu, ondan önceki ay 2 gün önce ağrı oldu o yüzden emin olamıyorum test yapıp üzülmek de istemiyorum 4 aydır sürekli test yapıp negatif görünce moralim bozuluyor, ama bu ay 19 20.gün ağrılar başladı bide sivilceler çıkınca acaba mı dedim, 2 3 gündür de karnım gurul gurul ve kabızlık başladı, bide göğüslerim adetten daha çok acıyor ve daha fazla büyüdü, bikaç gün sabredip regl gününü mü beklesem yoksa yarın test yapsam mı bilmiyorum, regl Perşembe yada cumaBende de bir kaç sivilce çıkmıştı ve bıçak gibi kasık ağrıları olmuştu, bence test yaptırmalısın hayırlısıyla inşallah gönlüne göre olur.
Geçen aylardan farklı olarak bu ay erken Başlayan kasık ağrıları, yüzdeki sivilceler ve ağzımın tadı değişti yediğim içtiğim herşey tuhaf geliyor ve acıkıyorum ama dogru düzgün bişey yiyemiyorum, kafam karıştı yaniSize psikolojik olarak tek onerim adet gununuz gecmeden sakın hicbi belirtiye aldanmamanız benım 3 denememde de aynı belirtiler oldu. Ama 3. Ay gebe kaldım. Adet gunum gecince asıl belırtılerı gozlemledm
Benim önerim regl gününü bekleyin gecikirse de sağlık ocağında kan testi yaptırın, biliyorum beklemek çok zor ama eczane testleri de hatalı çıkabiliyor erken test yapınca.İşte son 2 aydır regl öncesi kasık ağrım erken geliyor o beni yanıltıyor, normalde regl olacağım gün ağrım olurdu yada 1 gün öncesinde, geçen ay reglden 3 4 gün önce ağrı oldu, ondan önceki ay 2 gün önce ağrı oldu o yüzden emin olamıyorum test yapıp üzülmek de istemiyorum 4 aydır sürekli test yapıp negatif görünce moralim bozuluyor, ama bu ay 19 20.gün ağrılar başladı bide sivilceler çıkınca acaba mı dedim, 2 3 gündür de karnım gurul gurul ve kabızlık başladı, bide göğüslerim adetten daha çok acıyor ve daha fazla büyüdü, bikaç gün sabredip regl gününü mü beklesem yoksa yarın test yapsam mı bilmiyorum, regl Perşembe yada cuma
MerhabalaaaarrYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabaaalaaar iki ay önce tüp bebeğe başladım yumurtalarım aldırdım 4 embriyom Vr ama üzerine iki adet gördüm kilo vermedende transfer olmak istemedim 28 kilo verdin polikistik overim 48 gün oldu adet olmayalı dün çok afedersiniz peçeteye pembe kan geldi sonra gelen giden yok üzerine görme olabilir mi bilemiyorum anlayamadım ama ilk defa böyle bişey yaşıyorum dünden beri bekliyorum adet olucam diye gelen giden yokMerhabalaaaarrbende anne adayı olarak aranıza şöyle bir gireyim bakalım bende bu ay bekleyenlerdenim 5 gün var adetime tek belirtim uyku hali bakalım hayırlısı beklemek çok zor
Sizin ne çıktıKızlar yardımcı olur musunuz lütfennn ?
Kızlar 29-30 günde bir regl oluyorum reglimden sonra 6. Gün 14 şubattı erken yumurtladım diye düşündüm hala öyle düşünüyorum. Yine de test yapmaya devam ettim düne göre bugün 20 Şubat testim hafif belirgin yarın da yapacağım ama dayanamadım sormak istedim sizlere. Bugün diğer tehlike 12 gün var. Yarın daha koyulaşırsa sizce ikinci bir yumurtlama mı olur ne dersiniz ?
Reglden 3 gün önce erken gebelik testin yaptım silik çizgi çıktı ama kan sonucumda çıkmadı ve regloldum, bakalım sonraki aya inşallah :)Sizin ne çıktı
Kan testi yaptırmadinizmiYa benim regl tarihim 1.03.2021 deydi hala regl olmadım. Olmadığım günden beri test yapıyorum hep negatif. Meme ucumun çevresinde ki areola yani koyu halka büyüdü genişledi,ucumda zaten sızlıyor dokununca. Sabah Yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor yatana kadar,sabah yine yemek yediğimde devam ediyo hep aynı terane belirtilerimin hepsi var ama gebelik mi adet mi anlayamıyorumolsa zaten testte çıkardı diye ümit ediyorum ama hayal kırıklığı yaşıycam galiba benim gibi böyle yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?