- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 18
- 33
Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.Aynı kişinin iki gebeliğinde bile belirtiler farklı oluyor. İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım, ki öncesinde her ay trilyon tane belirti bulurdum kendimde. Adet günümde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Ertesi gün ise beta 340 küsürlerde çıkmıştı.
İkinci gebeliğim ise tamamen sürpriz oldu, beklemememe rağmen inanılmaz derecede hasta ve halsiz hissettim kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyordu ve aşırı duygusaldım. Adetime 2 gün kala bende bi haller var diyerek erken gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. O gün verdiğim kan tahlilinde beta 22 idi.
Büyük olan Haziran'da 5 yaşını dolduracak, küçük olansa Nisan'da 3 yaşını bitirecek.
İnşallah sizler de çok aramadan, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza :)
Bazen gebeliklerde proteinler idrara geç geçiyor. O yüzden negatif sonuçlarda hata olabiliyor. Oğlumda başıma gelen buydu sanırım. Yoksa 300 olan değerin bir gün öncesinde en az 150 filan olması lazım, onu da her testin algılıyor olması lazım. Kızımda çabuk geçmiş proteinler, 22 iken öğrendim işte. Onu da tecrübeyle anladım, üstümdeki halsizlik ve yorgunluk çok tanıdık gelmişti bana.Bir gün önce negatif olup sonrasında 300 küsür olması çok ilginç, birden fırlamış.
22 olanda ise çok.yeniymiş iyi tespit etmişsiniz.
Sonuç nedir cnm?Adetime 3 gün var. Az miktarda iki gündür devam eden kahverengi lekenme görüyorum . 7 yıl sonra ilk defa tutmuş olabilir mi
Bugün regl oldumSonuç nedir cnm?
Canım benim yABugün regl oldum
Canım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursunTesti yaptım sonuç negatifreglimi bekliyorum artık. elbet üzüldüm içime bişey oturdu... Rabbim hayırlısını versin herkese de bize de.
Sizlere bir sorum olacak önerdiğiniz ovülasyon testi var mı kaç tane almak gerekir? sipariş etsem geç gelir hiç değilse yarın alayım hemen eczaneden.
Teşekkürler
Evet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi içinCanım ben labaquick marka ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım trendyoldan 30 lu şeklinde aldım 2 günde geldi. Ve eczaneden daha uyguna geliyor. Yumurtlama günlerimiz belli olmadığı için ayrıca benim 3 aydır adet düzensizliğim olduğu için ben adet bitikten 2 gün sonra yapmaya başladım sende kaçırmak istemezsen öyle yap. Sakın üzülme herşey allahtan. Bu şekilde yaparsan yumurtlama günlerini kaçırmamış da olursun
Rica ederim ne demekEvet aynen öyle.. Ben de alayım onlardan o zaman.. Teşekkür ederim bilgi için
Benimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sanaMerhaba birşey sormak istiyorum temmuzda düşük yaşadım şimdi ise adet gecikmem var bugünle beraber üç gün dün hastaneye gittim idrarda baktılar negatif çıktı sizce hamilelik var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Burda saattleri varmış onun için yapmadılar şimdi gidecem kan vericem yarına cikarmisBenimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sana
Siz kanda baktirdiniz mi baktirdiysaniz hamile misinizBenimde üç gün bugün hiç ağrım yok sadece göğüslerim dolgun . Neden kan tahlili yapmadılar sana
Yok yaptırmadim daha bende öle bekliyorumSiz kanda baktirdiniz mi baktirdiysaniz hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?