• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bulanti haricinde ayni durumdayim bende. Agri sanci var bel ağrısı falan. 10 gun var daha ama test yaptırdım negatif çıktı. Mecbur beklicem adet zamanını 😣

Arkadaşlar Merhaba, 5 aylık evliyim. 26 şubatta peçetede kahverengi akıntı fark ettim ama akmıyordu sadece peçetede görüyordum bu durum 4 gün sürdü ve 1 Martta bitti. Daha sonra 6 martta gece hafif kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim sabah akışkan pembemsi bir şey gördüm şimdi hafif şekilde devam ediyor. Adet mi yerleşme kanaması mı? Bu durumu yaşayan var mı gebelik düşünüyoruz. 🌸

Merhaba kızlar ben ilk hamileliğim 2016 da oldu klomenle ikizlere hamile kaldım
İlk ayda cok sukur bende adet düzensizliği var ve yumurtlamam olmuyordu zannımca
Simdi 2 hamilelik düşünüyoruz 4 ay denedik olamadı tekrar gşttşk doktora hiç bir sorun cıkmadı sadece yumurtalar tembel dedi
11 son adet tarıhım 15 subatta doktora gittim klomen e basladım 23 ünde yumurta takibi için gittim sol tarafta yumurtam büyümüş ilişki oldu mu diye sordu doktor cuma günü olmus tu klomen kullanırken daha sonra 26 sinda bende kasık agrıları basladı bugun 6 mart hala devam ediyor gögüslerde ara ara hassasiyet var karnımın üzerine yatamıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum varmı aynı durumu yasayan

20 Şubatta geri çekilmeyle ilişkiye girmiştik. 26 şubat adet günümdü ancak olmadım.Gecikme 5 gün olunca test yaptım ancak negatifti.Şu an dünden beri leke şeklinde bir kaç damlalık kahverengi lekeler geliyor. Adet mi olucam hamile miyim bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Ben hamile olduğumu yeni öğrendim 🙏🏼 fakat çoğu yazılan belirtileri hiç yaşamadım sadece aşırı gaz sancısı mide sancısı ve kabızlık benzeri şeyler yaşadım adetime bi hafta kala. Sonradan öğrendim hormon değiştiği için gaz sancıları görülebiliyormuş.

Ben hamile olduğumu yeni öğrendim 🙏🏼 fakat çoğu yazılan belirtileri hiç yaşamadım sadece aşırı gaz sancısı mide sancısı ve kabızlık benzeri şeyler yaşadım adetime bi hafta kala. Sonradan öğrendim hormon değiştiği için gaz sancıları görülebiliyormuş.
Ay şuan bana umut oldun gaz sancısı diyince🤗🤗 sağlıkla kucagina alırsın inşallah. Adet tarihin gecincemi öğrendin

20 Şubatta geri çekilmeyle ilişkiye girmiştik. 26 şubat adet günümdü ancak olmadım.Gecikme 5 gün olunca test yaptım ancak negatifti.Şu an dünden beri leke şeklinde bir kaç damlalık kahverengi lekeler geliyor. Adet mi olucam hamile miyim bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Kan testi yaptirirsan netlesmis olur. Ama pek hamile gibi değilsin bence geri çekilme çünkü ama Allah bilir tabii

Arkadaşlar Merhaba, 5 aylık evliyim. 26 şubatta peçetede kahverengi akıntı fark ettim ama akmıyordu sadece peçetede görüyordum bu durum 4 gün sürdü ve 1 Martta bitti. Daha sonra 6 martta gece hafif kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim sabah akışkan pembemsi bir şey gördüm şimdi hafif şekilde devam ediyor. Adet mi yerleşme kanaması mı? Bu durumu yaşayan var mı gebelik düşünüyoruz. 🌸
Adet zamanin mi

Ay şuan bana umut oldun gaz sancısı diyince🤗🤗 sağlıkla kucagina alırsın inşallah. Adet tarihin gecincemi öğrendin
İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 Ben regl olmam gereken günün gecesi elimde kalan ovülasyon testiyle öğrendim. Ovülasyonda İkinci çizgi çok koyu çıkınca sabah ilk idrarla üç gebelik testi yaptım. Onlarda da çizgi görünce kan testi yaptırdım☺️

İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 Ben regl olmam gereken günün gecesi elimde kalan ovülasyon testiyle öğrendim. Ovülasyonda İkinci çizgi çok koyu çıkınca sabah ilk idrarla üç gebelik testi yaptım. Onlarda da çizgi görünce kan testi yaptırdım☺️
Ne güzel😊 allah ikinizede sağlık versin. Darısı başıma 😊😊

Pozitif düşünelim büyük bir problem olamaz sökülemeyen bir adet kanaması olabilir. Ilac falan verir rahatlarsın. Tekrar deneye bilirsin bir an önce böylece . Böyle muallakta kalmak iyi değil kanama olan bir durumda.
Teşekkür ederim siz başka bişeyden şüphelendiniz sanırım 😔 yarın için randevu alıcam hemen

Kizlar merhaba adetim 28 ila 35 gün arasında değişiklik gösteriyor dolayısı ile yumurtlama dönemimi tam hesaplayamadim dün şeffaf uzun akıntı az sarı geldi dün korunmasız olarak ilişki yaşadım hamile kalma oranım nedir .

Merhaba cok sevindim adınıza birsey merak ediyorum benim sat 11 subat klomen kullandım bide dupbaston diye bir hap kullanıyorum suan doktor ilac bitince 3 gün bekle 4. Gün test yap adet olmazsan dedi oda 17 mart ama benim düzensiz adetlerim 11 inde yapsam cıkar mı acaba bende fe gaz kasık agrıları var 10 gündür halan devam ediyor

Merhaba cok sevindim adınıza birsey merak ediyorum benim sat 11 subat klomen kullandım bide dupbaston diye bir hap kullanıyorum suan doktor ilac bitince 3 gün bekle 4. Gün test yap adet olmazsan dedi oda 17 mart ama benim düzensiz adetlerim 11 inde yapsam cıkar mı acaba bende fe gaz kasık agrıları var 10 gündür halan devam ediyor
Bence varsa kanda çıkar yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

20210309_064953.jpg
merhaba bayanlar:)
DÜn regli gunumdü bugun test yaptım sonuç bu... sizce var midir bisey kafam çok karışık 🙈

Back