• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Ben de tam olarak aynı şikeyetlerle adetime 6 gün kala test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim 15 çıktı :) kan verin inşallah güzel haber vardır:)

Yaa kizlar benim de adetim 4 5 gun gecikti
Bas dönmem bel agrim gögöslerde hassasiyetlik var acaba hamilemiyim ki

Son düzenleme:
İnsan belirti arayınca buluyor çoğu zaman yanıltıcı oluyor. Bendeki en belirgin şey adetten 3 gün önce başlayan göğüs hassasiyetiydi.

cnm test yaptın mı? bende her regl öncesi göğüs ağrısı çekerşm 7 senedir evliyim çocuğum yok ilk defa göğüs ağrım olmadı.ama adet olacakmışım gibi baskı oluyor arada kasığımda.benimde 2 günüm var adet görememe. bi cevap yazar mısın merak ettim.
Ben regl oldum canım göğüs hassasiyeti önemli bi belirti sanırım 😌 inşallah rabbim daha fazla aratmasın

boshayallersmileArkadaşlar herkese merhaba! Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim.Ahdım vardı... Buradaki bilgiler bana çok yardımcı oldu.Ben de kendi erken gebelik belirtilerimi yazacağım diyordum kendi kendime.Şimdi sözümü yerine getirip sizleri meraktan kurtarmak istiyorum.
Ben Allah yukarda daha bebek rahme düştüğünden beri hamile olduğumu biliyordum; hiçkimse bana inanmazken bile.Gelelim belirtilere ama herkeste hepsi olacak diye de bri kaide yok;çevremden biliyorum.
İlk olarak gögüslerim çok büyüdü(yaklaşık adetten 10-12 gün önce) sonra yumurtalık bölgesinde hafif ama ciddi hissedilir ağrılar ve bel ağrıları oldu.Bel ağrısı ani girip 2-3 saat sürüyor aniden kayboluyordu.Adete 1 hafta kala memelerimde mavimsi çok belirgin damarlar çıktı.yine karnımın alt kısmında pembemsi aşağıya doğru bir çizgi belirdi.Onu görünce emin oldum zaten.Aç kalınca hafif baş dönmeleri,koku hassasiyeti,yüzü ateş basması,vücut ısısının 36.7 olması(adetten önce 1 hafta boyunca ölçtüm),halsizlik,yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememiş gibi karın kazınması,hamile olduğum rüyalar,sol mememin koltuk altına doğru bir ağrı bastırınca acıma,alt karın şişliği
(adetten 10 gün önce başladı)ve sertliği, adet günleri de karında gaz sancısı,baskı ve gerginlik oldu.
İşte hepsini yazdım.Umarım faydalı olur da, benim gibi bu forumdan okuduklarım gibi erkenden anlarsınız hamile olduğunuzu.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

boshayallersmileArkadaşlar herkese merhaba! Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim.Ahdım vardı... Buradaki bilgiler bana çok yardımcı oldu.Ben de kendi erken gebelik belirtilerimi yazacağım diyordum kendi kendime.Şimdi sözümü yerine getirip sizleri meraktan kurtarmak istiyorum.
Ben Allah yukarda daha bebek rahme düştüğünden beri hamile olduğumu biliyordum; hiçkimse bana inanmazken bile.Gelelim belirtilere ama herkeste hepsi olacak diye de bri kaide yok;çevremden biliyorum.
İlk olarak gögüslerim çok büyüdü(yaklaşık adetten 10-12 gün önce) sonra yumurtalık bölgesinde hafif ama ciddi hissedilir ağrılar ve bel ağrıları oldu.Bel ağrısı ani girip 2-3 saat sürüyor aniden kayboluyordu.Adete 1 hafta kala memelerimde mavimsi çok belirgin damarlar çıktı.yine karnımın alt kısmında pembemsi aşağıya doğru bir çizgi belirdi.Onu görünce emin oldum zaten.Aç kalınca hafif baş dönmeleri,koku hassasiyeti,yüzü ateş basması,vücut ısısının 36.7 olması(adetten önce 1 hafta boyunca ölçtüm),halsizlik,yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememiş gibi karın kazınması,hamile olduğum rüyalar,sol mememin koltuk altına doğru bir ağrı bastırınca acıma,alt karın şişliği
(adetten 10 gün önce başladı)ve sertliği, adet günleri de karında gaz sancısı,baskı ve gerginlik oldu.
İşte hepsini yazdım.Umarım faydalı olur da, benim gibi bu forumdan okuduklarım gibi erkenden anlarsınız hamile olduğunuzu.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
Merhaba , bahsettiğiniz belirtilerin hemen hemen hepsi şuan bende Mevcut . Vücut ısımı hiç ölçmedim ama ateş basmaları oluyor . Adetim den 5 gün önce test yaptım fakat negatif çıktı şuan adetime 2 gün kaldı . Negatif çıkınca üzüldüm ama yine de umudumu kesmek istemiyorum henüz afetim gecikmedi ve inşallah gecikir inşallah hamileyimdir 🙏🏻 Buraya yeni üye oldum ama katılmadan önce sürekli okuyordum .

Merhaba, yumurtlama dönemim 2 gün once bitti. Adet donemindeki belirtilerim var bel agrisi, şişlik, uyku hali gibi. Acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi. Yumurtlama doneminde hic bu kadar olmazdi bel agrisi falan

Back