• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Göğüs ağrısı ne zaman başladı sizin benimde adet gecikti bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı hiç yok o yüzden heveslenemiyorumm
Test yaptırdınız mı acaba sonuç ne çıktı? Ben de aynı durumdayım hiç gecikmeyen erken gelen reglim bu ay bikaç gün gecikti normalde regl öncesi göğüs hassasiyetim olurdu bu ay olmadı ama kasıklarım her an regl olcam gibi ağrıyo olmuyo test yapmaya da korkuyorum

2. Ayda başladı ama öyle bütün göğsümde yoktu yalnızca uçlarında hassasiyet ve sızı vardı 3. Ayın sonuna kadar devam etti. Daha yeni yeni geçiyor. Başlarda hamile miyim acaba diye düşünürken elimle yoklardım ama hiç ağrı sızı şişlik yoktu.
Daha adetin 15.gününde gebelik belirtisi olmaz değil mi?

Merhaba,
Reglime 5 gün var. Mide ağrısı var sabahtan beri, midem karışmış gibi sanki. Halbuki sadece kahvaltı yaptım. ve arada kasık batması var. Mide hapı içicem gebelik varsa diye içemiyorum. Böyle midesi rahatsız olup gebe kalan var mı?

İlişkinin üstünden 4 gün geçti hamilelik ihtimali orta ve düşük zamanlarda gerçekleşti. Regl olmama 8 gün var. Arada belime ve sol kasık tarafına ağrı giriyor. Beyaz kremsi bir akıntı var. Bunlar belirti mi yoksa adet mi olacağım bilmiyorum. Bunlardan umutlanmakta istemiyorum. Bakalım farklı gelişme olursa yeniden yazacağım

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ya da kist?

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyimhic bir belirtim yok sadece adet günüm gecti

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyimhic bir belirtim yok sadece adet günüm gecti
Geç döllenme olabilir bence

Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu kist mi oluştu acaba ya

Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız

Eklentiler

• 8DBDF953-0031-4ED9-9CD3-9F3A27A2AE31.jpeg
    8DBDF953-0031-4ED9-9CD3-9F3A27A2AE31.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
kaç dakika sonra çıktı ikinci cizgi? hemen çıktıysa silik çizgi görünüyor hamilesiniz kan testi verin netlik kazansın
10 dakikadan sonra çıkan testler geçersiz sayılıyor

İlişkiden kaç gün sonra göğüs ağrısı başladı?

Test yaptırdınız mı acaba sonuç ne çıktı? Ben de aynı durumdayım hiç gecikmeyen erken gelen reglim bu ay bikaç gün gecikti normalde regl öncesi göğüs hassasiyetim olurdu bu ay olmadı ama kasıklarım her an regl olcam gibi ağrıyo olmuyo test yapmaya da korkuyorum
cnm test yaptın mı? bende her regl öncesi göğüs ağrısı çekerşm 7 senedir evliyim çocuğum yok ilk defa göğüs ağrım olmadı.ama adet olacakmışım gibi baskı oluyor arada kasığımda.benimde 2 günüm var adet görememe. bi cevap yazar mısın merak ettim.

Back