Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Sonucunuz ne çıktı? Bende de aynı belirtiler var

Hiç aklımda yokken. Bir adet gecikmesiyle bebek istemeye sardım düşüne düşüne hissede hissede de bağlandım.4 yıldır evliyim ilk kez böyle bir şey hissediyorum. İnşallah hamileyimdir bel ağrısı, karın ağrısı regl olacakmış gibi kasık ağrısı, sık idrara çıkma var. 3 gün gecikme var. Ama test negatif çıktı.
Biraz daha gecikirse tekrarlıcam testi. Umarım regl olmam hamileyimdir.

Göğüs ağrısı ne zaman başladı sizin benimde adet gecikti bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı hiç yok o yüzden heveslenemiyorumm

Göğüs ağrısı ne zaman başladı sizin benimde adet gecikti bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı hiç yok o yüzden heveslenemiyorumm
2. Ayda başladı ama öyle bütün göğsümde yoktu yalnızca uçlarında hassasiyet ve sızı vardı 3. Ayın sonuna kadar devam etti. Daha yeni yeni geçiyor. Başlarda hamile miyim acaba diye düşünürken elimle yoklardım ama hiç ağrı sızı şişlik yoktu.

Evet aynı bende öyleyim inşallah bende hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…