Sonucunuz ne çıktı? Bende de aynı belirtiler varArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sonucunuz ne çıktı acabaKızlar bende 3 gündür göğüs ucumda karıncalanma ve kaşıntı oluyor var 7 ekim belirti olabilir mi yoksa çok mu erken arada kaşık ağrım da oluyor ama sürekli değil ara ara olan agrilar
Daha regli olmadım ama hala aynı belirtiker mevcut üstelik benim afedersiniz ama idrarımda çok koyu reglime 10 gün var daha merak ediyorumm ama bilmiyorum :)Sonucunuz ne çıktı? Bende de aynı belirtiler var
Mide yanması tarzı bi yanmada oluyormu acaba hamilelik başlangıcında yada diş rahatsızlığı benim 20lik diş tarafım tabiri caizse azdı ağrısı var acısı varYokmu gecen aydan test yapip sonucu belli olan
Ben varım, cumartesi yaptım testi pozitif haftaya keseyi görürüz dedi doktorum.Yokmu gecen aydan test yapip sonucu belli olan
Maalesef negatifSonucunuz ne çıktı acaba
Ayy cok yanlis kisiye sordunuz henuz gebelik tecrubem olmadi malesefMide yanması tarzı bi yanmada oluyormu acaba hamilelik başlangıcında yada diş rahatsızlığı benim 20lik diş tarafım tabiri caizse azdı ağrısı var acısı var
Ayy hayirli olsun canim rabbim bizlerede nasip etsin insBen varım, cumartesi yaptım testi pozitif haftaya keseyi görürüz dedi doktorum.
Hic uzulmeyin en dogru zamanda gelecektir.tabi kolay degil negatif sonucunu almak bende 6 yillik evliyim rabbim nasip etsin insMaalesef negatif
Göğüs ağrısı ne zaman başladı sizin benimde adet gecikti bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı hiç yok o yüzden heveslenemiyorummGebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yoktu test yaptığımda, yumurtlama sonrası günlerde kasıklarımda ağrı ve batma olmuştu ama geçmişti. Adete 2 gün kala regl belirtileri yaşamaya başladım. Bir de bacak ve bel ağrısı kalçada batma hissi oldu. Göğüs hassasiyeti yeni yeni çıkıyor mesela hiç yoktu.
2. Ayda başladı ama öyle bütün göğsümde yoktu yalnızca uçlarında hassasiyet ve sızı vardı 3. Ayın sonuna kadar devam etti. Daha yeni yeni geçiyor. Başlarda hamile miyim acaba diye düşünürken elimle yoklardım ama hiç ağrı sızı şişlik yoktu.Göğüs ağrısı ne zaman başladı sizin benimde adet gecikti bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı hiç yok o yüzden heveslenemiyorumm
Evet aynı bende öyleyim2. Ayda başladı ama öyle bütün göğsümde yoktu yalnızca uçlarında hassasiyet ve sızı vardı 3. Ayın sonuna kadar devam etti. Daha yeni yeni geçiyor. Başlarda hamile miyim acaba diye düşünürken elimle yoklardım ama hiç ağrı sızı şişlik yoktu.
İnşallah. Bat ne zaman?Evet aynı bende öyleyiminşallah bende hamileyimdir
5 kasimdı geçti canımİnşallah. Bat ne zaman?
Test negatif mi çıktı?5 kasimdı geçti canım
Yok daha test yapmadım daha önce çok negatif gördüğüm için korkuyorumTest negatif mi çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?