canım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz6 haftalıkken kalbi durmuş dediler.sagliksiz gebelikler 3 ay içinde sonlanır genelde dedi doktor.arastirma da bişey çıkmadı kromozomsal bir bozukluk vardır bişey diyemeyiz dedi.oyle böyle atlatmistik işte .çok şükür toparladık falan derken bu miniğin haberini aldık ama inşallah sağlıklı olur bakalım çok stresli aynı zamanda çok güzel bı his
Yaa saol canim inşallah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz hepimiz darısı isteyen herkese diyelim bakalım neler olucakcanım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz
Ne testi yaptin canım varsa silikte olsa çıkar. Evet kasık ağrıları belirti olabilirBayanlar merhaba nasılsınız. Benim bat 29 ekim ama bu ay hiç olmayan birşey yaşıyorum üç gündür vajinal akıntim var yumurta akı gibi. Ovulasyon testime göre 16 Ekim'de yumurtlama oldu o zaman bile benim böyle akıntım olmazdı. Acaba dedim ikinci kez mi yumurtluyorum ama değil çünkü test yaptım hamilelik belirtisi olabilir mi sizce bu kasık ağrılarım bundan önce başlamıştı.
Hamileliğin son aylarında doğru oluşuyor normaldeslm kızlar diş eti kanaması belirtimidir diş fırçalarken bugün yaşadım ilk defa normalde hiç olmaz benim
heheee bende bi terslik var ozamanHamileliğin son aylarında doğru oluşuyor normalde
Ovulasyon testi canım gebelik testi değil diNe testi yaptin canım varsa silikte olsa çıkar. Evet kasık ağrıları belirti olabilir
Canım var gibi sanki çok azda olsa . Yumurtlamadan kaç gün geçti bata kaç gün var 7gun muKızlar adetime 1 hafta var test yaptım meraktan bakarmısınız bem ikinci çizgiyi görüyorum
Bata 7 gün var . Yumurtlamadan da 9 gün 10 gün gectiCanım var gibi sanki çok azda olsa . Yumurtlamadan kaç gün geçti bata kaç gün var 7gun mu
Adet agrisi gibi miEn belirgin sağ kasığımda ağrı . Ara ara bıçak saplanmasi gibi gören ağrı oldu
Hamilesin benimde bole çıkmıştı 3 haftalık hamile idim hayırlı olsunMerhaba yeni evliyim reglim gecikti test yaptım sonucu paylaşıyorum bir bakar mısınız? Kan testi de yaptırdım sonucu
10086,45 pazartesi doktoruma. Gebelik var mı?
Evet canım regl ağrısı gibiAdet agrisi gibi mi
Kan testinde de çıktı evet, yarın doktorHamilesin benimde bole çıkmıştı 3 haftalık hamile idim hayırlı olsun
Doktor da öyle dediHamilesin benimde bole çıkmıştı 3 haftalık hamile idim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?