• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

6 haftalıkken kalbi durmuş dediler.sagliksiz gebelikler 3 ay içinde sonlanır genelde dedi doktor.arastirma da bişey çıkmadı kromozomsal bir bozukluk vardır bişey diyemeyiz dedi.oyle böyle atlatmistik işte .çok şükür toparladık falan derken bu miniğin haberini aldık ama inşallah sağlıklı olur bakalım çok stresli aynı zamanda çok güzel bı his

6 haftalıkken kalbi durmuş dediler.sagliksiz gebelikler 3 ay içinde sonlanır genelde dedi doktor.arastirma da bişey çıkmadı kromozomsal bir bozukluk vardır bişey diyemeyiz dedi.oyle böyle atlatmistik işte .çok şükür toparladık falan derken bu miniğin haberini aldık ama inşallah sağlıklı olur bakalım çok stresli aynı zamanda çok güzel bı his
canım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz

canım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz
Yaa saol canim inşallah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz hepimiz darısı isteyen herkese diyelim bakalım neler olucak

Bayanlar merhaba nasılsınız. Benim bat 29 ekim ama bu ay hiç olmayan birşey yaşıyorum üç gündür vajinal akıntim var yumurta akı gibi. Ovulasyon testime göre 16 Ekim'de yumurtlama oldu o zaman bile benim böyle akıntım olmazdı. Acaba dedim ikinci kez mi yumurtluyorum ama değil çünkü test yaptım hamilelik belirtisi olabilir mi sizce bu kasık ağrılarım bundan önce başlamıştı.

Bayanlar merhaba nasılsınız. Benim bat 29 ekim ama bu ay hiç olmayan birşey yaşıyorum üç gündür vajinal akıntim var yumurta akı gibi. Ovulasyon testime göre 16 Ekim'de yumurtlama oldu o zaman bile benim böyle akıntım olmazdı. Acaba dedim ikinci kez mi yumurtluyorum ama değil çünkü test yaptım hamilelik belirtisi olabilir mi sizce bu kasık ağrılarım bundan önce başlamıştı.
Ne testi yaptin canım varsa silikte olsa çıkar. Evet kasık ağrıları belirti olabilir

slm kızlar diş eti kanaması belirtimidir diş fırçalarken bugün yaşadım ilk defa normalde hiç olmaz benim

Kızlar adetime 1 hafta var test yaptım meraktan bakarmısınız bem ikinci çizgiyi görüyorum

Eklentiler

• 20201025_172157.jpg
    20201025_172157.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 319
Merhaba yeni evliyim reglim gecikti test yaptım sonucu paylaşıyorum bir bakar mısınız? Kan testi de yaptırdım sonucu
10086,45 pazartesi doktoruma. Gebelik var mı?

Eklentiler

• 2E0D1816-1AE1-496C-BE3C-7F6B081D673D.jpeg
    2E0D1816-1AE1-496C-BE3C-7F6B081D673D.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 282
Merhaba benim de 1 yasinda kızım var ve yumurtlama günümde prezervatifin azizliğine uğradım kızım küçük ben daha yeni hamilelik doğum pisikolojisinden çıktım hamileysem ne olur ne hissederim bilemiyorum Hayırlısı diyorum bir yandan da korkuyorum 😑

Kizlar belki yazacaklarimla yardimci olurum🤗 benim en belirgin belirtim halsizlik ve uyku haliydi isten gelince direk uyuyordum evet kasik ve bel agrisi oluyo ama adet belirtisi oldugu icin takmadim😂 bilmiyorum kesinmi ama kirpiklerik cift cift olmustu ve cok kasiniyordu adetim duzenliydi sasmiyordu adet olacagim aksam ruyamdada bebis gordum oncelikle idrar testi yaptim silik cikti inanmadim tekrar yaptim yine aynisi cok sukur 🤗Allah tum isteyen annelere nasip eylesin. Ve bebis dusunuyorsaniz size tavsiyem dusunmeyin strese giriyorsunuz bundan dolayida biraz etkiliyo insallah 2021 e bebislerimizle saglikli birsekilde gireriz. Amin.

Back