Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende heyecanlanıyorum kalbim agzima geliyor düşündükçe sonra diyorum yine uzulursem diyeee ayy dua edin bana nolurrr olsun bu sefer
İyi de gecikmiş zaten daha ne kadar bekleyeceksin Yap da kurtul, negatif çıkarsa bile başka bir sorun olmasın ona yoğunlaşırsın neden geciktiğine.

Benimde bata 1 hafta var battan 10 gün önce kasıklarım dehşet ağrıyordu göğüslerimde çok acıyordu etrafı bide gergindi bugünlerde kasık ağrım yok ama göğüs etrafımdaki acılar dokununca hala var, idrarım da çok koyu ve köpüklü afedersiniz.. Bide akıntım vardı ama şeffaf ve az az öyle fazla değil bilmiyorum nolcak artık

Merhabalar bata 1 hafta var benim de bu hamile olduğunu öğrenen arkadaşlara soruyorum, böyle kasık ağrılarınız oldu oldu da sonradan geçtimi mesela benim bata 10 gün varken dehşet kasık ağrım vardı ve göğüslç etrafım ağrıyordu şuan kasıklarımda ağrı yok göğüslerim dokununca acıyor hala bide idrarım afedersiniz çok koyu ve köpüklü akıntım da şeffaf ama çok çok gelmiyor

Test yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…