- 28 Ağustos 2020
- 8.376
- 37.090
- 498
YapsanaaaaYok daha test yapmadım daha önce çok negatif gördüğüm için korkuyorum
Bende heyecanlanıyorum kalbim agzima geliyor düşündükçe sonra diyorum yine uzulursem diyeee ayy dua edin bana nolurrr olsun bu seferYapsanaaaa3 gün geçmiş, adetlerin düzenliyse geç döllenme vs değilse çıkar artık. Ay çok heyecanlı
İyi de gecikmiş zaten daha ne kadar bekleyeceksinBende heyecanlanıyorum kalbim agzima geliyor düşündükçe sonra diyorum yine uzulursem diyeee ayy dua edin bana nolurrr olsun bu sefer
Sarı su gibi bişey geldi sizdede oldu mu böyle bişeyİyi de gecikmiş zaten daha ne kadar bekleyeceksinYap da kurtul, negatif çıkarsa bile başka bir sorun olmasın ona yoğunlaşırsın neden geciktiğine.
Yok olmadı bendeSarı su gibi bişey geldi sizdede oldu mu böyle bişey
İnşallah güzel sonuçlar aliriz.Daha regli olmadım ama hala aynı belirtiker mevcut üstelik benim afedersiniz ama idrarımda çok koyu reglime 10 gün var daha merak ediyorumm ama bilmiyorum :)
Mide bulantısı falan yok bende canımm hatta kasık ağrılarım da geçti diyebilirim ama göğüslerim acıyor uçları değil dokununca etrafı sadece bi kaç gün çok daha acıyordu şimdi hafifledi acımaİnşallah güzel sonuçlar aliriz.
Bı saat önce test yaptım negatif çıktıYok olmadı bende
Regliniz kaç gün geçti yada geçti miBı saat önce test yaptım negatif çıktı
4.gun bugun geceli kafamı kurcalıyor akşam yaptım diye mi çıkmadı acabaRegliniz kaç gün geçti yada geçti mi
Olabilir sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama testlere de çok güvenmeyin canınız sıkılmasın kan testi en ideali ama bence onu da bir iki gün daha bekleyip yaptırın derim ben4.gun bugun geceli kafamı kurcalıyor akşam yaptım diye mi çıkmadı acaba
Yarın sabah bide erken gebelik testi yapıcamm inşallah pozitif cikarrOlabilir sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama testlere de çok güvenmeyin canınız sıkılmasın kan testi en ideali ama bence onu da bir iki gün daha bekleyip yaptırın derim ben
İnşallah her şey gönlünüzce olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzYarın sabah bide erken gebelik testi yapıcamm inşallah pozitif cikarr
İnşallah canım allahim hepimize nasip etsin anne olmayıİnşallah her şey gönlünüzce olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlısı olsun, sıkma canını.Bı saat önce test yaptım negatif çıktı
Kan testi mi yaptınız? Benim de idrarda negatif çıktı 2 gün gecikme varHayırlısı olsun, sıkma canını.
Benimde bata 1 hafta var battan 10 gün önce kasıklarım dehşet ağrıyordu göğüslerimde çok acıyordu etrafı bide gergindi bugünlerde kasık ağrım yok ama göğüs etrafımdaki acılar dokununca hala var, idrarım da çok koyu ve köpüklü afedersiniz.. Bide akıntım vardı ama şeffaf ve az az öyle fazla değil bilmiyorum nolcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?