• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bir şey öğrenmek istiyorum özellikle adeti beklediğimiz dönemlerde sanki psikolojik olarak da sık tuvalete gitmeler yaşanıyor. Ama onun dışında hamilelik belirtisi sayılan sık idrara çıkma durumunda her tuvalete gittiğinizde tam anlamıyla yapıyor musunuz yoksa bir iki damla mı oluyor. Ben tuvalete gidiyorum baskı hissediyorum ama bir iki damla oluyor cünkü bunu cok merak ediyorum tecrübe edenler varsa yardımcı olabilir mi
Ben 3-4 haftalık hamileyken aşırı idrara çıkıyordum adetim 2-3 gün gecikmişti ve bence kesinlikle gebelik belirtisi bu

Benimde adedimden 2 gün önce 71 yarın adet tarihim sizin çok güzel artış olmuş
Seninkide öyle olucak kesinlikle. Sen 2 günde bir takip et . Doktor bana ilk gittiğimde alttan muayene etmişti ama ozaman değerim daha 348 di ve 4 haftalık hamileydim ama görünmüyordu asla 1 hafta sonra yeniden çağırdı ozaman gittiğimde sıkışık gittim idrara normal karından baktı ve minicik bir kese göründü. Ortalama adetin üstünden 1 hafta geçince gidince karından direkt görünüyor kese sağlıklı gebelikse. Alttan 1500-2000 hcg karından 3000 üstü görünüyor dşye söyled doktor

Bir şey öğrenmek istiyorum özellikle adeti beklediğimiz dönemlerde sanki psikolojik olarak da sık tuvalete gitmeler yaşanıyor. Ama onun dışında hamilelik belirtisi sayılan sık idrara çıkma durumunda her tuvalete gittiğinizde tam anlamıyla yapıyor musunuz yoksa bir iki damla mı oluyor. Ben tuvalete gidiyorum baskı hissediyorum ama bir iki damla oluyor cünkü bunu cok merak ediyorum tecrübe edenler varsa yardımcı olabilir mi
Enfeksiyon kaynaklı büyük ihtimal tahlil verin

Ben 3-4 haftalık hamileyken aşırı idrara çıkıyordum adetim 2-3 gün gecikmişti ve bence kesinlikle gebelik belirtisi bu
Benim gecikmemin 8. Günü test yaptım negatif canım umudum yok lekelenmelerimde var anlamadım valla neden geciktiğini ilk kez oldu

Merhaba hanımlar hamilelik belirtileri mi yaşıyorum bilmiyorum ama henüz 6 gün var adetime bu sabah uyandığımda 2 tane minik leke vardı pembemsi kahverengi şeklinde çok ufaktı devamı da gelmedi 1 haftadır aşırı gaz sancısı şişkinlik ufak baş dönmeleri göz kararması ve adet sancısına benzer şeyler yaşıyorum geçen ay da gaz siskinlik kabızlık vardı ama adet olmuştum bu ay biraz daha farklı yardımcı olursanız sevinirim

Benimde cumartesi ama çokta ümitli değilim açıkçası 🤷‍♀️

Bu belirsizlik insani mahfediyor zaten :110: Dun gece yine berbat kasik agrilarim var diye baska doktora gittim alttan muayene oldum enfeksiyondan baska bisi gormedi :emir_bebek: Ama yumurtaliklarin gayet iyi ve hic kistin yok dedi ki zaten hic kist olusmadi bende bugune kadar. Enfeksiyon icin ilaclar verdi gebe kalirsan bile bu ilaclar zarar vermez dedi.Kullanmaya basladim. Hersey bu kadar normalken nerde hata yapiyorum anlamadim. :işsiz:

Back