• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Bunlar beliryi olabilir bende öyleydim hiç düşünmedim ama oysaki 1 buçuk aylık hamileymişim 😊

Merhaba bayanlar cikolata kistim var 3.5cm di en son bir tane oğlum var allahima şükür bir yildirda 2.yi düşünüyoruz henuz olmadı adetime 9 gün var ve karnima kramplar giriyo kasiklarimda batma oluyo ve agriyo ara ara 3, 4 gun once kahve rengi akinti geldi 3,4gun sürdü fakat ben bu akıntıyı cikolata kistine bagliyorum bebek dusunmeye basladigimizdan beri oluyor kahve rengi akıntı sizce bu kramplar gebelik belirtisi olabilirmi

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testim bu sekikde adetime 3-4 gün var gebelik olabilir mi sizce bu şekilde ovu testi ile ogrenenleri okudum

Eklentiler

• IMG_20200824_223628.jpg
    IMG_20200824_223628.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba Benim adetime 5 gün var dün gece bir damla kahverengiye yakın akıntı geldi sonra hep bembeyaz.Son bir haftadır belim kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor sanki ateşli hasta gibiyim halim yok .Bide iki gündür tuvalete çok çıkıyorum sizce belirtilermi lütfen cevap verin🙄

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz güzel haberler verirsin sen. 0.1 çıktı yokun yoku resmen 🤣🤦🏼‍♀️
Ya benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm

merhaba arkadaslar
benim size sorum şöle
14 temmuz regli oldum yaklasık 12 gun surdu kanaması lekelenmeleri
tam temızlendi sandım 30 temmuzda yıne bi kanama oldu bı azaldı bı kahve oldu derken ben dayanamadım doktora gıttım 4 ağustosta. doktor yumurta çatlaması kanaması dedi ancak 30 u catladıysa 6 gun surer mı?
bana kan durudurucu ilaç vermıstı ıkı gun kullandım kan kesılınce kullanmadım ancak bugun ayın 25 i ben hala hastalanmadım
30 unda yumurta catladıysa ben döllenmemiş yumurta 14 gun sonra reglı olmam gerekmıyor muydu?
gecen hafta test yaptım idrarda bısey cıkmadı bu arada

Yok nerde canım başka çocuğum olsa yeminle sesim çıkmaz ama işte evlatsız olma korkusu çok acı. 2 yıl bitti. Sen kaç yıllık evlisin senin bir evladın var sanırım

Ben 25 yaşındayım . 8 yıllık evliyim . 5 buçuk yaşında bir oğlum var .ilk tüp bebekle denemesinde oldu şükür . Geçen sene dondurulmuş denedik o tutmadı .

Merhaba bayanlar bende cuma günü evlilik yıldönumümde hamile oldugumu ögrendim 4 haftalik. Direk doktoruma gittim ve muayene oldum orda gördüm bebegimizi😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagimz boş kalmasin
Belirtileriniznelerdiii Allahm sağlkla kucağınza almayı nasip etsinn bizede evlat versin :)))

benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm

Belirtileriniznelerdiii Allahm sağlkla kucağınza almayı nasip etsinn bizede evlat versin :)))
Amin amin. Belirtilerim 1 hafta reglm gecikti gögüslerim şiş ve cok hassas hafifte uclari büyüdü gibi bide fazlasiyla yorgun ve bitkinlik vardi uyku hali gibi anlamstm biseyler oldugunu cünkü reglm hic gecikmez adetlerim hep düzenlidir

benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm
Valla bununla ilgili bilgim yok ben gecen yil bozuk gebelik gecirmistm o zamanda degerim beta hcg cok yüksek cikmsti 1500 kusurlerde falanda galiba pek de aklimda kalmadi ama yüksekti deger ama saglikli gebelik degilms kendi kendine düstü insallah bu sefer herşey güzel olcak🙏

Ya benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm
Canım hamile olabilirsin. 2-3 gün sonra tekrardan test yaptır istersen mutlaka ozaman netleşir.Hamile olmayan bir kadında hcg 0-10 mlU/ml değerleri arasındadır.

Kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç ama bat aya 8gün var daha.çok bel ağrım ve kasık ağrım karın şişkinliğim olduğu için gitmiştim ama negatif değer artarmı acaba daha günüme var..doktor ultrasyonla baktı solda kitle var dedi korkuttu beni🙁 böyle olan varmıydı değeri sonradan yükselen oldumu 🙁 bilgili arkadaşlar lütfen bakarmısınız🙏🏻
Canım benim sonucum da seninkisi gibi yükseldimi acaba senin bende adetime bir hafta barken yaptırdım

MERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye

Bu belirsizlik insani mahfediyor zaten :110: Dun gece yine berbat kasik agrilarim var diye baska doktora gittim alttan muayene oldum enfeksiyondan baska bisi gormedi :emir_bebek: Ama yumurtaliklarin gayet iyi ve hic kistin yok dedi ki zaten hic kist olusmadi bende bugune kadar. Enfeksiyon icin ilaclar verdi gebe kalirsan bile bu ilaclar zarar vermez dedi.Kullanmaya basladim. Hersey bu kadar normalken nerde hata yapiyorum anlamadim. :işsiz:
Naptin canim yarin son gun varmi bi gelisme merak ettim

Back