- 6 Temmuz 2015
- 235
- 104
- 103
- 43
Bende her an olacak gibi hissediyorum ama yokBen hiç test yapmadım . Bakalım bugün 8 gün oldu geceli sanki heran olacak gibiyim birden baş ağrım tuttu çok kotuyum suan da doktora gitmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her an olacak gibi hissediyorum ama yokBen hiç test yapmadım . Bakalım bugün 8 gün oldu geceli sanki heran olacak gibiyim birden baş ağrım tuttu çok kotuyum suan da doktora gitmeyi düşünüyorum
Bende her an olacak gibi hissediyorum ama yok
Benimde öyle yaa eşim cok hevesli yansıtmamaya calısıyorum bende hamile değilim bence ama neden olmadık ozaman anlamıyorum kiAynen bendede öyle hayırlısı hakkımızda eşim çok hevesli hamileyim diye ama bence degilim
Benimde öyle yaa eşim cok hevesli yansıtmamaya calısıyorum bende hamile değilim bence ama neden olmadık ozaman anlamıyorum ki
Bende kistten korkuyorum acıkcası cünkü çikolata kistim var zaten eşimde de azosperm olunca pek umudum yok ama işte ilk kez gecikince heveslenmiştim. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah dediğin gibi hava değişimi stres vs olmuştur ciddi bişey yokturYediklerimiz hava değişimi stres bunlar etkiliyor bence yarın gideceğim ama doktora kist falanda olmasından korkuyorum
Bende kistten korkuyorum acıkcası cünkü çikolata kistim var zaten eşimde de azosperm olunca pek umudum yok ama işte ilk kez gecikince heveslenmiştim. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah dediğin gibi hava değişimi stres vs olmuştur ciddi bişey yoktur
Amin Allahın mucizesi olur olmaz diye bişey yok canım Allah nasip ettiği an olur ama işte gebelik testimde idrarda negatif cıktı ya pek umudum yok acık kahve akıntımda var hala inşallah vardır bebeklerimizInsan umutlaniyor ışte bizdede sıkıntı var eşimde normal yolla olmaz dediler di ama 6 senedir hiç test yaptırmadı . Birdenarada bir içiyordu onuda bırakalı 6 ay oldu ondan hevesli nasip de varsa olur . Yanlız stres çok kötü ya benim de geçmezdi normalde inşallah bebisler vardı diye dua edelim
Bende 8 senelik evliyim öncesinde vajinismustum 3 yıl. Yani 5 senedir olmuyo.Hayırlısı benim olması zaten tam bir mucize olur 8 yılda hiç olmadi
Amin Allahın mucizesi olur olmaz diye bişey yok canım Allah nasip ettiği an olur ama işte gebelik testimde idrarda negatif cıktı ya pek umudum yok acık kahve akıntımda var hala inşallah vardır bebeklerimiz
Bende 8 senelik evliyim öncesinde vajinismustum 3 yıl. Yani 5 senedir olmuyo.
Lütfen bsey söyleyin Kızlar .
Kızlar SAT 13 Temmuz bat 11 Ağustos olması gerekiyordu 14-15 Ağustos pembe ve kahve lekelenmelerim oldu Evde test yaptım silik çıktı Ardından 16 Ağustosta kanamam oldu ve acile gittim kan verdim beta 7.51 çıktı ve doğumhaneye gönderdiler orda doktor varmış progestan verdi 200 mg günde 2 kez içiyorum 18 Ağustos bidaha bakıldı sabah beta hcg 21.47 akşam kanamam arttı gece acile gittik bdaha yaptılar 23.91 ve proluton iğne yaptılar diğer gün polikliniğe çağırdı snra ben gittim 18 ağustosta kadın bana direk bu değerle kürtaj dedi ben yaptırmak istemedim van’a gittik Orda 19 Ağustos Beta hcg 30.01çıktı doktor 2 gün bekleyelim dedi bekledik 21 Ağustos beta hcg 46.28 sağlıksız bi gebelik dedi ve çok erken olduğu için yaptırmadm bulunduğumuz ilde sadece devlet hastanesi var ve kadın doğum çok sıkıntı . Bu arada kanamam azaldı damla damla oluyo . Yarın kan vericem bilmiyorm nasıl olcak . Böyle olup sağlıklı ilerleyenler var mı ?
İnşAllah ama memleketten bi doktorla konuştum baya iyi . Ama progestanı bırakmamı söyledi 2 gündür içmiyorm kanamam azaldı onu kullanmama rağmen kanamam çöktüBence bekle. Ilaclarini düzenli kullanım ve stres yapma . Benim tüp bebekle denemem de degerlerim iki katı hiç artmadı kürtaj dediler ama ben bekledim . Oğlum şimdi 5 yaşında Allah a şükürler olsun . Ve bence senin için kürtaj çok erken zaten daha çok yeni dusecekse kendi kanla atilir
İnşAllah ama memleketten bi doktorla konuştum baya iyi . Ama progestanı bırakmamı söyledi 2 gündür içmiyorm kanamam azaldı onu kullanmama rağmen kanamam çöktü
İnşAllah bakalm yarın kan vericem .Progestani ben 3 ay boyunca fitil olarak kullanmistim. Neden bırak dedi acaba vardır bir bildigi. Stres yapmamaya çalış sen inşallah bebeğin seninle
İnşAllah bakalm yarın kan vericem .
İnşallah güzel haberler verirsin cnmBenimde cumartesi ama çokta ümitli değilim açıkçası
Ederim , korkuyorum ama içimde umut da varBanada haber ver sonucunu merak ederim
Ederim , korkuyorum ama içimde umut da var