- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Bende seni merak ediyorum canım sen ne yaptın var mi gelişmeNaptin canim yarin son gun varmi bi gelisme merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni merak ediyorum canım sen ne yaptın var mi gelişmeNaptin canim yarin son gun varmi bi gelisme merak ettim
Benim hala beklemedeyim bilmiyorum bu ay biraz değişik geldi henüz bişey yok canımNaptin canim yarin son gun varmi bi gelisme merak ettim
Himm degisik derken cnm.Birde normalde yarin senin olman gerekiyor demi.Benim hala beklemedeyim bilmiyorum bu ay biraz değişik geldi henüz bişey yok canım
Bende var gibi bişeyler bakalım henüz erken canım beklemedeyim ben sevinmekte istemiyorum bakalımHimm degisik derken cnm.Birde normalde yarin senin olman gerekiyor demi.
Bendede pek bi degisiklik yok regl olcam diye korkuyorum resmen. Dun gogus hassasiyetim vardi uclarina dokununca agriyordu bugunde sanki regl olcam hali var bende
Sizinde hamilelik belirtileri bunlar zaten testte çıkmışsa tamamdır adete kaç gün kala testte öyle çıktı pekiMerhaba. İki gün önce testte silik çift çizgiyi gördüm ben de. Testi tekrarlayıp koyulaşma görmeden kan vermek istem henüz.
Şu an için bacak, kalça ve kasık ağrısı var. Göğüslerde hafif dolgunlaşma ama belirgin bir ağrı yok. Mide yanması oluyor bir de.
Benim adet döngülerim pek düzenli değil, bazen 33 bazen 45 gün sürüyor. Takvime göre 5 gün gecikmişti testte gördüğümde, ama gecikmemiş de olabilir. Hiç bilmiyorum o sebepten.Sizinde hamilelik belirtileri bunlar zaten testte çıkmışsa tamamdır adete kaç gün kala testte öyle çıktı peki
E bir kan vermeye gidin istersenizBenim adet döngülerim pek düzenli değil, bazen 33 bazen 45 gün sürüyor. Takvime göre 5 gün gecikmişti testte gördüğümde, ama gecikmemiş de olabilir. Hiç bilmiyorum o sebepten.
Gideceğim hafta içiE bir kan vermeye gidin isterseniz
Ben regl oldum bugün İns sende vardır haber ver cnm mutlakaBende var gibi bişeyler bakalım henüz erken canım beklemedeyim ben sevinmekte istemiyorum bakalım
Sağlık olsun canım ben henüz olmadım inş olmam bilmiyorum beklemedeyim insan korkudan gidip kan da veremiyor hastaneler böyle bu durumda bekleyeyim biraz daha hele canım hayırlısı artıkBen regl oldum bugün İns sende vardır haber ver cnm mutlaka
olabilir ama sadece bu belirti olarak sayılamaz bence canım...Merhabalar, ben de bir yardım istesem.. Hiç erken hamilelik belirtilerinde bat a 10 12 gün varken çok sık idrara çıkma, deli gibi susamak ve çok su içmeye rağmen doyamamak gibi durum yaşayanşar var mı?
En azından bi test al eczaneden erken gebelik testiSağlık olsun canım ben henüz olmadım inş olmam bilmiyorum beklemedeyim insan korkudan gidip kan da veremiyor hastaneler böyle bu durumda bekleyeyim biraz daha hele canım hayırlısı artık
Teşekkür ederim cnm evet tabi ki tek başına bu belirti sayılmaz gönderdiğin linke bakacağım hemen bekleyeceğim gün gelsin de anlarız artık :)olabilir ama sadece bu belirti olarak sayılamaz bence canım...
uzmanların yazdığı çok detaylı yazılar var internette bir göz at istersen bence en iyisi bu
..
Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?olabilir ama sadece bu belirti olarak sayılamaz bence canım...
uzmanların yazdığı çok detaylı yazılar var internette bir göz at istersen bence en iyisi bu
..
Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?Canım hamile olabilirsin. 2-3 gün sonra tekrardan test yaptır istersen mutlaka ozaman netleşir.Hamile olmayan bir kadında hcg 0-10 mlU/ml değerleri arasındadır.