Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Vitamin vermedimi doktor? Birde ultrasonda çekildimi
Ultrason çekildi..
Ya eşim başka hastanede tekrar yapacak testi benim doktorum eşimin test yaptığı hastane tam detaylı bakmıyor dedi.
Bu ay da regl olursam eşim tekrar test yapacak İnşallah. Şu an keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum incir kürü yaptım onu veriyorum.
Vajinada bi kanca var sanki aşağı doğru çekiyor beni şiddetli değil ağrısı normal böyle, kasığım da ağrıyor. İnşallah gebelik vardır

Merhaba kızlar, bat a 1 gün kaldı yani ayın 3ü.Bir sorum olacak İlk kez yaşıyorum her iki göğüs ucu deliği çok belirginleşti ve ikisinde de beyaz sıvı sanki akmışta kurumuş gibi sabit duruyor. Neden olabilir? Gebelikle bir ilgisi olabilir mi? Daha çok belirti var da belki adet yaklaşıo diyedir deyip onları yazmadım

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar benim 7 günüm var adetime adet olacak gibi kasık ve bel ağrım var ılık ılık sizce nedendir gebelik olabilir mi

Kızlar benim bat 30 Temmuz du. ikinciyi düşünüyorum demiştim size haliyle günleri değerlendirdiğimizden kafama göre ilaç vs kullanmamak için erken gebelik testi yaptırmıştım 25 temmuz da silik çizgiyi gördüm ama 5 gün öncesi olduğundan hatalı olabilir diye düşündüm ve bekledim. 29 Temmuz yani adetime bir gün kala belim çok ağrıdığı için ağrı kesici kullanabilmek için test yaptırdım pozitifi net gördüm. Kan da da çıktı. Sanırım normal adet belirtilerimden farklı sadece kahvenin tadı inanılmaz acı ve zehir gibi gelmeye başlamıştı bir kaç gün öncesinden.
Rabbim isteyen herkese nasib etsin

Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım

eğer devamlı kullandığınız bir ilacınız varsa hamilelik öncesinde mutlaka kadın doğumcuya gitmelisiniz. burdan doğru bilgi alamazsınız. kandada hamilelik şuan için hamilesiniz deyecek seviyede olurmu bilmiyorum adetinize bir iki gün kala yatırabilirsiniz

Teşekkürler bekliyorum artık

arkadaşlar el ve ayak parmaklarımda çok minik elektrik çarpması gibi hisler oluyor birkaç gündür devam eden. hamile olduğumu sanıp sonra hayal kırıklıklığı yaşamak istemiyorum fakat böyle bir belirti yaşayan Var mı yoksa bu sadece ödem mi

Kızlar tam yumurtlama dönemimden yaklaşık birer veya ikişer gün arayla ilişki yaşadık, çok da dikkat etmediğimiz zamanlar oldu. Bu şekilde geçen bir 16-17 gün düşünün. Yaklaşık bir hafta diyeyim,
ara ara baş dönmesi, belirgin bir halsizlik, mide bulantısı hissediyorum. Bugün buna baş ağrısı da eşlik etti, iştahım deli gibi açık, dün x yemeği aşırı canım istedi, ertesi gün iki kaşık aldım ağır geldi midem bulandı mesela, bu şekilde. Şuan x yemekten de çok iğrendim hatta senepsiz, aklıma geldikçe midem bulanıyor. Fakat mide bulantısı,ve halsizlik belirtiler içinde en kendini belli edeni. Ve bir de ateş basmaları, gece üşümeleri...
Reglime henüz üç gün var, karnıma bazen kramp giriyor olacakmış gibi, fakat olmuyor.
Bugün nadir de olsa kasık ağrılarım daha doğrusu batmalar mı demeliyim bilemiyorum, başladı işte. Ama rahatsızlık hissi şeklinde, büyük bir acı yok ortada.
Günde 12 saat uyuyup, yine de uykulu dolaşan ve iş güç yapamayan bir insan haline geldim. Şuan mide bulantısı ve baş ağrısından uyuyamıyorum, buna karnımdaki huzursuzluk hali eşlik ediyor, hani regl oldum olucam ama olamıyor gibi bir huzursuzluk.
Henüz çok erken, aslında asla ihtimal de vermiyordum ama belirtileri birleştirince bir şüphe oluştu, beklenmeyen bir durumdu açıkçası, sizce ne yapmalıyım?

Kızlar yumurtlamam ve çatlamam bitti ovulasyon ile takibini yaptım üzerinden 7 yada 8 gün geçti süt beyaz akıntım var ve kaşık agirisi tekrar mi yumurtluyorum böyle olan var mi

Kızlar merhaba ,

Bu sabah bebe time 4 test yaptım. 3 u negatif fakat 1 tanesinde hayaletimsi bir cizgi belirdi. Battan 1 gun sonra yapmis oldum ancak adetim duzensiz 10unda adet oldum normalden kisa surdu 14unde bitti ama normal regl gibi degildi pihtisiz ve kisa surdu. Ustune gorme yasamis olabilecegimi dusunuyorum. Sizce bu testi pozitif kabul edebilir miyiz? Supheli iliski 31inde ve 2sinde yasandi..

Eklentiler

• IMG_20200815_140452_141.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_20200815_140326_935.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_20200815_140236_487.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 166

Mrb cnm regl oldun mu yoksa gebelik varmi

Oldu ama çok tuhaftı, çok kısa sürdü, kahverengimsiydi, ama yumurtalığımdaki kiste bağladım bunu, hamile değilimdir diye düşündüm.

Anladim canim insallah en kisa zamanda hamis olursun. Bende sundan dolayi merak ettim reglim bu ayin 30 da ama dun bi bel agrisi cektim ki berbatti karnimda tuhaf agrilar.Ayni regli olucam hissi agrisi ama reglime daha coook var acaba PMS donemine giricem diyemi boyle oldum

Aynısını bende dün yaşadım benimde adetim 30 unda ama dün bir şiş oldu karnım aferdesin gaz baya vardı böyle karnım çok tuhaf oldu bende ilk kez böyle oldu

Aynısını bende dün yaşadım benimde adetim 30 unda ama dün bir şiş oldu karnım aferdesin gaz baya vardı böyle karnım çok tuhaf oldu bende ilk kez böyle oldu
Sen yazdin ya kahverengi akintim geldi az geldi aama diye. Tutunma kanamasi olmasin o cunku bende ilk gebeligimde hep kahverengi akintim geliyordu 3 ay boyunca sonra bebegimi kaybettim. Yinede test yapsan bi.

Bu arada kabizlik sorunuda yasiyorum 3 gundur normalde bu kadar uzun surmezdiii tuhaf seyler yasiyorum sanki bende. Acaba vucudum benimi kandiriyor

Belirtileri birbirine o kadar benziyor ki, ayırt etmek çok çok zor.

Merhaba arkadaşlar adetim ayın 28inde yaklaşık bir haftadır göğüs ağrım var. Goguslerimin yan taraflarına dokunamiyorum bile yumurtlamadan yaklaşık 4 gün sonra falan başladı ağrılarım bu şekilde belirtisi olan yada okuyan oldu mu hic boş yere umutlanmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…