- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ultrason çekildi..Vitamin vermedimi doktor? Birde ultrasonda çekildimi
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımUltrason çekildi..
Ya eşim başka hastanede tekrar yapacak testi benim doktorum eşimin test yaptığı hastane tam detaylı bakmıyor dedi.
Bu ay da regl olursam eşim tekrar test yapacak İnşallah. Şu an keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum incir kürü yaptım onu veriyorum.
Vajinada bi kanca var sanki aşağı doğru çekiyor benişiddetli değil ağrısı normal böyle, kasığım da ağrıyor. İnşallah gebelik vardır
Benimde 7 gün var ama adet olacak gbi belirtiler varbenimde 10 gün var ama gögüs uçlarım cok acıyor.adetliyken bile acımaz bu kadar erken olur mu acaba?
eğer devamlı kullandığınız bir ilacınız varsa hamilelik öncesinde mutlaka kadın doğumcuya gitmelisiniz. burdan doğru bilgi alamazsınız. kandada hamilelik şuan için hamilesiniz deyecek seviyede olurmu bilmiyorum adetinize bir iki gün kala yatırabilirsinizKızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım
Teşekkürler bekliyorum artıkeğer devamlı kullandığınız bir ilacınız varsa hamilelik öncesinde mutlaka kadın doğumcuya gitmelisiniz. burdan doğru bilgi alamazsınız. kandada hamilelik şuan için hamilesiniz deyecek seviyede olurmu bilmiyorum adetinize bir iki gün kala yatırabilirsiniz
Kızlar tam yumurtlama dönemimden yaklaşık birer veya ikişer gün arayla ilişki yaşadık, çok da dikkat etmediğimiz zamanlar oldu. Bu şekilde geçen bir 16-17 gün düşünün. Yaklaşık bir hafta diyeyim,
ara ara baş dönmesi, belirgin bir halsizlik, mide bulantısı hissediyorum. Bugün buna baş ağrısı da eşlik etti, iştahım deli gibi açık, dün x yemeği aşırı canım istedi, ertesi gün iki kaşık aldım ağır geldi midem bulandı mesela, bu şekilde. Şuan x yemekten de çok iğrendim hatta senepsiz, aklıma geldikçe midem bulanıyor. Fakat mide bulantısı,ve halsizlik belirtiler içinde en kendini belli edeni. Ve bir de ateş basmaları, gece üşümeleri...
Reglime henüz üç gün var, karnıma bazen kramp giriyor olacakmış gibi, fakat olmuyor.
Bugün nadir de olsa kasık ağrılarım daha doğrusu batmalar mı demeliyim bilemiyorum, başladı işte. Ama rahatsızlık hissi şeklinde, büyük bir acı yok ortada.
Günde 12 saat uyuyup, yine de uykulu dolaşan ve iş güç yapamayan bir insan haline geldim. Şuan mide bulantısı ve baş ağrısından uyuyamıyorum, buna karnımdaki huzursuzluk hali eşlik ediyor, hani regl oldum olucam ama olamıyor gibi bir huzursuzluk.
Henüz çok erken, aslında asla ihtimal de vermiyordum ama belirtileri birleştirince bir şüphe oluştu, beklenmeyen bir durumdu açıkçası, sizce ne yapmalıyım?
Oldu ama çok tuhaftı, çok kısa sürdü, kahverengimsiydi, ama yumurtalığımdaki kiste bağladım bunu, hamile değilimdir diye düşündüm.Mrb cnm regl oldun mu yoksa gebelik varmi
Oldu ama çok tuhaftı, çok kısa sürdü, kahverengimsiydi, ama yumurtalığımdaki kiste bağladım bunu, hamile değilimdir diye düşündüm.
Aynısını bende dün yaşadım benimde adetim 30 unda ama dün bir şiş oldu karnım aferdesin gaz baya vardı böyle karnım çok tuhaf oldu bende ilk kez böyle olduAnladim canim insallah en kisa zamanda hamis olursun. Bende sundan dolayi merak ettim reglim bu ayin 30 da ama dun bi bel agrisi cektim ki berbatti karnimda tuhaf agrilar.Ayni regli olucam hissi agrisi ama reglime daha coook var acaba PMS donemine giricem diyemi boyle oldum
Sen yazdin ya kahverengi akintim geldi az geldi aama diye. Tutunma kanamasi olmasin o cunku bende ilk gebeligimde hep kahverengi akintim geliyordu 3 ay boyunca sonra bebegimi kaybettim. Yinede test yapsan bi.Aynısını bende dün yaşadım benimde adetim 30 unda ama dün bir şiş oldu karnım aferdesin gaz baya vardı böyle karnım çok tuhaf oldu bende ilk kez böyle oldu
Belirtileri birbirine o kadar benziyor ki, ayırt etmek çok çok zor.Anladim canim insallah en kisa zamanda hamis olursun. Bende sundan dolayi merak ettim reglim bu ayin 30 da ama dun bi bel agrisi cektim ki berbatti karnimda tuhaf agrilar.Ayni regli olucam hissi agrisi ama reglime daha coook var acaba PMS donemine giricem diyemi boyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?