- 18 Temmuz 2020
- 80
- 34
- 3
Arkadaşım yaptı bende kendi adına yaptım dedimYağro
yaptım demişsiniz. Şimdi yapmadım diyorsunuz anlamadım. Yukarıda kabartma tozu testi yaptım gebelik var diye yazmışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım yaptı bende kendi adına yaptım dedimYağro
yaptım demişsiniz. Şimdi yapmadım diyorsunuz anlamadım. Yukarıda kabartma tozu testi yaptım gebelik var diye yazmışsınız
Alemsiniz gercekten. Buraya yazmanız bile saçma. Sonra kalkıp bunu yapacak bir çok insan olacak. Yapmayın yazmayın böyle şeyler. 10 gün varmış daha idrar yada kan testinde dahi çıkmaz siz kabartma tozu diyorsunuz. Lütfen sakin olup regli gününüzü bekleyinArkadaşım yaptı bende kendi adına yaptım dedim
Hamile arkadaslar idrariniz bulanikmi
Yani idrarin bulanik olmasi hamilelik belirtisi olabilirmi bilginiz varmi arkadaslar
hamilelikte erken dönemde bel ağrısı yaşanıyor ama anlattığın kadar şiddetli olması tehlikeli olabilir. Gebelikle alakası olmayadabilir... Keske icmeden bir doktora görünseydin..Hatta bu ağrı ve batmalar ayakta iken yürürken ve hatta yatarken bile sağa sola dönmek istediğim de feci şekilde rahatsız ediyordu. O yüzden dayanamayıp aldım ağrı kesici ilacı
Ewet haklısın galiahamilelikte erken dönemde bel ağrısı yaşanıyor ama anlattığın kadar şiddetli olması tehlikeli olabilir. Gebelikle alakası olmayadabilir... Keske icmeden bir doktora görünseydin..
Tesekkur ederim canim cevabin icin yani gebelikte bulanik oluyorDaha çok enfeksiyon belirtisi oluyor, Benim suan bulanık değil. Olanlar oluyor tabiki ama daha cok hormon arttıkca idrara karıstıkca bulanıklaşıyor diye biliyorum.
Tesekkur ederim canim cevabin icin yani gebelikte bulanik oluyorDaha çok enfeksiyon belirtisi oluyor, Benim suan bulanık değil. Olanlar oluyor tabiki ama daha cok hormon arttıkca idrara karıstıkca bulanıklaşıyor diye biliyorum.
Hayırlı olsun cnm bende 4artı 6 günlük hamileyim. Keseyi gördün mü değerin kaç.Daha çok enfeksiyon belirtisi oluyor, Benim suan bulanık değil. Olanlar oluyor tabiki ama daha cok hormon arttıkca idrara karıstıkca bulanıklaşıyor diye biliyorum.
Daha çok parlak oluyor ama gebelik oluştuktan sonra idrar koyuluğu yada bulanıklığı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum. Bayanın bahsettiği ileriki zamanlarda. Belirti aramak yerine gününüzü bekleyin derimTesekkur ederim canim cevabin icin yani gebelikte bulanik oluyor
Sagol canim 3hamilelik gecirdim ama huc dikkat etmedim umut iste benimkiDaha çok parlak oluyor ama gebelik oluştuktan sonra idrar koyuluğu yada bulanıklığı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum. Bayanın bahsettiği ileriki zamanlarda. Belirti aramak yerine gününüzü bekleyin derim
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. Değerim 480, doktor kese görünümü var ama henüz çok küçük net bişey diyemem alttan muayene de etmek istemiyorum cumartesi bakalım dedi. En net görüntü 2000 ve üstünde oluyormuş. Sende ne durumda?Hayırlı olsun cnm bende 4artı 6 günlük hamileyim. Keseyi gördün mü değerin kaç.
İlerleyen zamanlarda belki olabilir ama dedigim gibi tek basına belirti olarak kabul edilmez diye düşünüyorum. İnşallah seninki gebelikten oluyordur amaTesekkur ederim canim cevabin icin yani gebelikte bulanik oluyor
Alttan gözkürdü. Almanyada olsanız alltan baktırmam deme lüksünüz yok 3 aya kadar alttan bakıyorlarTeşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. Değerim 480, doktor kese görünümü var ama henüz çok küçük net bişey diyemem alttan muayene de etmek istemiyorum cumartesi bakalım dedi. En net görüntü 2000 ve üstünde oluyormuş. Sende ne durumda?
Korkmayın yani bişey olmuyor. Bende sasırmıştım. 11 haftayım haka alttan bakıyorlarTeşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. Değerim 480, doktor kese görünümü var ama henüz çok küçük net bişey diyemem alttan muayene de etmek istemiyorum cumartesi bakalım dedi. En net görüntü 2000 ve üstünde oluyormuş. Sende ne durumda?
Acelesi yok buradaki doktorlarımız işinin ehli kişiler güveniyoruz o yüzden bekledik. %1 bile olsa risk risktir. :)Alttan gözkürdü. Almanyada olsanız alltan baktırmam deme lüksünüz yok 3 aya kadar alttan bakıyorlar