• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşım yaptı bende kendi adına yaptım dedim
Alemsiniz gercekten. Buraya yazmanız bile saçma. Sonra kalkıp bunu yapacak bir çok insan olacak. Yapmayın yazmayın böyle şeyler. 10 gün varmış daha idrar yada kan testinde dahi çıkmaz siz kabartma tozu diyorsunuz. Lütfen sakin olup regli gününüzü bekleyin

Slm rahatsız ediyorum ama size birşeyler danışmak istiyorum ilişkiden bir hafta sonra aşırı bel ağrısı yaşadım dört gün sürdü ama şu üçgündürde ağrı kesici aldım dayanamadım. Ağrı vardı yanında birde belimde batmalar vardı. Sizce hamilelik şüphesi var mı...

Hatta bu ağrı ve batmalar ayakta iken yürürken ve hatta yatarken bile sağa sola dönmek istediğim de feci şekilde rahatsız ediyordu. O yüzden dayanamayıp aldım ağrı kesici ilacı

Hatta bu ağrı ve batmalar ayakta iken yürürken ve hatta yatarken bile sağa sola dönmek istediğim de feci şekilde rahatsız ediyordu. O yüzden dayanamayıp aldım ağrı kesici ilacı
hamilelikte erken dönemde bel ağrısı yaşanıyor ama anlattığın kadar şiddetli olması tehlikeli olabilir. Gebelikle alakası olmayadabilir... Keske icmeden bir doktora görünseydin.. 🙁

Kızlar benim geçen ay kimyasal oldu bu ay 19. Gün yumurtlama 20 gün çatlama oldu . Catlamadan sonra 6 . Gün ovulasyonda koyulaşma başladı ovulasyondan sonra 8. Gün baya köyü oldu eşit renk oldu ama gebelik testi hiç bı şey çıkmadı bugün yapamadan sonra 9. Gün ve halla gebelik testi negatif ovulasyon testide siliklesti ikinci yumurtlamami oldu acaba

Eklentiler

• IMG_20200722_151008.jpg
    IMG_20200722_151008.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20200722_150955.jpg
    IMG_20200722_150955.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 46
Tesekkur ederim canim cevabin icin yani gebelikte bulanik oluyor
Daha çok parlak oluyor ama gebelik oluştuktan sonra idrar koyuluğu yada bulanıklığı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum. Bayanın bahsettiği ileriki zamanlarda. Belirti aramak yerine gününüzü bekleyin derim

Daha çok parlak oluyor ama gebelik oluştuktan sonra idrar koyuluğu yada bulanıklığı gebelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum. Bayanın bahsettiği ileriki zamanlarda. Belirti aramak yerine gününüzü bekleyin derim
Sagol canim 3hamilelik gecirdim ama huc dikkat etmedim umut iste benimki

Hayırlı olsun cnm bende 4artı 6 günlük hamileyim. Keseyi gördün mü değerin kaç.
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. Değerim 480, doktor kese görünümü var ama henüz çok küçük net bişey diyemem alttan muayene de etmek istemiyorum cumartesi bakalım dedi. En net görüntü 2000 ve üstünde oluyormuş. Sende ne durumda?

Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun. Değerim 480, doktor kese görünümü var ama henüz çok küçük net bişey diyemem alttan muayene de etmek istemiyorum cumartesi bakalım dedi. En net görüntü 2000 ve üstünde oluyormuş. Sende ne durumda?
Alttan gözkürdü. Almanyada olsanız alltan baktırmam deme lüksünüz yok 3 aya kadar alttan bakıyorlar

Korkmayın yani bişey olmuyor. Bende sasırmıştım. 11 haftayım haka alttan bakıyorlar

Merhaba kasik agrisi yasadinizmi yumurtladiginizdan beri bacaga vuracak kadar , bide tek gogus acisi var .
Sag kasigim cok aciyidu biraz azaldi ama arada hala var merak sadece

Back