Kasık ağrısı hala var her an adet olacak gibi. Tek göğüs ağrısı bende her adette olurdu ama bu sefer ikiside bayağı taş gibi oldu. Yani eskiden bende hep fark arardm ama maalesef belirtiler adetle birebir aynı olabiliyor. Tek care ya kan vermek yada gecikmeyi beklemek.Merhaba kasik agrisi yasadinizmi yumurtladiginizdan beri bacaga vuracak kadar , bide tek gogus acisi var .
Sag kasigim cok aciyidu biraz azaldi ama arada hala var merak sadece
Aksine çok iyi doktorlar Altan bakıyor biz programlara aldığımız doktorlarda aynısını söylerdi. Siz bilirsiniz tabiki ama inanın almanyada olsanız kesinlikle öyle lüx tercihiniz olmuyor. Direk vajinal bakıyorlar. Ve emin olun daha net herşeyi görüyorlar. Daha bugun Altan baktı 11. Haftadayım şimdiye kadar da hiçbirşey olmadı. Burada kimsenin bebeğine de bişey olmuyor. Hatta Türkiyenin ünlü jinekologları var onları izleyin derim. Aynı şeyi söylüyorlar. Siz bilirsiniz beklemek istiyorsanız bekleyin tabi. Benimki fikir vermekti.Acelesi yok buradaki doktorlarımız işinin ehli kişiler güveniyoruz o yüzden bekledik. %1 bile olsa risk risktir. :)
Haklisin bndeki umut iste azcik adet olana kadar sewineyim diomKasık ağrısı hala var her an adet olacak gibi. Tek göğüs ağrısı bende her adette olurdu ama bu sefer ikiside bayağı taş gibi oldu. Yani eskiden bende hep fark arardm ama maalesef belirtiler adetle birebir aynı olabiliyor. Tek care ya kan vermek yada gecikmeyi beklemek.
Ben seni çokk çokk iyi anlıyorum Allah gönlüne göre versinHaklisin bndeki umut iste azcik adet olana kadar sewineyim diomts ederim cnm bnm
Teşekkür ederim :) Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Aksine çok iyi doktorlar Altan bakıyor biz programlara aldığımız doktorlarda aynısını söylerdi. Siz bilirsiniz tabiki ama inanın almanyada olsanız kesinlikle öyle lüx tercihiniz olmuyor. Direk vajinal bakıyorlar. Ve emin olun daha net herşeyi görüyorlar. Daha bugun Altan baktı 11. Haftadayım şimdiye kadar da hiçbirşey olmadı. Burada kimsenin bebeğine de bişey olmuyor. Hatta Türkiyenin ünlü jinekologları var onları izleyin derim. Aynı şeyi söylüyorlar. Siz bilirsiniz beklemek istiyorsanız bekleyin tabi. Benimki fikir vermekti.
Ne güzel açıklamışsınz ama sizi dinlemeyecek 10ü lerce insan olacaktır.Yumurtlama sonrası 14 gün boyunca belirti aramayın çünkü adetle aynı belirtiler oluyor. Arayınca da ekstra farkındalıkla tüm vücut sinyallarini belirti olarak görmeye başlıyoruz. Hamileligimde adetim 3 gün geçtikten sonra önce idrar sonra kan testi ile öğrendim. Gecikme olmasaydı hiç farketmeyecektim. Başlama tarihinin ilk gününden itibaren ( bakın öncesinde yoktu) kasık ağrısı ve bacak ağrısı hissettim adet günlerinde ki gibi bu yüzden her an geldi gelecek gibi hissediyordum. Bir de adet başlangıç günü itibariyle kol ve bacaklarimda çekilme tarzı uyuşukluk hissetmiştim. Mide bulantilarim 8. Hafta itibariyle başlamıştı, koku hassasiyetide hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonrasında. Yani en erken hamilelik belirtisi adet günü gecikmesi diğerleri sonra geliyor. Şimdi ikinci bir gebelik planlarken birazda buraların vermiş olduğu etkiyle geçtiğimiz ay kendimde belirtiler arayinca neler neler buldum. En sonda dün ku ateşli hastalanmami da acaba mi diye yorumlarken bugün ne kadar sacmaladigimin farkına varıp olayları akışına bırakmak kararı aldım.
Hepinize bol şans dilerim, olacağı varsa oluyor.
Evet duymak istediklerimiz belkide -evet hamile olabilirsin... ama bu stresle ve beklenti ile maalesef zor kalınıyor, adet günü kanama görüncede moraller bozuluyor. İşi akışına bırakıp eşle olan zamanları bebek odaklı düşünmektense dolu dolu ileride akılda kalıcı anılarla geçirmek en güzeli olacaktır.Ne güzel açıklamışsınz ama sizi dinlemeyecek 10ü lerce insan olacaktır.
Teşekkür ederim insallah. Rabbim herkese nasip etsin insallah.Evet duymak istediklerimiz belkide -evet hamile olabilirsin... ama bu stresle ve beklenti ile maalesef zor kalınıyor, adet günü kanama görüncede moraller bozuluyor. İşi akışına bırakıp eşle olan zamanları bebek odaklı düşünmektense dolu dolu ileride akılda kalıcı anılarla geçirmek en güzeli olacaktır.
Bebeğinizi sağlıcakla coşkuyla kucağınıza alın insaallah
Gününün geçmesini bekle. Benim de kasik ağrım oldu. Adet olacakmış gibi. Günüm geçti ama test negatif.Kızlar iyi geceler Bu ay Gebelik için gerekli günleri değerlendirdik son bir haftadır gün içerisinde fazla olmamak şartıyla mide bulantısı yaşıyorum ve aşırı derecede baş dönmesi yaşıyorum tabi bu belirtiler henüz çok erken biliyorum o yüzden psikolojikdir diye düşünüyorum ama hiç aklıma dahi gelmiyor çünkü olursa olur hayırlısı dedik fazla üzerinde durmuyorum bugün dip bucak temizliğe girmiştim ve ağır işler yaptım bu ağır işleri yaparken bacağımdan kasığıma kramplar girdi sonrasında adet sancısı gibi karın kasık ve bel ağrısı başladı Buda beni düşündürdü açıkcası gebelik olabilir mi diye sormak istediğim bat 1 Ağustos ve düzenidir adet günlerim sizce test ne zaman yapmalıyım?Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama gerçekten kuşkuda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Tamam canım teşekkür ederimGününün geçmesini bekle. Benim de kasik ağrım oldu. Adet olacakmış gibi. Günüm geçti ama test negatif.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHerkese merhaba.
Çok şükür 7 haftalık hamileyim dün bebeğimin kalp atışını duydum Allahtan hayırlısı olsun inşallah isteyen bakabilen herkese nasip etsin Allah.
Sizle yaşadıklarımı paylaşmak istedim aynı durumu yaşayanlar varsa diye.
Adetime 3 gün kala öylesine sipariş ettiğim ovülasyon testini yaptım çok fazla vardı denemek istedim çocuğumuzun zor olucağını hatta tüp bebek durumunda kalıcağımızı düşünüyorduk çünkü eşimin sperm sayısı az ve hareketi yavaştı.Derken ovülasyon testi kopkoyu çıktı iki çizgide ve düşündüm adet olmama 3 gün kala yumurtluyor olamazdım diye şüphelenip erken gebelik testi yaptım idrarda çok silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittik ve hcg 23 çıktı herkes kimyasal olabilir dedi 2 gün birde hcg baktır dedi. Bu arada adet olucağım gün ve bir önceki gün gece çok ciddi kasık ağrısı ve batmalar ve bel ağrısı çektim 2 gün uyudum öğleden sonra hep. Derken adetim 3-4 gün gecikti değer 376 ydı. 1 hafta geçti değer 3900 küsüre çıktı ve kadın doğuma gittik keseyi gördük minicikti dış gebelik riskide bitmişti ama acaba kesenin içinde bebek olucak mı olmıcak mı korkusu ile 1 haffa daha evde olabildiğince yattım. Derken tekrar gittik bebek görünmedi ama kese çok büyümüştü ve yerleşme yeri görünüyordu sonra 9 gün sonda gittik yani dün bebeğimizin kalp atışını duyduk şimdi bir sonraki randevu 3 hafta sonraya.
Şubat ayından beri solgar folik asit kullanıyordum. Gebeliğimi öğrendiğimde de zaten folik asit kullanan biriydim doktor solgar marka yerine diofol verdi ona devam ediyorum şuan.
Çok uzun oldu ama bu evreye kadar gece uykularım olmadı stresim bitmedi varmı yokmu korkum hiç bitmedi çevrede olumsuz konuşan bir çok insan oldu herşeye rağmen eğer bebeğiniz sizinleyse veya nasipse size oluyor bunu hiç unutmayın. Ve kimseyi dinlemeyin..
Ya maşallah. Rabbim hayırla kucağıniza almayı nasip etsinHerkese merhaba.
Çok şükür 7 haftalık hamileyim dün bebeğimin kalp atışını duydum Allahtan hayırlısı olsun inşallah isteyen bakabilen herkese nasip etsin Allah.
Sizle yaşadıklarımı paylaşmak istedim aynı durumu yaşayanlar varsa diye.
Adetime 3 gün kala öylesine sipariş ettiğim ovülasyon testini yaptım çok fazla vardı denemek istedim çocuğumuzun zor olucağını hatta tüp bebek durumunda kalıcağımızı düşünüyorduk çünkü eşimin sperm sayısı az ve hareketi yavaştı.Derken ovülasyon testi kopkoyu çıktı iki çizgide ve düşündüm adet olmama 3 gün kala yumurtluyor olamazdım diye şüphelenip erken gebelik testi yaptım idrarda çok silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittik ve hcg 23 çıktı herkes kimyasal olabilir dedi 2 gün birde hcg baktır dedi. Bu arada adet olucağım gün ve bir önceki gün gece çok ciddi kasık ağrısı ve batmalar ve bel ağrısı çektim 2 gün uyudum öğleden sonra hep. Derken adetim 3-4 gün gecikti değer 376 ydı. 1 hafta geçti değer 3900 küsüre çıktı ve kadın doğuma gittik keseyi gördük minicikti dış gebelik riskide bitmişti ama acaba kesenin içinde bebek olucak mı olmıcak mı korkusu ile 1 haffa daha evde olabildiğince yattım. Derken tekrar gittik bebek görünmedi ama kese çok büyümüştü ve yerleşme yeri görünüyordu sonra 9 gün sonda gittik yani dün bebeğimizin kalp atışını duyduk şimdi bir sonraki randevu 3 hafta sonraya.
Şubat ayından beri solgar folik asit kullanıyordum. Gebeliğimi öğrendiğimde de zaten folik asit kullanan biriydim doktor solgar marka yerine diofol verdi ona devam ediyorum şuan.
Çok uzun oldu ama bu evreye kadar gece uykularım olmadı stresim bitmedi varmı yokmu korkum hiç bitmedi çevrede olumsuz konuşan bir çok insan oldu herşeye rağmen eğer bebeğiniz sizinleyse veya nasipse size oluyor bunu hiç unutmayın. Ve kimseyi dinlemeyin..
Sperm sayısı 30 bin hareketlilik 20 ileri hareket 8 di . Yani bize aşılama veya tüp bebek dediler hatta bir ilaçda verdi vitamin 290 tl kutusu ve ben bir karışım yapmıştım burdan gördüğüm bir karışım sperm arttırıcı. ben yumurtlama günümde eşimle ilişki yaşamıştım ve belimin altına yastık koymuştum ve yarım saat asla ayağa kalkmamıştım yastığında etkili olduğunu düşünüyorum deneyinYa maşallah. Rabbim hayırla kucağıniza almayı nasip etsin
Benim eşimde de sperm sorunu var sizin nasildi değerleri yazabilir misiniz belki banada umut olur ❤
Pardon 30 milyon sperm sayısı 30 bin değilSperm sayısı 30 bin hareketlilik 20 ileri hareket 8 di . Yani bize aşılama veya tüp bebek dediler hatta bir ilaçda verdi vitamin 290 tl kutusu ve ben bir karışım yapmıştım burdan gördüğüm bir karışım sperm arttırıcı. ben yumurtlama günümde eşimle ilişki yaşamıştım ve belimin altına yastık koymuştum ve yarım saat asla ayağa kalkmamıştım yastığında etkili olduğunu düşünüyorum deneyin
Benim eşimin daha düşük ileri hareketlilik yokSperm sayısı 30 bin hareketlilik 20 ileri hareket 8 di . Yani bize aşılama veya tüp bebek dediler hatta bir ilaçda verdi vitamin 290 tl kutusu ve ben bir karışım yapmıştım burdan gördüğüm bir karışım sperm arttırıcı. ben yumurtlama günümde eşimle ilişki yaşamıştım ve belimin altına yastık koymuştum ve yarım saat asla ayağa kalkmamıştım yastığında etkili olduğunu düşünüyorum deneyin
Vitamin vermedimi doktor? Birde ultrasonda çekildimiBenim eşimin daha düşük ileri hareketlilik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?