Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Adetim geçeli 3 gün oldu ve hala adet olmadım normalde ya günde olurum yada 1 2 gün öncesinde sadece bundan 7-8 ay önce 10 gün kadar gecikmem olmuştu ama negatifti o gecikmeden sonra doktora gittik dkrm klomen verdi kullandım 2 ay fakat olmadı aksine tam günümde sekmeden adet görmeye başladım gecikme yaşamadım bu ayda virüs yüzünden planlı ilişki olmadı ama takvime baktığımda genelde yumurtlama günlerinde olmuştu bundan 1 hafta önce beyaz akıntım oldu ama 1 gün sürdü geçti hatta bende adet olcam oyüzden akıntım başladı diye düşündüm ama 1 gün sürdü ve daha sonrasında bi kaçgürdür ani batmalar var karnımda beni bi kaç saniye kitliyor yorgunluk hissi var havalar sıcak ondan diye düşüyorum hiçbişi yapasım gelmiyor ve karnım kasıklarım çok sızlıyor biraz kabızlık yaşıyorum ateşim akşamları 37.02 gündüzleri 36.08 çıkıyor çok kafam karıştı ve 2 yıla yakın çocuk için çabalıyoruz sizce hamilemiyim 3 gün geçti adetim ve hala akıntım yok adetim yok varmıdır sizce bide ilişkiden sonra ilk kez oldu 15 20 dakka sonrasında aniden başıma ağrı girdi midem kötü kuscak gibiydim ateş basmıştı durduk yere

Merhaba arkadaşlar, geçen ay adetim 5 gün öncesinden olmuştu 2 gun normal adet gibi somrasinda leke gibi olmuştu bu ayda adetime 9 gün var ve beyaz beyaz akıntım geliyor ve sag kasığımve orta tarafa ağrılarım oluyor biraz bazen çok sert ağrı oluyor yürürken batıyor, göğüslerimin yanında da hafif ağrılarım var. adet ağrısı mı gebelik belirtisi mı bilmiyorum her ay bebek düşündüğüm için psikolojik mı onuda bilemiyorum. bilen varsa yardımcı olur musunuz

kasık ağrısı bi belirti ama gögüs ucu hemen olmayabiliir :) 2 yıldır bütün belirtileri yaşayan biri olarak söylüyorum :)
Anldm doğrudur hayırlsi artk ama kendimi zor tutuyorum erken testlerden almammak için 3 gün var henüz doğru cikarm mi çıkmaz mi yarın eşimin doğum günü yarın sabah 2 gün kalmış oluo çok kararszm

Merhaba kızlar adetimden sonraki günlerş hep değerlendirdik yumurtlama zamanı da yakınında da gün aşırı oldu iki gündğr inanılmaz kasık ağrısı sol kasığımda dokunduğumda şişlik var sol bacağıma da vuruyor dün gece uyuymadı oruçtaydr diye dişünüyorum tansiyon düşmelerimin adetime 11 gün var hamile olma ihtimalim kaçtır acaba Bu kadar erkende kendini göstermez herhalde değilse bile sizce neden böyle ağrı çekiyorumdur ki

Bu ay benimde tam 11 gun once baslayan belirtilerim oldu.
5 gündür gögus arısından resmen uyuyamıyorum. Geceleri yastık koyuyorum extra masaj yapıyorum.
Daha ne kdr korusu olabilir diyorum.
Belimde zaten ince ama gecmeyen bir sızı hep var.
Peynirimsi bir akıntı yaşadım beyaz.
Adetime daha 6 gun var ama şişmeyen bir yerim kalmadı ne zaman test yaparım bilmiyorum.
Bir kimyasal gebeligim olmuştu.

Gecikmiş miydiniz?

Durumunuzu söyleyiniz bar inşallah hamilesinizdir Ben böyle durum yaşayan varsa bilmek isterim çok dua ediyorum Allahım inşallah nasip eder Bende akıntı yok sadece ağrı var ve hiiiçç geçmiyor sol kasıkta şişlik var belim ağrıyor midende bulantı ve baş dönmem :/

Şimdi yine şeffaf beyaz akıntım oldu. Ama bu şişlik hic bitmiyor. Rabbim insallah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla nasip etsin

Gecikmeniz var mı bu arada?

Arkadaşlar belirtilerden anlayan varsa benim şu belirtilerime birisi cevap verebilir mi ? adet ağrısı midir gebelik midir?

Arkadaşlar belirtilerden anlayan varsa benim şu belirtilerime birisi cevap verebilir mi ? adet ağrısı midir gebelik midir?
Ben bir kimyasal gebelik yaşadım. Onda ki en buyuk belirttim şişlikti
Ama kasık ve bel agrısı kesinlikle hamilelik belirtisi. O zaman şişlik ten bu belirtileri görmedim.
Onun dışında bu akıntı da okuduğum kadarıyla tam olarak bir belirti..
Benim de zaten, 11 gun kala basladı gogus agrılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…