• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bilmek iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum ama testleri tamamlasaydık iyidi kimisi çocuk yapılmaz bu dönemde diyor ama ben aksine iyi olur ne güzel etrafımızda saçma sapan konuşup yorum yapan insanlar olmadan rahatça hamilelik geçiririz, bu olaylar olmadan önce en yakınım amcamın kızı dediğim insan hem bana niye çocuk yapmıyon erken menapoz olursun bak hemde kocan kalp krizi geçirdi daha olmaz galiba sizin dedi,o kadar dolup taştım ki kalp kırmamak için sustum diyemedim ona senin 5 yıl olmadı en iyi senin anlaman lazım beni , biz bile isteye ilgilenmedik bu konunun üstüne düşmedik o bilir geleceği zamanı dedim keşke hiç kimse olmada hayatımızda böyle,

Canım sana iyi gelmeyen insanlardan uzak durman en iyisi
Çocuk yapmak insanların özeli niye mwrak ederler bilmem bide saçma saçma yorumlat
Boşver sen takılma kimseye Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Canım sana iyi gelmeyen insanlardan uzak durman en iyisi
Çocuk yapmak insanların özeli niye mwrak ederler bilmem bide saçma saçma yorumlat
Boşver sen takılma kimseye Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Ne yazık ki kimseyi merak etmiyorum ama herkes benim çocuk yapamayışımı merak ediyor :) sanki benim elimde ya ,milyon tane şeyin içinden tek bir tanesi bebiş oluyor buna ne benim ne eşimin gücü yetmez ki kötü alışkanlığımız yok şükür olur inşallah senin ne zamandır düşüncen var bak sen bana sorduğun halde ben unuttum sormayı çünkü bunlar yüzünden :)

Ne yazık ki kimseyi merak etmiyorum ama herkes benim çocuk yapamayışımı merak ediyor :) sanki benim elimde ya ,milyon tane şeyin içinden tek bir tanesi bebiş oluyor buna ne benim ne eşimin gücü yetmez ki kötü alışkanlığımız yok şükür olur inşallah senin ne zamandır düşüncen var bak sen bana sorduğun halde ben unuttum sormayı çünkü bunlar yüzünden :)

Aynen öyke takdir allahtan
Benimde 1 yıl 4 ay falan oldu ama nasip bekliyoruz

Aynen öyke takdir allahtan
Benimde 1 yıl 4 ay falan oldu ama nasip bekliyoruz
Olur inşallah daha genciz :) ben de 2 yıldır evliyim hiç kimyasal şekilde ya da başka şekilde korunmadım allah ne zaman dilerse olsun diye ama eşim istemediği için çabamız olmadı , çaba sarfetmeden olmuyormuş demek ki onu öğrendim kendimde :)

Olur inşallah daha genciz :) ben de 2 yıldır evliyim hiç kimyasal şekilde ya da başka şekilde korunmadım allah ne zaman dilerse olsun diye ama eşim istemediği için çabamız olmadı , çaba sarfetmeden olmuyormuş demek ki onu öğrendim kendimde :)

Bende 2 yıllık wvliyim benimde eşim başlarda istemedi gerçekten erkeklerin istemesi çok öenmli bencede
Hayırlısı hakkımızda
Ama gayret ve çabayı bırakmayalım inşallah

Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba heyecanla iki gündür gezmedigim site okumadığım makale kalmadı bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben nisan ayında Demir ilacı ve d vitamini kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile ve o ay hiç gecikmeyen adetim tam 10 gün gecikti. Sonra hasta oldum. Korunmadan iliskiye girdik eşimle. Ve adetime 8 gün kala test yaptım çift çizgi gördüm sizce hamileliyim yoksa yumurtlama dönemlerim değişti diye yumurtlamamı gösteriyor. Yardımcı olursanız çok sevirim.
E954B598-47AB-4B99-8C99-7CCD5A132AB1.jpeg

Merhaba heyecanla iki gündür gezmedigim site okumadığım makale kalmadı bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben nisan ayında Demir ilacı ve d vitamini kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile ve o ay hiç gecikmeyen adetim tam 10 gün gecikti. Sonra hasta oldum. Korunmadan iliskiye girdik eşimle. Ve adetime 8 gün kala test yaptım çift çizgi gördüm sizce hamileliyim yoksa yumurtlama dönemlerim değişti diye yumurtlamamı gösteriyor. Yardımcı olursanız çok sevirim. Eki Görüntüle 2636323
Henüz adetinize çok var erken ama benim ilk.gebeligimdede adete 10 gün kala çok silik çıkmıştı sizin baya net gözüküyor o yüzden hamile olabilirsiniz bence testi yarın yenileyin

Baya köyü çıkmış yanlış olcagini düşünmüyorum

Yumurtlama doneminde gebelik testi pozitif gösterir mi ? Çok çelişkide kaldım
Ovulasyon testi yapiyormuydunuz eminmisiniz yumurtladiginiza .çünkü bazen adet zamaninda bile yumurtlama oluyor yani erken yumurtlamis olabilirsiniz ben mesela ayda iki kez yumurtluyormusum çok şaşırmıştım duyduğumda

Ovulasyon testi yapiyormuydunuz eminmisiniz yumurtladiginiza .çünkü bazen adet zamaninda bile yumurtlama oluyor yani erken yumurtlamis olabilirsiniz ben mesela ayda iki kez yumurtluyormusum çok şaşırmıştım duyduğumda
Hayır normal gebelik testi iki gün önce pozitif olan sonucum bugün iki defa üst üste yapmama rağmen negatif çıktı

Eklentiler

• 1119D00F-F860-4870-9FD1-94DD2EE2263C.jpeg
    1119D00F-F860-4870-9FD1-94DD2EE2263C.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 79
Hayal kırıklığı yaşıyorum su an.
Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 di 💞 darısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak

Back