- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
- 18
Ama bugün negatif çıktı . İnşallah yalancı pozitif değildir.Bukadar net çıkıp kanda negatif olma ihtimali çok düşük .. bence de kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bugün negatif çıktı . İnşallah yalancı pozitif değildir.Bukadar net çıkıp kanda negatif olma ihtimali çok düşük .. bence de kan ver
bende yalancı pozitif çıkmıştı ama seninki kadar net değildi... eğer seninki negatif çıkarsa zaten bundan sonra asla testlere güvenmem :)Ama bugün negatif çıktı . İnşallah yalancı pozitif değildir.
kasık ağrısı bi belirti ama gögüs ucu hemen olmayabiliir :) 2 yıldır bütün belirtileri yaşayan biri olarak söylüyorum :)Yani bunun yanında başka bekirtikerim de kasık ağrısı göğüs ucu koyulasmasi fln ama bu garibme gitti görnce
Anldm doğrudur hayırlsi artk ama kendimi zor tutuyorum erken testlerden almammak için 3 gün var henüz doğru cikarm mi çıkmaz mi yarın eşimin doğum günü yarın sabah 2 gün kalmış oluo çok kararszmkasık ağrısı bi belirti ama gögüs ucu hemen olmayabiliir :) 2 yıldır bütün belirtileri yaşayan biri olarak söylüyorum :)
Gecikmiş miydiniz?selam kızlar, neredeyse 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyoruz. ve inanın her türlü belirtiyi her ay yaşadım. bu aydan sonra aşılama tedavisine baslayacaktık zaten iyice salmıştım. hem ramazan oruç da tutuyordum. neredeyse doğru düzgün ilişki bile yaşamadık denebilir. belirti olarak 3-4 gündür çok yorgun hissediyorum, ve adet olacak gibi tüm standart belirtilerim var. bu sabah kaset tesstte pozitif gördüm. kan vermeye gittim daha sonuc cıkmadı, bekliyorum. adetim 3 gün gecikti. insallah bebeğim benimledir dualarınızı eksik etmeyin
Evet 3 gün bugün 6. Günü gecikmemimGecikmiş miydiniz?
Durumunuzu söyleyiniz bar inşallah hamilesinizdir Ben böyle durum yaşayan varsa bilmek isterim çok dua ediyorum Allahım inşallah nasip eder Bende akıntı yok sadece ağrı var ve hiiiçç geçmiyor sol kasıkta şişlik var belim ağrıyor midende bulantı ve baş dönmem :/Bu ay benimde tam 11 gun once baslayan belirtilerim oldu.
5 gündür gögus arısından resmen uyuyamıyorum. Geceleri yastık koyuyorum extra masaj yapıyorum.
Daha ne kdr korusu olabilir diyorum.
Belimde zaten ince ama gecmeyen bir sızı hep var.
Peynirimsi bir akıntı yaşadım beyaz.
Adetime daha 6 gun var ama şişmeyen bir yerim kalmadı ne zaman test yaparım bilmiyorum.
Bir kimyasal gebeligim olmuştu.
Şimdi yine şeffaf beyaz akıntım oldu. Ama bu şişlik hic bitmiyor. Rabbim insallah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıkla nasip etsinDurumunuzu söyleyiniz bar inşallah hamilesinizdir ❤ Ben böyle durum yaşayan varsa bilmek isterim çok dua ediyorum Allahım inşallah nasip eder ❤ Bende akıntı yok sadece ağrı var ve hiiiçç geçmiyor sol kasıkta şişlik var belim ağrıyor midende bulantı ve baş dönmem :/
Rabbim keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip etsin insallah.Evet 3 gün bugün 6. Günü gecikmemim
Gecikmeniz var mı bu arada?Durumunuzu söyleyiniz bar inşallah hamilesinizdir ❤ Ben böyle durum yaşayan varsa bilmek isterim çok dua ediyorum Allahım inşallah nasip eder ❤ Bende akıntı yok sadece ağrı var ve hiiiçç geçmiyor sol kasıkta şişlik var belim ağrıyor midende bulantı ve baş dönmem :/
Eğer doğum gunuyse bence bir deneyiniz. Güzel bir haber olacaktır kendisine eminimAnldm doğrudur hayırlsi artk ama kendimi zor tutuyorum erken testlerden almammak için 3 gün var henüz doğru cikarm mi çıkmaz mi yarın eşimin doğum günü yarın sabah 2 gün kalmış oluo çok kararszm
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim keseyi ve kalp atışını görmeyi nasip etsin insallah.
Arkadaşlar belirtilerden anlayan varsa benim şu belirtilerime birisi cevap verebilir mi ? adet ağrısı midir gebelik midir?Merhaba arkadaşlar, geçen ay adetim 5 gün öncesinden olmuştu 2 gun normal adet gibi somrasinda leke gibi olmuştu bu ayda adetime 9 gün var ve beyaz beyaz akıntım geliyor ve sag kasığımve orta tarafa ağrılarım oluyor biraz bazen çok sert ağrı oluyor yürürken batıyor, göğüslerimin yanında da hafif ağrılarım var. adet ağrısı mı gebelik belirtisi mı bilmiyorum her ay bebek düşündüğüm için psikolojik mı onuda bilemiyorum. bilen varsa yardımcı olur musunuz
Ben bir kimyasal gebelik yaşadım. Onda ki en buyuk belirttim şişliktiArkadaşlar belirtilerden anlayan varsa benim şu belirtilerime birisi cevap verebilir mi ? adet ağrısı midir gebelik midir?
Beta hcg yaptırdınız mı kaç çıktı acabaAmin inşallah çok teşekkür ederim
Evet adet gecikmemin 3. Gününde 1958 çıktıBeta hcg yaptırdınız mı kaç çıktı acaba