• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 di 💞 darısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum

Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 di 💞 darısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah haber veririsin bize💞

Merhaba hanımlar. Siteye yeni üye oldum. Hamilelik belirtileri üzerine birçok konuyu okudum sitede :)
Yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istediğimizin farkına vardık.
Bu ay ovulasyon dönemimi değerlendirdik.
Psikolojik midir bilmiyorum ama biraz belirtileri söylemek istiyorum :)
-Kasıklarda batma (özellikle sol tarafta)
-Ara sıra olan bel ağrısı
- Dün biraz çarpıntım oldu ve tansiyonum düştü.
-Göğüslerim ağırlaştı gibi hissediyorum ve dün sağ göğsümün koltuk altı taraflarına ağrı girdi uyuyamadım hatta.

Adet tarihime 10 gün var. Belki psikolojik ama ilk defa böyle hissediyorum kendimi :)

Bakalım hayırlısı..
Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek versin inşallah. Görüşmek üzere :)

arkadaşlar daha öncede yazmıştım cevap veren olmadi bir bilginiz varsa söyler misiniz adetime 10 gün var beyaz beyaz akıntı geliyor ara sıra kasıklarda ağrı oluyor iltihap mıdır bu 9 aydır deniyoruz olmuyor acaba iltihaptan mıdır doktora gitmeli miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim

Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim
ben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canım :( ama tuhaf bi adetti hemen sökülme olmadi adet olduğum günün ertesi sabahı sökülmeye başladı 2 gün yoğun geldi sonra azaldı bir pedin ortasını çok az doldurcak şekildeydi. adetim bitince 3 gün sonra test yaptım hamile miyim acaba ondan mı bu şekilde adet oldum diye ama negatifti malesef

Kizlar mrb.. Adetime 2 gun kala ovulasyon testi yaptim dun koyu cikti baya.. fakat gebelik testim negatif.. sizce tekrar mi yumurtlama oluyor basina gelen var mi ?? Fotoyu ekliyorm

Kizlar mrb.. Adetime 2 gun kala ovulasyon testi yaptim dun koyu cikti baya.. fakat gebelik testim negatif.. sizce tekrar mi yumurtlama oluyor basina gelen var mi ?? Fotoyu ekliyorm

Eklentiler

• 20200516_232909.jpg
    20200516_232909.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 61
daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacak

daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacak
Evet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .

Evet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .
Eger daha koyusunu gördüyseniz ciddiye almayın yada bugünleride değerlendirin takip edin bakalım siliklesecekmi siliklesirse birdaha yumurtladiniz diyebiliriz

selam kızlar, neredeyse 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyoruz. ve inanın her türlü belirtiyi her ay yaşadım. bu aydan sonra aşılama tedavisine baslayacaktık zaten iyice salmıştım. hem ramazan oruç da tutuyordum. neredeyse doğru düzgün ilişki bile yaşamadık denebilir. belirti olarak 3-4 gündür çok yorgun hissediyorum, ve adet olacak gibi tüm standart belirtilerim var. bu sabah kaset tesstte pozitif gördüm. kan vermeye gittim daha sonuc cıkmadı, bekliyorum. adetim 3 gün gecikti. insallah bebeğim benimledir dualarınızı eksik etmeyin :cry:

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

ben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canım :KK43: ama tuhaf bi adetti hemen sökülme olmadi adet olduğum günün ertesi sabahı sökülmeye başladı 2 gün yoğun geldi sonra azaldı bir pedin ortasını çok az doldurcak şekildeydi. adetim bitince 3 gün sonra test yaptım hamile miyim acaba ondan mı bu şekilde adet oldum diye ama negatifti malesef
Hayirlisi olsun canim koca kari laflarina gore boyle olmasi iyi bisey benimde gecen 2 ay once oyle oldu diger ay cok fazla yogundu bu ay hamileyim darisi sana canim benim

Kızlar gebelikde göbekte kahve çizgisi çok erken çıkan var mı bende çok hafif çıkmaya başladı acaba belirti olabilir mii?

Merhaba hanımlar dün test yaptım 3 dakika sonra çift çizgi çıktı . Ama aynı markayla bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı. Testin tarihi de geçmemişti. Kan vermeli miyim?

Eklentiler

• 15898790451738774483903053013511.jpg
    15898790451738774483903053013511.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 78
Back