- 17 Mayıs 2020
- 64
- 39
- 8
- 34
Umarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorumValahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 didarısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
İnşallahUmarım sizinle güzel haberleri paylaşırım 8 gün sonra
Valahi seni umutlandirmak istemem ama benimki öyle olmuştu 10 gün vardı adete pozitif çıktı hemde saatler sonra çıkmıştı . Tekrar yaptım negatifti sonra sabah idrariyla yapıyım dedim bembeyazzz nnegatifti sonra yemin ettim adetim 3 gün geçsin öyle yapicam dedim öylede yaptım 5 dk icinde ikinci çizgi çıktı aksamida hastanede HCG 1000 didarısı sana olsun inşAllah kafanı dağıtmaya çalış adetin geçene kadar vücudunu dinleme akışına birak
Rabbim gönlüne göre versin inşallah haber veririsin bizeUmarım böyle güzel haberlerle gelirim bende size çok istiyorum
Beyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canimarkadaşlar daha öncede yazmıştım cevap veren olmadi bir bilginiz varsa söyler misiniz adetime 10 gün var beyaz beyaz akıntı geliyor ara sıra kasıklarda ağrı oluyor iltihap mıdır bu 9 aydır deniyoruz olmuyor acaba iltihaptan mıdır doktora gitmeli miyim lütfen yardımcı olur musunuz
ben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canımBeyaz akintin cok yogun geliyorsa insallah gebesindir benimde yumurtlamadan sonra oyle olmustu dolkendigi icin o salgi artiyo. Ama eger peynir gibiyse mantar olabilir canim
daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacakKizlar mrb.. Adetime 2 gun kala ovulasyon testi yaptim dun koyu cikti baya.. fakat gebelik testim negatif.. sizce tekrar mi yumurtlama oluyor basina gelen var mi ?? Fotoyu ekliyorm
Evet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .daha önce bu ay yumurtlama gordunuzmu gormediyseniz Acaba şimdimi yumurtluyorsunuz ya da bir tane daha yapsaydınız bakalım aynımı çıkacak
Eger daha koyusunu gördüyseniz ciddiye almayın yada bugünleride değerlendirin takip edin bakalım siliklesecekmi siliklesirse birdaha yumurtladiniz diyebilirizEvet cnm bu ay gördüm ama onların resimlerini çekmemiştim biriktirmiyim diye atmıştım.. 2 gün içinde 4 tane yaptım ü de bu şekilde çıktı .
Değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diye .. Tşk ederim cnmEger daha koyusunu gördüyseniz ciddiye almayın yada bugünleride değerlendirin takip edin bakalım siliklesecekmi siliklesirse birdaha yumurtladiniz diyebiliriz
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda varYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Hayirlisi olsun canim koca kari laflarina gore boyle olmasi iyi bisey benimde gecen 2 ay once oyle oldu diger ay cok fazla yogundu bu ay hamileyim darisi sana canim benimben o mesajdan 5 gün sonra yanı adetimden de 5 gün önce adet oldum canımama tuhaf bi adetti hemen sökülme olmadi adet olduğum günün ertesi sabahı sökülmeye başladı 2 gün yoğun geldi sonra azaldı bir pedin ortasını çok az doldurcak şekildeydi. adetim bitince 3 gün sonra test yaptım hamile miyim acaba ondan mı bu şekilde adet oldum diye ama negatifti malesef
Canım bence gebeliğe yorma bunu o cok ileri zamanda olan bişey...mesela bende baya uzun zamandır var o çizgi göbek deliğime kadar :)Kızlar gebelikde göbekte kahve çizgisi çok erken çıkan var mı bende çok hafif çıkmaya başladı acaba belirti olabilir mii?
Yani bunun yanında başka bekirtikerim de kasık ağrısı göğüs ucu koyulasmasi fln ama bu garibme gitti görnceCanım bence gebeliğe yorma bunu o cok ileri zamanda olan bişey...mesela bende baya uzun zamandır var o çizgi göbek deliğime kadar :)
Bukadar net çıkıp kanda negatif olma ihtimali çok düşük .. bence de kan verMerhaba hanımlar dün test yaptım 3 dakika sonra çift çizgi çıktı . Ama aynı markayla bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı. Testin tarihi de geçmemişti. Kan vermeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?