Evet güzel olurdu ama cesaret edip alamadım ya beklicemmEğer doğum gunuyse bence bir deneyiniz. Güzel bir haber olacaktır kendisine eminim
Hayır adetime 10 gün var ama üç gündür bunları yaşıyorum kasık ağrısı belime vuruyor yüz üstü yatamıyorumGecikmeniz var mı bu arada?
Aynı şekildeyim canım. 1 haftadır gogus agrısı dan uyuyamıyorum ben de vallaHayır adetime 10 gün var ama üç gündür bunları yaşıyorum kasık ağrısı belime vuruyor yüz üstü yatamıyorum
Çok güzel çıkmış. Kese için ne zaman gideceksinizEvet adet gecikmemin 3. Gününde 1958 çıktı
Hadi hayırlısı bakalım. Benimde evde test var ama daha 5 gun var diye bakamıyorum. Bir de insan gercekten cesaret edemiyor.Evet güzel olurdu ama cesaret edip alamadım ya beklicemmcumartesi adet günüm ve hiç şaşmaz cuma akşamdan başlar baklm ❤
29unda gel dedi doktor ama ben 3ünü randevu aldım. Hem 3ünde izinliyim hem de daha garanti olur dedimÇok güzel çıkmış. Kese için ne zaman gideceksiniz
İnşallah gebeyizdir test alıp yapsak şimdi gösterir mi acaba :/Aynı şekildeyim canım. 1 haftadır gogus agrısı dan uyuyamıyorum ben de valla
Yaa dayanamayip yaptım hem kan hem.idrar çizgi silik cıktı bt hcg 122Hadi hayırlısı bakalım. Benimde evde test var ama daha 5 gun var diye bakamıyorum. Bir de insan gercekten cesaret edemiyor.
Valla bende yaptım ama bisey cıkmadı gibi testin ikinci cizgi kısmı yamuk. Digerini bekleyeceğim biraz dahaYaa dayanamayip yaptım hem kan hem.idrar çizgi silik cıktı bt hcg 122ama hala emin olamadm yeni çok
Inşallah cnm yani testlerde haya olablr ondan ikisini yaptm ben garanti olsun diyeValla bende yaptım ama bisey cıkmadı gibi testin ikinci cizgi kısmı yamuk. Digerini bekleyeceğim biraz dahahayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin saglıklı sekilde insallah
Şu an sadece hücre halinde bebegin =)Inşallah cnm yani testlerde haya olablr ondan ikisini yaptm ben garanti olsun diyeama.cok bilgim de yok hala tam.emib değilim 122 iyi bi değer mi bilmiyorm bilgim yok adet günüm bugün tam
İnsallah seninki sağlıklı bir gebeliktir tamamına erer Du ediyorumInşallah cnm yani testlerde haya olablr ondan ikisini yaptm ben garanti olsun diyeama.cok bilgim de yok hala tam.emib değilim 122 iyi bi değer mi bilmiyorm bilgim yok adet günüm bugün tam
Ben 5 gun Kal yaptım adetime göstermedi sanırım.İnşallah gebeyizdir test alıp yapsak şimdi gösterir mi acaba :/
İnsallah hic bir sorun cıkmadan hayırlısıyla kucağına alırsın. Dualarımdasın,.29unda gel dedi doktor ama ben 3ünü randevu aldım. Hem 3ünde izinliyim hem de daha garanti olur dedim
Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnsallah hic bir sorun cıkmadan hayırlısıyla kucağına alırsın. Dualarımdasın,.
9 gün kaldııBen 5 gun Kal yaptım adetime göstermedi sanırım.
Bu kaset testler.
Bekleyeceğim. Senin kaç gun kaldı testine
Inş canım sağolİnsallah seninki sağlıklı bir gebeliktir tamamına erer Du ediyorum
Hmm anldm cnm hayırlsi artıkŞu an sadece hücre halinde bebegin =)
İşin kimyasal kısmında yani. Keseyi görmeden buna normal bit gebelik demiyor hekimler.
Kese genelde adetten 10 gun sonra falan ultrasonda gozukuyor. Gebeligin o zMan baslamıs oluyor.
Ben hepsini yaşadım bunların, cok cahil hekimlere denk geldiğim İcin iki gunde bir kan vermek durumunda kaldım hormon yukselme sini takip etmek İcin lakin hic gerek yok canım.
Sonra en kaliteli hekim bana dedi ki normal hayatın devam edecek. Kendini kimyasal gebe olarak kabul edeceksin. Adetinin 10.gun gecikmesinde gel. Öncesinde kanaman olursa yine gel dedi.
9. Gece kaybettim.
Bu bir doğal seleksiyonmuş. Sağlıksız embriyoları atıyormuş vucud. Kafana bisey takılırsa burdayım canım
Artmiyor duruyor en azindan benim oyle olmustu cok az agri oluyor birde sutlenme baslayinca oluyor birazdaKızlar selamlar, size bir sorum var, hamilelik başlangıcındaki göğüs hassasiyeti gittikçe artar mı? Yoksa bi fazla bi az mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?