Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla bende yaptım ama bisey cıkmadı gibi testin ikinci cizgi kısmı yamuk. Digerini bekleyeceğim biraz daha hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin saglıklı sekilde insallah
Inşallah cnm yani testlerde haya olablr ondan ikisini yaptm ben garanti olsun diye ama.cok bilgim de yok hala tam.emib değilim 122 iyi bi değer mi bilmiyorm bilgim yok adet günüm bugün tam

Inşallah cnm yani testlerde haya olablr ondan ikisini yaptm ben garanti olsun diye ama.cok bilgim de yok hala tam.emib değilim 122 iyi bi değer mi bilmiyorm bilgim yok adet günüm bugün tam
Şu an sadece hücre halinde bebegin =)
İşin kimyasal kısmında yani. Keseyi görmeden buna normal bit gebelik demiyor hekimler.
Kese genelde adetten 10 gun sonra falan ultrasonda gozukuyor. Gebeligin o zMan baslamıs oluyor.
Ben hepsini yaşadım bunların, cok cahil hekimlere denk geldiğim İcin iki gunde bir kan vermek durumunda kaldım hormon yukselme sini takip etmek İcin lakin hic gerek yok canım.
Sonra en kaliteli hekim bana dedi ki normal hayatın devam edecek. Kendini kimyasal gebe olarak kabul edeceksin. Adetinin 10.gun gecikmesinde gel. Öncesinde kanaman olursa yine gel dedi.
9. Gece kaybettim.
Bu bir doğal seleksiyonmuş. Sağlıksız embriyoları atıyormuş vucud. Kafana bisey takılırsa burdayım canım

Hmm anldm cnm hayırlsi artık banda haftaya gel baklm dedi işte keseye 7 gün falan geçmiş oluyo i gün

Kızlar selamlar, size bir sorum var, hamilelik başlangıcındaki göğüs hassasiyeti gittikçe artar mı? Yoksa bi fazla bi az mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…