• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Belrtiler ne alemde canım
Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederse 🙄😶 böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba 10 gün öncesnde bu durumu yalnız mıyım öğrenmek isterim

Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederse 🙄😶 böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba 10 gün öncesnde bu durumu yalnız mıyım öğrenmek isterim
Benim de cok erken baslar belirtilerim.
Yani tek değilsin muhakkak.
Bugun mesela sağ bacağıma giren ağrılarla uyandım bende.

Canım erken yumurtlamış olabilirsin ve erken döllenme olabilir. Ovülasyon testi yapmış mıydın? Belirtilerin benim yaşadığım belirtilere çok benziyor. Yalnız benim bat günü geçti, halen regl olmadım. 32.gündeyim. Geçen ay 31.günde gelmişti. Testi 2 gün sonra Çarşamba yapmaya karar verdim. 1 senedir uğraşıyoruz biz de.. Kendime artık söz verdim bat günüm geçmeden test yapmayacağım diye.. Hayırlısı diyelim hepimiz için..

Merhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?

Merhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?
İhtimal tabi olabilirsin tarife göre.. Malesef kafa karıştırıcı Bi durum keşke erken öğrenebilsek

Hanımlar merhaba.. Günlerdir burada yazılanları okuyorum.. kendimde hep bir belirti arıyorum.. Halen regl olmadım, 2 gün geçti.. Belirtilerim ara ara kasık ağrısı, sanki sol tarafımda bir şişlik var, göğüslerim ağırlaştı, son günlerde gaz var ve yediklerimi sindirmekte güçlük çekiyorum. Dün akşam yemeği yemedim, iştahım yok, (ben iştahlıyımdır normalde) Bir de regle yakın kan kokusu alırdım tuvaletimi yaparken, hiç öyle bir koku yok.. Yarın sabah test yapacağım. 1 yıldır çocuk istiyoruz, her ay test yapıp hayal kırıklığına uğradım için bu ay önceden test yapmadım.. Heyecanla bekliyorum yarın sabahı.. Hayırlısıyla pozitifi görsem keşke..

Ben de bir şey sormak istiyorum , 7 gündür adet olmadım. Bende akıntı yok denilecek kadar az , bunun sebebini bilen var mı acaba

merhaba hanımlar 8 aydır çocuk düşünüyoruz. Bu ay ilk defa ovulasyon testı kullandım. 9 mayısta adetim bitti 17 ve 18 günde yumurtlamam gözüküyordu. Bende o günleri değerlendim. Ama 4 gündür miğdem de yanma. Sol kaşığımda ağrı ve şişkinlık var. Yumurtlama günümden bügune 9 gün geçti. Bende şüphelendım test yaptım. Ama negatif çıktı sonuc acaba erken mı yaptığım için Testi. oldu aNlamadım. Ben kendımı hamıle hissediyorum. Allahım herkese nasıp eder insallah

Kızlar merhaba. Benim bazı sorularım olacaktı umarım cevaplayan olur :oops: Uzun demeyin lütfen okuyun.:KK64:
Adetime her zaman 28 günde bir oluyordu, düzenliydi. Normalde 2 gün sonra adet olmam gerekirken bugün adet oldum. Normal adetlerimden daha farklı.
Açıkça ifade etmem gerekiyor şimdiden kusura bakmayın :oops: Daha önceki adetlerim hep koyu renkle başlardı ve ilk gün çok kanama olmazdı. 2. gün kanama yoğun olurdu.
Bugünki ilk pembe kahverengimsiydi, sonradan rengi bir tık daha koyulaştı. Akıntılar pede ulaşmıyor sadece peçete ile alabiliyorum. Karnımda ve belimde ağrı var adeti gördüğümden beri. (Bu ağrılar yaklaşık 5-6 gündür var.)

Yerleşme kanaması olabilir mi? Fikri olan cevaplayabilir mi lütfen?

Canım erken yumurtlamış olabilirsin ve erken döllenme olabilir. Ovülasyon testi yapmış mıydın? Belirtilerin benim yaşadığım belirtilere çok benziyor. Yalnız benim bat günü geçti, halen regl olmadım. 32.gündeyim. Geçen ay 31.günde gelmişti. Testi 2 gün sonra Çarşamba yapmaya karar verdim. 1 senedir uğraşıyoruz biz de.. Kendime artık söz verdim bat günüm geçmeden test yapmayacağım diye.. Hayırlısı diyelim hepimiz için..
Bende kendime o şekilde söz verdim o yüzden yapmıyorum inşallah hissedilen bu ay bebeğe işarettie çok isterim❤️

Kızlar merhaba. Benim bazı sorularım olacaktı umarım cevaplayan olur :oops: Uzun demeyin lütfen okuyun.:KK64:
Adetime her zaman 28 günde bir oluyordu, düzenliydi. Normalde 2 gün sonra adet olmam gerekirken bugün adet oldum. Normal adetlerimden daha farklı.
Açıkça ifade etmem gerekiyor şimdiden kusura bakmayın :oops: Daha önceki adetlerim hep koyu renkle başlardı ve ilk gün çok kanama olmazdı. 2. gün kanama yoğun olurdu.
Bugünki ilk pembe kahverengimsiydi, sonradan rengi bir tık daha koyulaştı. Akıntılar pede ulaşmıyor sadece peçete ile alabiliyorum. Karnımda ve belimde ağrı var adeti gördüğümden beri. (Bu ağrılar yaklaşık 5-6 gündür var.)

Yerleşme kanaması olabilir mi? Fikri olan cevaplayabilir mi lütfen?
Biraz şüpheliymiş bilemedimki keşke ilişkiye girildiği gibi ovulasyon olup olmadığını öğrenebileceğimiz Bi test falan olsa am a ne mümkün.. Sabredip görücez. İnşallah herkesin gönlündeki hayırlı ve sağlıklısıyla nasibi olur..

Back