Adetten önce yapılan test genelde negatif çıkıyor adet geçikmesin den sonra çıktı Benimki deKizlar merhaba ovulasyon 19 u gosteriyordu son iliskim ayin 19 u 2 gun once kan testi negatif dedi adetim ayin 2 sinde sizce pozitife donme ihtimali var midir
Sagol canim peki gecikmeden once yapmis miydinAdetten önce yapılan test genelde negatif çıkıyor adet geçikmesin den sonra çıktı Benimki de5inde test yapın garanti olsun hayırlısı olsun
Evet 3 gün kala yaptım çıkmadı gecikme den sonra ki temızlenmem Gereken gün yaptım yenş olduğu ıcın cok az silik çıktı kan da teyit ettirdim hamileyim cok şükür iki buçuk haftalık falanSagol canim peki gecikmeden once yapmis miydin
Anladim kuzucum insallah cok sagolEvet 3 gün kala yaptım çıkmadı gecikme den sonra ki temızlenmem Gereken gün yaptım yenş olduğu ıcın cok az silik çıktı kan da teyit ettirdim hamileyim cok şükür iki buçuk haftalık falanen Az iki uç gün gecikmesi lazım yapmanız için
Sende sağol bizimle de paylaşırsınAnladim kuzucum insallah cok sagol
İnsallah canim benim iyi gecelerSende sağol bizimle de paylaşırsınİyi geceler
Bu gün evde test taptım sonuç malesef negatifC
Büyük ihtimalle çıkar cnm ama istersen adetin geçsin 3gun daha bekle daha kesin sonuç ozaman daha iyi çıkar ama.sen bilirsin insana beklemek zor geliyor gerçekten ama dayanmaazsan yap yinede inş hamilesindir cnm haberdar et bizide
Sabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muyduBen testi adet günümde yaptım çıktı
İnşallah olurYani yarın hayırlısı bakalım
Ben çektirdim canım echomarda ve 1 sene oldu çektireli hala hamile kalamadımKızlar selam hsg çektirenleriniz var mı?
Ayın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptımSabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muydu
Ben sabah yaptim tek çizgi ciktiAyın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
Ayın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptımSabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muydu
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalımBen hayla adet olmadım bide dün kusuruma bakmayın ilişkiye girerken mide bulantım çok oldu baskı oldukça bulandı bugünde mide bulantısı uyku isteği göğüs ucu hafif acı ishal olusmaya başladı normal mi bu
Bugünde normalde ama kanamam yok normalde sabah bilemedin öğle 12 de olurdum bu kadar geç olmadı benimAyın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalım
Benimde öyle olurdu o gün akşam üstü olmayınca test yapmıştım inşallah seninde öyledirBugünde normalde ama kanamam yok normalde sabah bilemedin öğle 12 de olurdum bu kadar geç olmadı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?