Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar bu konuda fikir almak icin uye oldum.gecen ay adetimin 10 -11.gunu iliskiye girmistik.benim normalde adetime uc bes gun kala adet belirtilerim olir.ama bu ay iliskiden 7-8 gun sonra basladi adet belirtileri gibi belirtiler ve daha 8 gun var hala devam ediyor.bu hamilelik erken belirtileeimidir sizce?

BAyanlar bişey soracağım ben 4 yıl önce ilk Doğumdan hemen sonra spiral taktırdım enson reglimde çıkarttırdım adetim bugün olması gerekti olmadım 4.5 adet evde test yaptım hergün çıkmadı belirtiler var gibi çok gazım var kaşıkta Batman çok en çokta göğüslerim çok şiş ve agrıyor hamile olabilirmiyim sizce kan versem mi ki bilemedim

Hesapladığın adet günün geçtikten sonra yaptıysan testleri yoktur batma belki adet olamadığın için olabilir

Adet günüm gelmeden meraktan yapmaya başladım ben bugün olmam gerekti adet olmadım bugünde 1 tane yaptım negatif çıktı
Yoktur o zaman ben adet günümde yaptım gemen 2.çizgi çıktı sen kadın doğuma bir görün istersen biz burdan yanlış yönlendirmeyelim geç döllenme olabilir diyenler olabilir ama adetten baya öncede test yapmaya başladığına göre en azından bugün çıkması gerekirdi diye düşünüyorum

Benimde adetten ve adet zamanım çıkmadı temızlenmem hereken gün çıktı geç döllenme olabilir

Kizlar merhaba ovulasyon 19 u gosteriyordu son iliskim ayin 19 u 2 gun once kan testi negatif dedi adetim ayin 2 sinde sizce pozitife donme ihtimali var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…