- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtlamanın son gününe denk gelmiş bunu yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündür rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu ve ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı oldu.. sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...
İnşallah ya bende bu akşam yapım bariBenimde öyle olurdu o gün akşam üstü olmayınca test yapmıştım inşallah seninde öyledir
Yumurtalamadan sonra 12. gün olması gerekiyor en erken canım biraz ddaha bekle istersenMerhaba arkadaşlar
Yumurtlamadan sonra 9.gün erken gebelik testi negatif çıktı,pozitif umudu var mı hala?
2 gün kalmış zaten erken gebelik testi ile bakabilirsin. Akıntın o kadar çoksa olma ihtimali var tabi ki ama her hamilelik farklı seyrediyor. Test ile deneme yap bencearkadaşlar bana da yardım olun lütfen adetim 1 Şubat gosterıyor takvım ve göğüs agrısından ölebilirim ve akıntım çok var şanlı her akışında hasta oldum sanıyorum o derece bel ağrısında cabası
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtmanın son gününe denk gelmiş buju yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündü rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu be ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı olsun sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...Yumurtalamadan sonra 12. gün olması gerekiyor en erken canım biraz ddaha bekle istersen
Canım ben bi kere gebelik geçirdim ama dış gebelikti böyle ama böyle şeyler yaşamadım. Konuyla ilgili daha önceden gebelik geçiren arkadaş varssa onlar yardımcı olsun sana. Yani gebelik herkeste farklı seyrediyor. Benim arkadaşım hamile kaldı ve geç döllenme oldu kan verdi 10.günde kanda çıkmadı sonra adet olucam dedi sürekli adet ağrısı yaşadı ve regli gecikti ondan sonra çıktı testte. Daha önceden yaşamadığın şeylerse doktora görünebilirsin. Kendini biraz daha dinle ve bak neler oluyor. Kahverengi lekelenmen oldu mu tekrardanArkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtmanın son gününe denk gelmiş buju yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündü rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu be ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı olsun sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...
Hayır canım başka lekememem olmadı sadece ilişkiden iki gün sonra sabah uyandığım da kahverengi lekem gelmişti o günün akşamından beri hem kasıklarım hem sağ tarafım hemde rahimde ağrı oluyor... adetime yakın bile benim bunlar olmadı heleki rahim ağrım hiç olmazdı... bugünde kasıklarım ağrıyo sabah uyandığımdan beride ara ara midem bulanıyor erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişeyCanım ben bi kere gebelik geçirdim ama dış gebelikti böyle ama böyle şeyler yaşamadım. Konuyla ilgili daha önceden gebelik geçiren arkadaş varssa onlar yardımcı olsun sana. Yani gebelik herkeste farklı seyrediyor. Benim arkadaşım hamile kaldı ve geç döllenme oldu kan verdi 10.günde kanda çıkmadı sonra adet olucam dedi sürekli adet ağrısı yaşadı ve regli gecikti ondan sonra çıktı testte. Daha önceden yaşamadığın şeylerse doktora görünebilirsin. Kendini biraz daha dinle ve bak neler oluyor. Kahverengi lekelenmen oldu mu tekrardan
2 gün kalmış zaten erken gebelik testi ile bakabilirsin. Akıntın o kadar çoksa olma ihtimali var tabi ki ama her hamilelik farklı seyrediyor. Test ile deneme yap bence
[/QU
Şuan göğüs agrısından ölüyorum
Anladım canım valla daha çok erken idrarda çıkması için adetime 10 gün var diyorsun. Biraz daha bekle geçmezse kan ver bence direk çünkü en garantisi o. En azından bir şey çıkmazsa da bir doktora görünürsün bu kadar ağrının sebebi için. Rahim ağrısı nasıl olur inan bilmiyorum bende kasık ağrısı ve vajina da ağrı oluyor dete yakınHayır canım başka lekememem olmadı sadece ilişkiden iki gün sonra sabah uyandığım da kahverengi lekem gelmişti o günün akşamından beri hem kasıklarım hem sağ tarafım hemde rahimde ağrı oluyor... adetime yakın bile benim bunlar olmadı heleki rahim ağrım hiç olmazdı... bugünde kasıklarım ağrıyo sabah uyandığımdan beride ara ara midem bulanıyor erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey
13 cü gün bugünYumurtalamadan sonra 12. gün olması gerekiyor en erken canım biraz ddaha bekle istersen
O zaman b test ile değerlendir bence. Çıkma ihtimali yüksek yap buraya at bakalım varsa testin13 cü gün bugün
Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtmanın son gününe denk gelmiş buju yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündü rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu be ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı olsun sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...
O zaman b test ile değerlendir bence. Çıkma ihtimali yüksek yap buraya at bakalım varsa testin
o zaman hayırlısı olsun canım,bekle 1 şubata kadar baktın olmuyor test yaparsınşöyle diyim canım suan ıcın bır gebelık planım yoktu evde de test yok 1 subatı beklerim yine de sadece aşırı ağrım var göğüsümde bıde akıntım çok fazla ama yaparsam atıcam
Sadece dedıgım gıbı bu göğüs ağrısı cok canımı sıkıyor gebelık yoksa doktora gıdıp danışıcam zaten neden bu kadar ağrı yaptıo zaman hayırlısı olsun canım,bekle 1 şubata kadar baktın olmuyor test yaparsın
Merhaba canım evet belirtilerimiz aynıymış sağ tarafımın alt kısmında arada bıçak kesiği gibi batıp çıkıyo bugünde bu sorun var rahim ağrım geçti bugün... erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey benim adete yakın zaman bile bu belirtilerim olmazdı hiç hafif kasık ağrım olurdu ama bu çok ağrı yapıyor akıntımda da değişiklik var adate bi kaç gün kala akıntım böyle gelirdi ama daha var adetime fazlalaştı gibi akıntım bide bende ilişki sırasında çok ağrı çektim şükür kanamam olmadı benim... hamileyim değilmiyim şüphesiyle kafayı yedim nette araştırmadığım yer kalmadı...merhaba. neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz. son adet tarihim 30 aralık pkom var. 2 senedir korunmuyoruz ama bu ay hayatımda hiç yaşamadığım sağ kasığımda tam yumurtlama günümde dayanılmaz ağrı yaşadım, araştırdım ve yumurtlama ağrısı olduğunu öğrendim hafifte kırmızı lekelenme başlamıştı. ogünleri madem yumurtalar çatlıyorsa diye değerlendirdik ve ilişki sırasında inanılmaz bir ağrı ve kanama yaşadım. doktora gittiğimde kist olabilir takip etmemiz lazım dedi regl tarihimi bekliyoruz bugün olmam gerekirdi ama daha olmadım bebek çok istiyorum. ovulasyon tarihlerimin hepsini ağrıya ve kanamaya rağmen değerlendirdim. bugün test almayı düşünüyorum bakalım tatlım hepimiz için hayırlısı olsun umarım bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda. sanki regl olucakmış gibi özellikle sağ kasığıma ağrı giriyor, göğüslerim 1 haftadır çok hassas ve şiş. üzerine yatamıyorum bile. pms den mi erken hamilelik belirtisimi inan benimde aklım çok karışık.
Benim de 2 ay önce kadar çok ağrıyordu şişiyordu reglime 1 hafta varken falan sonra genel cerraha gittim kist var dedi önemsiz. Sonra kadın doğumcun prolaktin baktırdı yüksek çıktı ondan dolayı olur dedi. Gebelik yoksa ona da baktırabilirsin.Sadece dedıgım gıbı bu göğüs ağrısı cok canımı sıkıyor gebelık yoksa doktora gıdıp danışıcam zaten neden bu kadar ağrı yaptı
Benim de 2 ay önce kadar çok ağrıyordu şişiyordu reglime 1 hafta varken falan sonra genel cerraha gittim kist var dedi önemsiz. Sonra kadın doğumcun prolaktin baktırdı yüksek çıktı ondan dolayı olur dedi. Gebelik yoksa ona da baktırabilirsin.
Hayla adet olmadımAyın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?