• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar varmı sizce yakından daha koyu
15804566162204943887434994561652.jpg

bariz var canım ama akşama doğru bir daha yap testin varsa. Hayırlı olsun var mıydı belirtin falan?
3 buçuk senedr olmayınca artık belirti arasan da yoktu yani belirti aramayı biraktm zaten bundan önce adetim de 3 ay gelmedi strsten galiba doktora gittim bisey yok dedi en son 30 aralikta oldum kasıkta batma hep vardı sık tuvlate çıkma bide gaz hep oldu hala bile hareket halinde batıyor bide akinti hep oldu seffaf seklinde

3 buçuk senedr olmayınca artık belirti arasan da yoktu yani belirti aramayı biraktm zaten bundan önce adetim de 3 ay gelmedi strsten galiba doktora gittim bisey yok dedi en son 30 aralikta oldum kasıkta batma hep vardı sık tuvlate çıkma bide gaz hep oldu hala bile hareket halinde batıyor bide akinti hep oldu seffaf seklinde
Aynen doğru diyorsun benimde 3 sene oldu hep aynı şeyler zaten bi kere hamile kaldım o da dış gebelik oldu onda da belirti olarak göğüslerim çok şişmişti birde hep başım ağrırdı adet öncesi o olmadı ve karın ağrısı hiç yaşamadım. zaten tutmadı da gitti. Ama sen ya kan ver yada bir daha test yap garanti olsun.

Aynen doğru diyorsun benimde 3 sene oldu hep aynı şeyler zaten bi kere hamile kaldım o da dış gebelik oldu onda da belirti olarak göğüslerim çok şişmişti birde hep başım ağrırdı adet öncesi o olmadı ve karın ağrısı hiç yaşamadım. zaten tutmadı da gitti. Ama sen ya kan ver yada bir daha test yap garanti olsun.
Aynn canm doğru söylüyorsun bakalm inşllah vardr artık pek güvenemiyorum testlere

Yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz.Bu 3 yılda 3 hamilelik geçirdim,ikisi 8.haftasında sonlandı,sonuncusu 20 haftalıkken kalbi durdu.Yaşadıklarımı düşününce sanki ben hiç yaşamamışım gibi,zor oldu süreç ama üstesinden geldik çok şükür.Bu süreçte şundan net olarak emin oldum ki,Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman..Bunun ötesi yok.
Son gebeliğimin sonlanmasının üzerinden 4ay geçti.Bu ay denemeye karar verdik🥰 Yıllardır her belirtiyi anlamak için vücudumu dinlemekten artık kendi çapımda uzmanlığımı aldım 😂
Hep okurdum burda ama şimdi bende yazmak istedim,belki birilerine umut olur,mutluluk olur diye..
Dün akşam çift çizgiyi gördüm.Henüz kan testi yaptırmadım,çünkü değerlerle kendimi de içimdeki minik canı da şartlandırmak istemiyorum artık.
Bu 4.hamilelikte dahil merakla beklenen belirtilerime geçmek istiyorum.
Öncelikle şunu farkettim ki,kasık ağrılarım yumurtlamadan itibaren geçmedi.Reglime 7 gün kala kan testi de yaptım negatif çıktı haliyle,o zaman karar verdim işte kendimi sınırlamamaya.Bu süreçte soğuk algınlığı geçirdim,ilk gün yerimden kalkamadım ağrı sızıdan.Reglime 2gün var,dün kahvaltıda yumurta yerken bi anda içim almad.Yok ya psikolojiktir dedim.Dayanamayıp test yaptım.Anında ikinci çizgi belirdi.Çok şükür 💜

Şunu demeden geçmek istemiyorum.Herkesin belirtisi kendine malesef.Hepimizin vücudu farklı.Tabiki bunları okumak insana umut veriyor orası ayrı ama kendimizi şartlandırmamak en önemlisi.
Yeterki olumlu şeyler düşünün.Olumsuz şeyleri düşündükçe kendinize çekersiniz.Mutlu olun ve gerçekten etrafınıza mutluluk verin.Hayatta herkesin bir imtihanı var,önemli olan geleni kabul edip vardır bir nedeni demek.Zor kazanılan bir alışkanlık ama bi yerden başlayın,inanın devamı geliyor.
Vücudunuzu mutlu tutun,içinizi mutlu edin ki güller açsın,ağaçlar yeşersin içinizde.Gelecek olan yavrunuza yemyeşil ve çiçekli,mis bir bahçe sunun.
Ve unutmayın ki her karanlık gecenin sabahına çok güzel doğan bir güneş var.
Güneşli ve mutlu günler diliyorum herkese.🍀🌈☀️🎀

Evet yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan vermek. Reglin gecikti mi?
Merhaba benim reglim 8 gün gecikti. Adetin 4. Günü kan vermiştim negatif cıktı beta hcg 1.20 cıktı. Bugün 8 gün oldu sabah ilişki sonrası pembe kahverengi gibi leke geldi. Regl oldum sandım bu saate kadar bir daga hiç leke gelmedi regl oldum mu olmadım mı hiçbir şey anlayamadım ya nedir bu

Merhaba benim reglim 8 gün gecikti. Adetin 4. Günü kan vermiştim negatif cıktı beta hcg 1.20 cıktı. Bugün 8 gün oldu sabah ilişki sonrası pembe kahverengi gibi leke geldi. Regl oldum sandım bu saate kadar bir daga hiç leke gelmedi regl oldum mu olmadım mı hiçbir şey anlayamadım ya nedir bu
4 Gün geciktikten sonra mı kan verdin anlamadım canım. Eğer geciktiğinde verdiysen ve çıkmadıysa artı birde lekelenmen olduysa bence bir kadın doğum doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.Bir kaç gün daha takip et durumunu olmadı pazartesi salı git doktora.

O zaman o kan verdiğinde çıkmaması normal canım. Bence 2 gün daha bekle ve test yap bugün yaşadığında yerleşme kanaması olabilir.

4 Gün geciktikten sonra mı kan verdin anlamadım canım. Eğer geciktiğinde verdiysen ve çıkmadıysa artı birde lekelenmen olduysa bence bir kadın doğum doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.Bir kaç gün daha takip et durumunu olmadı pazartesi salı git doktora.
Evet 4. Günü kan verdim negatif cıktı. Ama adetin 1. Günü de ilişki yaşamıştım. Geç döllenme olabilir diyorlar ama bugünkü gelen pembe kahverengi gibi leke neydi bilmiyorum regl kanaması hala gelmedi

Evet 4. Günü kan verdim negatif cıktı. Ama adetin 1. Günü de ilişki yaşamıştım. Geç döllenme olabilir diyorlar ama bugünkü gelen pembe kahverengi gibi leke neydi bilmiyorum regl kanaması hala gelmedi
Olabilir canım o yüzden bekle dedm bir kaç gün daha. Dediğim gibi yerleşme kanaması olabilir eğer olmazsa 2 güne kadr test yap kesin.

3 haftada mide bulantısı oluyor mu ya? Regl son 6 gün kaldı yemek kokusundan midem bulanıyor. Kasıklarım ağrı giriyor geçiyor 10 15 dk sonra yeniden ağrı giriyor. Geçen haftadan beri regl belirtisi yaşıyorum. Acaba hamilelik olabilir mi ki

Adetime 5 6 gun var ama bu gunlerde ara ara bas donmelerik oluyor hafif hafif gebelik belirtsi olabilir mi bu

Gebelik haftasi nasil hesaplaniyor suan benim adetime 5 6 gun var hamileysem kac haftalik hamile oluyorum

Back