- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ciktimi canimAnladım teşekkür edrm bende yarın gidcm baklm ne çıkıcak hayrlsi olsun
Canım adet belirtileri ve gebelik belirtileri nerdeyse birebir aynı ama kişiden kişiye de değişiyor bir idrar testi yap zaten silikte olsa çıkar Allah gönlüne göre versinMerhaba birşey sormam lazım benim sol kasigim agriyor ama hemen geçiyor adetime üç gün kaldı bide şimdi farkettim adet ölüyorum sandım lavaboya gittim süt beyazı akıntım var sizce hamilelik belirtisi mi çünkü çok istiyoruz
Amin inşallah olurCanım adet belirtileri ve gebelik belirtileri nerdeyse birebir aynı ama kişiden kişiye de değişiyor bir idrar testi yap zaten silikte olsa çıkar Allah gönlüne göre versin
İnşallahAmin inşallah olur
İnşallahİnşallah
Kremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmiştiMerhaba birşey sormam lazım benim sol kasigim agriyor ama hemen geçiyor adetime üç gün kaldı bide şimdi farkettim adet ölüyorum sandım lavaboya gittim süt beyazı akıntım var sizce hamilelik belirtisi mi çünkü çok istiyoruz
AEğer adetlerin günü gününe oluyorsa ihtimal var cnm stres yapmadysan adetimin gecikmesine neden olabilecek yani her zaman bir ihtimal vardır inşallah rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun kuzum
Amin inşallah canım adetim çok düzenli normalde yarın evde test yapsam çıkarmı acaba
olabilir ama hala regl olmadım ve sürekli olacak gibiyim anlamıyorum.. böyle bir şey yaşayan va rmı?Cnm belirtiler birazda piskoljk sanırım ya benimde adetim normalde çok düzensiz 40gun gecti adetim şimdi test yaptm negatif çıktı bende yarın bı doktora gidip artık kontrol olucam neden hastalanmiyrm diye stresten sanırım benim çok düştüm üstüne ondan da olmadm artık bukadar dusunmucm olursa olur herşeyin hayırlısı
Dün test yaptım akşam tek çizgi ciktiKremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmişti
Peki adetten once mi geldi adetin geçince mi test yaptinKremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmişti