• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba ovulasyon 19 u gosteriyordu son iliskim ayin 19 u 2 gun once kan testi negatif dedi adetim ayin 2 sinde sizce pozitife donme ihtimali var midir
Adetten önce yapılan test genelde negatif çıkıyor adet geçikmesin den sonra çıktı Benimki de 😍 5inde test yapın garanti olsun hayırlısı olsun ☺️

Sagol canim peki gecikmeden once yapmis miydin
Evet 3 gün kala yaptım çıkmadı gecikme den sonra ki temızlenmem Gereken gün yaptım yenş olduğu ıcın cok az silik çıktı kan da teyit ettirdim hamileyim cok şükür iki buçuk haftalık falan😊 en Az iki uç gün gecikmesi lazım yapmanız için

C

Büyük ihtimalle çıkar cnm ama istersen adetin geçsin 3gun daha bekle daha kesin sonuç ozaman daha iyi çıkar ama.sen bilirsin insana beklemek zor geliyor gerçekten ama dayanmaazsan yap yinede inş hamilesindir cnm haberdar et bizide
Bu gün evde test taptım sonuç malesef negatif

Merhaba arkadaşlar;
Ben normalde 6-7 gun hastalanırım ama gecen ay 4 gun hastalandım ve bugun 2. gun ama tık yok az kahverengi lekelenmem var ama cok az...normalde hic gecikmez hastalığım sizce hamile miyim?

Ben hayla adet olmadım bide dün kusuruma bakmayın ilişkiye girerken mide bulantım çok oldu baskı oldukça bulandı bugünde mide bulantısı uyku isteği göğüs ucu hafif acı ishal olusmaya başladı normal mi bu

Sabahtan mi yaptın yoksa ertesi gün muydu
Ayın 13 de adet olmam gerekiyordu o gün akşam üstü yaptım
Ben hayla adet olmadım bide dün kusuruma bakmayın ilişkiye girerken mide bulantım çok oldu baskı oldukça bulandı bugünde mide bulantısı uyku isteği göğüs ucu hafif acı ishal olusmaya başladı normal mi bu
geç döllenme olabilir adet tarihin geçtikten bir kaç gün sonra tekrarla bakalım

Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bu ay çocuk yapmaya karar verdik farkında olmadan en son ilişkim yumurtmanın son gününe denk gelmiş buju yumurtlama takvimine bakınca anladım ve o günden iki sonra sabah uyandığımda kahverengi bir lekenin geldiği gördüm son üç gündürde kasıklarımda ağrı en çokta sağ kasığımda ağrı oluyor öyleki üç gündü rahmimde de ağrı var hatta bugün sanki rahmime bıçak batırıp çıkartıyolar diken gibi batmalar oldu be ara ara rahmim ağrıyo hala sağ kasığımda bugün üç günden daha fazla bi ağrı olsun sanki sağ tarafıma bıçakla kesiyolar diken diken batmalar yanmalar var adetime 10 dünden fazla var ve ben adetime yakın bile bu kadar yaşamadım sağ tarafım yanıyor ara ara içinde yara var sanki acaba döllenmemi oldu ondan bu belirtiler olabilirmi acaba bilen cevap yazarsa sevinirim...

Back