- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Cevap veriri misiniz benim için önemli bir konudaKremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap veriri misiniz benim için önemli bir konudaKremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmişti
adetten öncePeki adetten once mi geldi adetin geçince mi test yaptin
Adetine kaç gün var yada geçtimiDün test yaptım akşam tek çizgi cikti
Başka test varsa tekrarlarmısın emin olmak için test bozuk gibi görünüyor değilse var gibi ancak 2.testi yaparsan kesin sonuç olurMerhaba dün akşam test yaptım ama anlamadım sizce var mi
Teşekkürler anldimBaşka test varsa tekrarlarmısın emin olmak için test bozuk gibi görünüyor değilse var gibi ancak 2.testi yaparsan kesin sonuç olur
ayın 29 daAdetine kaç gün var yada geçtimi
AnladımAdetten önc
adetten önce
Yani yarın hayırlısı bakalımayın 29 da
Ben testi adet günümde yaptım çıktıPeki adetten once mi geldi adetin geçince mi test yaptin
Hesapladığın adet günün geçtikten sonra yaptıysan testleri yoktur batma belki adet olamadığın için olabilirBAyanlar bişey soracağım ben 4 yıl önce ilk Doğumdan hemen sonra spiral taktırdım enson reglimde çıkarttırdım adetim bugün olması gerekti olmadım 4.5 adet evde test yaptım hergün çıkmadı belirtiler var gibi çok gazım var kaşıkta Batman çok en çokta göğüslerim çok şiş ve agrıyor hamile olabilirmiyim sizce kan versem mi ki bilemedim
Adet günüm gelmeden meraktan yapmaya başladım ben bugün olmam gerekti adet olmadım bugünde 1 tane yaptım negatif çıktıHesapladığın adet günün geçtikten sonra yaptıysan testleri yoktur batma belki adet olamadığın için olabilir
Yoktur o zaman ben adet günümde yaptım gemen 2.çizgi çıktı sen kadın doğuma bir görün istersen biz burdan yanlış yönlendirmeyelim geç döllenme olabilir diyenler olabilir ama adetten baya öncede test yapmaya başladığına göre en azından bugün çıkması gerekirdi diye düşünüyorumAdet günüm gelmeden meraktan yapmaya başladım ben bugün olmam gerekti adet olmadım bugünde 1 tane yaptım negatif çıktı
Birde hamilelik belirtilerindeki göğüs ağrısı adet dönemindekinden daha farklı uçları yara olmuş şekilde acıyor dokunulmuyorAdet günüm gelmeden meraktan yapmaya başladım ben bugün olmam gerekti adet olmadım bugünde 1 tane yaptım negatif çıktı
Benimde adetten ve adet zamanım çıkmadı temızlenmem hereken gün çıktı geç döllenme olabilirYoktur o zaman ben adet günümde yaptım gemen 2.çizgi çıktı sen kadın doğuma bir görün istersen biz burdan yanlış yönlendirmeyelim geç döllenme olabilir diyenler olabilir ama adetten baya öncede test yapmaya başladığına göre en azından bugün çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
En sağlıklısı kan tahliliBenimde adetten ve adet zamanım çıkmadı temızlenmem hereken gün çıktı geç döllenme olabilir
KEsinlikleeEn sağlıklısı kan tahlili