- 4 Ocak 2020
- 74
- 52
- 38
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni durumdayım çarşamba kan verdim 2.0 cıktı ama 1 hafta falan gecti benimmerhabac kızlar ocak 15 de adet olacaktım olmadım erken gebelik testi yapmıştım 4 gün geçtginde pazar günü negatif cıkmıstı ama hala hasta olmadım belim ve kasıklrm goguslerm cok acıyor sizce gebelik varmıdır ?10 gün gecti
Yanı siz hamilemsnz benm bir hafta 3 gün geçtiBende ayni durumdayım çarşamba kan verdim 2.0 cıktı ama 1 hafta falan gecti benim
Yok canim ozaman negatif ama hala adet olmadım geç döllenme falanmı diye düşünüyorum salı çarşambaya kadar gelmezse tekrar kan vericemYanı siz hamilemsnz benm bir hafta 3 gün geçti
Bende o yüzden üzülüyorum aslındaBende ilk dogumumdan sonra kırk lohusa gördüm ve oğlum üç aylıkken hamile kalmışım üç ay hamile emzrmisim anlamadan bizde öle korunmustuk ve tutmadı maalesef tek üzüldüğüm bebegimi emziremedim ona üzüldüm
Doktor ne diyor bu durmda geç dolenme olblrmi dedi tekrr gel dedimi kan vermye sanaYok canim ozaman negatif ama hala adet olmadım geç döllenme falanmı diye düşünüyorum salı çarşambaya kadar gelmezse tekrar kan vericem
Bekleyebilirsin dedi ilaç kullanma diyeDoktor ne diyor bu durmda geç dolenme olblrmi dedi tekrr gel dedimi kan vermye sana
Anladım teşekkür edrm bende yarın gidcm baklm ne çıkıcak hayrlsi olsunBekleyebilirsin dedi ilaç kullanma diye
Cnm bemimdeilk.gebeligimde boyle çıkmıştı adetime 3gun kala sonra kan testinde pozitif çıktı sende bi kan testi yaptır inş vardır gebeliğin Allah gönlüne göre versin inskızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?Eki Görüntüle 2580389
Canım peki kaç çıkmıştı adetine 3 gün kalaCnm bemimdeilk.gebeligimde boyle çıkmıştı adetime 3gun kala sonra kan testinde pozitif çıktı sende bi kan testi yaptır inş vardır gebeliğin Allah gönlüne göre versin ins
İnşallah benim de olur canım bana da dua et51.0 çıkmıştı cnm sonra 1hafta sonra kan testi yaptırdım 640 çıkmıştı direk bende sasrdm bukadar çabuk yükselmesine hatta
Hala olmadıysan nasıl dayanıyorsun kan testi yaptırmadan?merhabac kızlar ocak 15 de adet olacaktım olmadım erken gebelik testi yapmıştım 4 gün geçtginde pazar günü negatif cıkmıstı ama hala hasta olmadım belim ve kasıklrm goguslerm cok acıyor sizce gebelik varmıdır ?10 gün gecti
Aminnn canım benim Allah'ım inşallah hayırlı sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin sana isteyen herkese aminnnnnnİnşallah benim de olur canım bana da dua et
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Allah büyük ol der ve olurAminnn canım benim Allah'ım inşallah hayırlı sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin sana isteyen herkese aminnnnnn
Aynen öyle kuzum.benim.Allah isterse olmazlar olur Allah'ım annelegi taddrsin inş dualrim seninle canimmCanım benim çok teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Allah büyük ol der ve olur
Eğer adetlerin günü gününe oluyorsa ihtimal var cnm stres yapmadysan adetimin gecikmesine neden olabilecek yani her zaman bir ihtimal vardır inşallah rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun kuzumKızlar son adet tarihim 22 aralık 4 günüm geçti hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin 3 yıldır bekliyorum