• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabac kızlar ocak 15 de adet olacaktım olmadım erken gebelik testi yapmıştım 4 gün geçtginde pazar günü negatif cıkmıstı ama hala hasta olmadım belim ve kasıklrm goguslerm cok acıyor sizce gebelik varmıdır ?10 gün gecti

merhabac kızlar ocak 15 de adet olacaktım olmadım erken gebelik testi yapmıştım 4 gün geçtginde pazar günü negatif cıkmıstı ama hala hasta olmadım belim ve kasıklrm goguslerm cok acıyor sizce gebelik varmıdır ?10 gün gecti
Bende ayni durumdayım çarşamba kan verdim 2.0 cıktı ama 1 hafta falan gecti benim

Bende ilk dogumumdan sonra kırk lohusa gördüm ve oğlum üç aylıkken hamile kalmışım üç ay hamile emzrmisim anlamadan bizde öle korunmustuk ve tutmadı maalesef tek üzüldüğüm bebegimi emziremedim ona üzüldüm 😔
Bende o yüzden üzülüyorum aslında

kızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?Eki Görüntüle 2580389
Cnm bemimdeilk.gebeligimde boyle çıkmıştı adetime 3gun kala sonra kan testinde pozitif çıktı sende bi kan testi yaptır inş vardır gebeliğin Allah gönlüne göre versin ins

51.0 çıkmıştı cnm sonra 1hafta sonra kan testi yaptırdım 640 çıkmıştı direk bende sasrdm bukadar çabuk yükselmesine hatta

Hala olmadıysan nasıl dayanıyorsun kan testi yaptırmadan? 😳

Son düzenleme:
Kızlar son adet tarihim 22 aralık 4 günüm geçti hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin :110:3 yıldır bekliyorum
Eğer adetlerin günü gününe oluyorsa ihtimal var cnm stres yapmadysan adetimin gecikmesine neden olabilecek yani her zaman bir ihtimal vardır inşallah rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun kuzum

Merhaba adetime üç gün var ama sol kasığımda arada ağrı var normalde adet olmadan olmadan bir hafta önce göğüslerim agrirdi şimdi hiç ağrı yok sadece kasığımda hafif ağrı var hamilelik olabilir mi

Back