Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba birşey sormam lazım benim sol kasigim agriyor ama hemen geçiyor adetime üç gün kaldı bide şimdi farkettim adet ölüyorum sandım lavaboya gittim süt beyazı akıntım var sizce hamilelik belirtisi mi çünkü çok istiyoruz

Merhaba birşey sormam lazım benim sol kasigim agriyor ama hemen geçiyor adetime üç gün kaldı bide şimdi farkettim adet ölüyorum sandım lavaboya gittim süt beyazı akıntım var sizce hamilelik belirtisi mi çünkü çok istiyoruz

Canım adet belirtileri ve gebelik belirtileri nerdeyse birebir aynı ama kişiden kişiye de değişiyor bir idrar testi yap zaten silikte olsa çıkar Allah gönlüne göre versin

Kremsi akıntıysa olabilir benden öyle beyaz kremsi akıntı gelmişti

C
Büyük ihtimalle çıkar cnm ama istersen adetin geçsin 3gun daha bekle daha kesin sonuç ozaman daha iyi çıkar ama.sen bilirsin insana beklemek zor geliyor gerçekten ama dayanmaazsan yap yinede inş hamilesindir cnm haberdar et bizide

Arkadaslar benm 1 tane oglum var 5 yasnda. Ikinciyi dusunuyorz. 7 8 ay once sprali aldrdm. Esmle 3 defa ilskye girdk 3 ayda bir. Sehir disinda olmak zornda oldgu icn. Bi o geldi bir ben. Hep ymurtlama donemleri ilskye girdk. Progestron 12 ckmsti ymurtlamam da iyiydi 218 e ckmsti klomenle dha da cogalsn dedi dktrum. Baslarda kistim vardj fln ama hepsi gecti. Gecen ay hatta bosa gtti yumurtalar die uzuldk dktrmla. Esn olsaydi yaninda kesn tutardi dedi. Bu ay gorustk adetime 4 gun kaldi erken gebelik testi yptm negatf ckti. Adet oncesi cikan sivilcelermde ckti sagolsunlar... kesn olacagm yani. Beyaz akintim olunca sevnmstm arada da seffafti ama adet olacagm herlde. Artk yorldm skldm moralm bozk benm gbi olan varmi her turlu detayi ogrnmek istiyorm umutsuzum cok

selam arkadaslar . benimde reglim 3 gün gecikti. bugün idrar tesri yaptım negatif... şaşırıyorum cunku asırı şekilde diş hassasiyetim vardı ay boyunca, gögüsüm sızım sızım sızlıyordu, belime bıçak saplanır gibi acı saplanıyor.. acaba 3 gün gecikmektede idrar testinin yanılma payı olabilir mi.. yoksa bir adet söktürücü mü alsam.. bir türlü olamıyor gibiyim.

Cnm belirtiler birazda piskoljk sanırım ya benimde adetim normalde çok düzensiz 40gun gecti adetim şimdi test yaptm negatif çıktı bende yarın bı doktora gidip artık kontrol olucam neden hastalanmiyrm diye stresten sanırım benim çok düştüm üstüne ondan da olmadm artık bukadar dusunmucm olursa olur herşeyin hayırlısı

Bugün kese ve kalp atışı göründü çoook şükür sizcede normalmi diye ultrason resmini atmak istiyorum bilenler yanıtlarsa 6.haftamız

Eklentiler

• 5E350580-2244-4DBC-B30D-285E9BB3C3C4.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 58
olabilir ama hala regl olmadım ve sürekli olacak gibiyim anlamıyorum.. böyle bir şey yaşayan va rmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…